çok yeme kızz su iç çok yedirmez ben öle yapıom zaten gece mecbur yiyoruzzzVİRÜSbilirsinki ramazan şahane kilo almak bahanesi oldu çok aldırır dikkat etmeliyizzzyok canım ya 3 gunudr yıyıp ıcıp yatıyom bayrama kadar cok kılo alcam
yarına neler pişireceksınız yaaa benım aklımda bişi yok :44::44::44::44:
Canim bende klasik adet belirtisi olmustu bide akinti fazlaydiyok canım bi daha yapmadım o gün moralim bozuldu biraz perşembe sabah kan testi yaptırcam. Yaw milletin yok beli ağrırmış yok orasına burasına bişey olurmuş bende bi tık yok sevinç. Sadece göğüsler az biraz hassas kaşınıyo falan o kadar. Sen de olmuşmuydu bişiler ya
asl senin test yapman lazım
halası geldide yalanmı söölüyo nedir
bari sööleme başka topiklerde fink attığını.içinde kalsın. hemde en son buraya gelmiş
bana laf yetiştiririken olmş tamda şahit olun
iki dakka mola ver be kadın arkadaşına da ayıp
afiyet olsun canım menün güselmiş
valla bacı dünden fasullem bide piirinç pilavım var yanına ya salata ya cacuk yapçem baklova üzeri donduyma var yemek sonrası yerim
ay ne alemlerde olayım anacım ramazanın tadını çıkarmaya çalışıoruss biraz başkala biraz sevinçle uğraşıorum ama artık eski atikliğim
kalmadı malum oruççç çok mülayim bi okadarda asabiyim yaklaşmayın dokanmayın hahah çok rahat geçti bugü norucum allahım
sonuna kadar tutmayu nasip etsin ay o değilde ilk gün cami doldu ikinci gün biraz daha azaldı bugün toplasan 20 kişi var yada yoktu üzüldüm yarın da doktora gidicem kulağım için sabah erkenden kalkıcammm sıra alayım baktırayım kafam çok ağırlaştı çok baskı var
bak yaa herkesten bişiler kapıo şuna bak ben hiç yapıomuyum (bi ara pasta çörek börek tatlı tarifine hayır demem.)
nasıl geçicekse boğazınızdan
töbe töbe ramazn ramazan küsülürmü yaaaa ama donduyma varsa heran küsebilirim donduymalarımı adresime gönderebilirsin
hıh şöle tehdidime gelemedin dimi hemen ısmarladın
çok yeme formunu koru benim gibi 85-65-110 hehahahaah
saanada cnaım nerelerdesin kız aratıonuz illa kendinizi heee biz iyiyiz topikte terör estirioruzzz sende ne var ne yok
illa araya sıkıştırcak ölçülerini sanki sordu
gördükte noldu çok merak etme canım yaaa ahım şahım bişi değil :))))sadece 1,75 boyu 63-65 resimde 1,60 kilo 75-80 görünüo hahahahaha ayy ben müsade istiyeyim öpüldünüzz seviom kız seni cadııı:18::18::18::18:
yarına neler pişireceksınız yaaa benım aklımda bişi yok :44::44::44::44:
çok yeme kızz su iç çok yedirmez ben öle yapıom zaten gece mecbur yiyoruzzzVİRÜSbilirsinki ramazan şahane kilo almak bahanesi oldu çok aldırır dikkat etmeliyizzz
allah ne verdiyse tavuk alabilirim doktora gidersem dışarı çıkmışken fırında olabilir meselaaa yarın olsun bakalımmm
ben kaçar belinayım kocam geldi öpüldünüz yarın görüşürüzz baaklım gidebilrisem gitçem doktora
Ben dolma yapacam cnm salata ve yayla corbasi
ben ne yapsam acaba aklımda olunca yapması kolay oluyo
eroşdan haber varmı :44::44:
Eros koye gidecekti doktorada gitti en son haberleri alamadikk
barbunya felan yap zeytinyagli pilav corba salata
off herkez nerde ya kımse sahura kadar oturmuyo mu
ben oturuyom cnm zaten ıstesemde yatamam gecmeyen kasık ve bel ağrım uyumama ızın vermıyo sen neden ayaktasın kalkamıyonmu yatınca bıdaha
kızlar ya davul calıyoya ben cok tırsıyorum :18::18::18::18: bı garıp ses gelıyo gum gum dıyee sızede öyle oluyomu:18:
kızlar ya davul calıyoya ben cok tırsıyorum :18::18::18::18: bı garıp ses gelıyo gum gum dıyee sızede öyle oluyomu:18:
Vilmaaa hayirli sahurlat hayatim
bix sahurfa genelde kahvalti yapariz hafif olsun diye hemen yiyip yatiyos yaa karpux yirim peynir ekmek cay zeytin baxen yumurta felan
maşşalah gııı pek bı hafıfmışbızde kahvaltı yıyoz ama hergun mutlaka bır tane haslanmış yumurta yerım tok tutuyo bıde exradan erişte yaparız oda tok tutuyo cunkulum zaten sahuru ayakta beklıyom ya cokta acıkmıyom ne yalan solım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?