Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sabah benim oğlan erken kalkar kahvaltı ister anacım öğleye kadar yatma lüksüm yokkiii

yok kız ufak tefek minyon bişi hayal etmiştim niye öyle değilmisin

öyleyım sanırsam yanı bazen gına gelıyo hele dok gıderken bana cocuk gözuyle bakıp yolluyolar ya sinir oluyorum

sabah benim oğlan erken kalkar kahvaltı ister anacım öğleye kadar yatma lüksüm yokkiii

bız yarın herlade 2 mı olur 3 mu 4 kalkrı artık

bırazcık daha oylan canım yatarsan kalkması zor olur vakıt geldı cunku
yatarsam imkansız top patlatsalar uyanmam valla:) bekliycem artık 1 saatcik daha:)

yemeğini yedirir yeniden uyursunuz cnm hava sıcak napıcak dışarı filan da çıkamaz çocuk

öyleyım sanırsam yanı bazen gına gelıyo hele dok gıderken bana cocuk gözuyle bakıp yolluyolar ya sinir oluyorum

bız yarın herlade 2 mı olur 3 mu 4 kalkrı artık

boşver kız küçük göstermek daha güzel yıllar geçtikçe daha iyi anlar insan kıymetini:)

yatarsam imkansız top patlatsalar uyanmam valla:) bekliycem artık 1 saatcik daha:)

yemeğini yedirir yeniden uyursunuz cnm hava sıcak napıcak dışarı filan da çıkamaz çocuk

uyurmu kız 6 yaşındaki çocuk bir bilgisayara bir televizyona koşturur öğlen yatırıyorum çok sıcak dinlensin diye
bana diyorki okullar açılsın öğlenci olacam öğlen yatmaktan kurtulacam

bencede önce bana çemkirir

ohh valla bayıldım bizim karılara mood annem maaşallahhh

hepınız cok guzel karılarsınız masallah

sevınc boylusun dımıı sen totonda bu arada buyuk degıl basak duymasın ama

valla bi oralara bak bide bizim memlekete bak

hee kız bende belinayı ufak tefek bir karı olarak hayal ediyordum yanılmamışım
senin hakkında bir bilgim yoktu bayıldım tatlım maaşallah
mood beni şoke etti zaten

Neden soke ettim cnm nasil hayal ediyordun nasil buldun bbm anlat hele

Kizlarrr masallahh hepiniz supersinizz walla gusul hatunlariz allah icin )

boşver kız küçük göstermek daha güzel yıllar geçtikçe daha iyi anlar insan kıymetini:)

kadın dogumcya gıdınce problem oluyo ya aslında boyum 1.60 ama hala kucuk dıyolar gecen alttan ultrasyon ıcın hazırlanıyrm hemsıre bana ne dedı evlımısınde soyunuyosun gobekden dedııı sankı bılmıyom

uyurmu kız 6 yaşındaki çocuk bir bilgisayara bir televizyona koşturur öğlen yatırıyorum çok sıcak dinlensin diye
bana diyorki okullar açılsın öğlenci olacam öğlen yatmaktan kurtulacam

ayy gerçi o erkenden de yatıyorum bpmba gibi kalkıyodur:) bencede uyumaz geri aldım sözümü

Neden soke ettim cnm nasil hayal ediyordun nasil buldun bbm anlat hele

Kizlarrr masallahh hepiniz supersinizz walla gusul hatunlariz allah icin )

ne bilim daha farklı bekliyordum ama çok begendim havalı karısın
pembiş çerçeveli gözlükünede bayıldım

Son düzenleme:

yaşında genç ya canım evli olacağını düşünmüyolardır,bu zamanda hatunlar bekliyo evlenmek için baya malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…