Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yok canım ya 3 gunudr yıyıp ıcıp yatıyom bayrama kadar cok kılo alcam
çok yeme kızz su iç çok yedirmez ben öle yapıom zaten gece mecbur yiyoruzzzVİRÜSbilirsinki ramazan şahane kilo almak bahanesi oldu çok aldırır dikkat etmeliyizzz

yarına neler pişireceksınız yaaa benım aklımda bişi yok :44::44::44::44:

allah ne verdiyse tavuk alabilirim doktora gidersem dışarı çıkmışken fırında olabilir meselaaa yarın olsun bakalımmm

ben kaçar belinayım kocam geldi öpüldünüz yarın görüşürüzz baaklım gidebilrisem gitçem doktora

Canim bende klasik adet belirtisi olmustu bide akinti fazlaydi
asl senin test yapman lazım

halası geldide yalanmı söölüyo nedir

kuserm haaa hadisss

ben kaçar belinayım kocam geldi öpüldünüz yarın görüşürüzz baaklım gidebilrisem gitçem doktora

bu gıdıle alcm heralde gece yıyıp yatyorum ıftarda yıyıp bulasık makıne dızım otryorum yemekdende alı koyamıyom kendımı

görüşürüz canım da nıye dok gıdecektın guzel haberlerle gel

Eros koye gidecekti doktorada gitti en son haberleri alamadikk
barbunya felan yap zeytinyagli pilav corba salata

haber verdımı dıye merak ettım gozumdenmı kactı dıye

sevınc kız ne becerıklı karısın ben barbunya bılmyom hatta yemedm anamda yapmaz kaynanmlarda:44::44::44: corba soguk yapacm gene gece bıle ıcıyorum salata zaten yapıyrz patlıcanlı kofte yapayım

ben oturuyom cnm zaten ıstesemde yatamam gecmeyen kasık ve bel ağrım uyumama ızın vermıyo sen neden ayaktasın kalkamıyonmu yatınca bıdaha

bıda yatsam kocıs tutmuyo bende tek uykum acılmaz cene calmayınca bırıyle yemek yıyemıyorum o yüzden yatmıyorum

kızlar ya davul calıyoya ben cok tırsıyorum :18::18::18::18: bı garıp ses gelıyo gum gum dıyee sızede öyle oluyomu :18:

kızlar ya davul calıyoya ben cok tırsıyorum :18::18::18::18: bı garıp ses gelıyo gum gum dıyee sızede öyle oluyomu :18:

hahaha allah ıyılığını versın emı davuldan korkulurmu hıç ama burdada calıyo uzaktanda gelıyo bu ses ne dedım baktım davulmuş eee boşuna dememışler davulun sesı uzaktan hoş gelırmış ne var sahurda:26::26::26:

Giz ne tirsak karisin sen az kaldi golgenden korkacan
bir ara vereyim tarifini barbunyanin bu gidisle patlican agaci cikacak midenizde hergun patlican ne bu boleee

Vilmaaa hayirli sahurlat hayatim
bix sahurfa genelde kahvalti yapariz hafif olsun diye hemen yiyip yatiyos yaa karpux yirim peynir ekmek cay zeytin baxen yumurta felan

Vilmaaa hayirli sahurlat hayatim
bix sahurfa genelde kahvalti yapariz hafif olsun diye hemen yiyip yatiyos yaa karpux yirim peynir ekmek cay zeytin baxen yumurta felan

maşşalah gııı pek bı hafıfmış bızde kahvaltı yıyoz ama hergun mutlaka bır tane haslanmış yumurta yerım tok tutuyo bıde exradan erişte yaparız oda tok tutuyo cunkulum zaten sahuru ayakta beklıyom ya cokta acıkmıyom ne yalan solım

Desene sahura kadar ne buluyorsan mideye indiriyorsun ben iftarda cok yiyemem bide tetaviye gidiyom midem kaziniyoo resmen..

evet kızlarrrr gelelimm benim durumumaaa

ben cumartesi günü iğnelerin bitiş sevinciyle damladım doktora bekliyorumkii doktor "yumurtalar büyümüş ,al sana çatlatm iğnesi"desin
anam adam demezmi "yumurtalar oluşmuşş,sen bi kutu(5 adet)daha iğne al kullan büyüsün iyice yumurtalar"
valla kalp krizi geçirecektimm oracıktaa
bana 5 tanesi bilem fazla gelmişti
her iğnenin acısını tek tek ...mda hissediyorumm ...
neyse kaldı 3 tanee
ama akıllılık ettim dok sordumm
akşam vurulsam bişi olurmu diye,zaten bugün akşama kaldın akşam devam edersin dedii
bende artık akşam vurunuyorumm
perşembe yine kontrolüm var bana yine oruç yok o gün
şimdiden 3 gün borç var yaa offf
bakalım ne zamana çatlatma iğnesi verecekkkk
cumartesi köydeydim kaldık orada dünde akşaam eve indik malum iğne var kalamıyos uzun süre
oturamıyom artık kıslar yaa
allahımm sen yardım ett

içimdende diyorumki allahım nasip etsinde bi doğurayım;eh yavrum senin için ne uğraştım bi bilsen deyip ısıracağım o güzel totosundan görsün anneyi bekletmek ne demek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…