Hayatim seninde varsa alacam feyisbukunu bir sakincasi yoksa tabee bizim karilari gorsen hepsi fistik..
Ayy cnm insallah hade bakalim heyecanlandim
bebisin gelsin artik
Kiraz hanim baska topiclerde fink at sen
Insallah hayatiminşallahhhh olsun artıkk
burda sen banada yardımcı olursun artıkınn
test zamanlarını hatırlatırsın,,sorularımı cevaplarsınn
allahım göstersin o günlerii...
umutlanmıyorum,heyecanlanmıyorumm sadece bekliyorum
eğer olmazsada üzülmeyebilrimm zamanı değilmiş derimm
nötr şekilde bekliyorumm
sakinlğim fırtına öncesi sessizlik olur inşallahh ta
sonuç alırsam fırtınayı topikte kopartırızz
ayy hayatim doyur sen bebisimiziii kiz kac kilo aldin sen neredeyse 4 aylik olmus maasallah cnm.günaydın kızlar:) hepimiz için güzel bi hafta sonu olur inşallah..sevinçcim bu saate kadar sadece debelendim uyumak için saat 4 de yattım ama 40 kere kalktım bişey anlamadım bugünkü uykudan yaa... neyse cnm ben biraz bişiler atıştırıp geleyim bebiş acıktı :) görüşürüzzzz
geçenlerde yazdığım bi topik vardı
ona baktımm cevap yazmışlar
bende cevap yazdımm
gel sende bakk
ben çok severimm bööle konuları
artık görmüş geçirmş sayılırımm
yardımcı olmaya çalışıyorumm
Insallah hayatim
tabiki hatirlatirim ama pakize gibi cemkirmicen kari herseyide biliyon diyip bana cemkiriyooo
ayy hayatim doyur sen bebisimiziii kiz kac kilo aldin sen neredeyse 4 aylik olmus maasallah cnm.
Bak bak gormus gecirmis sewerim ben seniii
yook ben bilenin önünde eğilmesini de bilirimm
boynumuda bükerimm
eee artık yeni evlilere göre görmüş geçirmiş sayılırımm dimi???
7 yıl oldu neler yaşadık ...tecrübelendikkk
Insallah hayatim
tabiki hatirlatirim ama pakize gibi cemkirmicen kari herseyide biliyon diyip bana cemkiriyooo
ayy hayatim doyur sen bebisimiziii kiz kac kilo aldin sen neredeyse 4 aylik olmus maasallah cnm.
Bak bak gormus gecirmis sewerim ben seniii
karilar ben bugun iftara davetliyim ogleden sonra giderim azcik ew sahibinede yardim etmek gerekli dimi
merak etmeyin beni anacim...
merak ederseniz yakin arkadaslarima sorun feyisten mesaj atarlar bana
1 kilo aldım cnm ama göbek baya çıktı anlamadım ben bişey bu işten...
canim yabanci yer degil amcamizin kizina gidecez yemekler hazirdir zatii sofrayi kurmaya felan yardim ederim hem ben misafirligede gitsem oturamam oyle hayatim alismamisim mutlaka yardim ederim yabanci bir yerse ve ilk gidisimse kalkmamkızzz boşver hazırlasın ev sahibi sen misafirsin keyfini çıkar
az almissin cnm demekki ic karnin genis biraz daha buyutte sende fotosunu koy pullu pakize koymustu geri kaldirmis
canim yabanci yer degil amcamizin kizina gidecez yemekler hazirdir zatii sofrayi kurmaya felan yardim ederim hem ben misafirligede gitsem oturamam oyle hayatim alismamisim mutlaka yardim ederim yabanci bir yerse ve ilk gidisimse kalkmam
kiz duman senden pozitif elektrik aldim sarilasim geldi
koyarım tabi cnm fotoyu biraz daha büyüsün yavrucak:)
ayy sıcakta yazık tabi yardım et,sen iftar verirsen o da sana yardıma gelir yabancı diilmiş...
bende resmini görünce daha bi ısındım sanki tanıdık biriyle konuşuyorum gel sarılalım
kız erkek kardeşim geldi odaya çıkmak zorunda kaldım :2::2:paşaya da verdim eklemeden kaçmış
Karilar kas aliyom cook guzel alirim kas aldirmak isteyen siraya girsin
benden başla o zaman kızzzz..başağa da bıyıklarımı aldırırm o da kaynanasından alışıkmış zati bıyık almaya ohh bu ay da rahat olurummKarilar kas aliyom cook guzel alirim kas aldirmak isteyen siraya girsin
kız erkek kardeşim geldi odaya çıkmak zorunda kaldım :2::2:
kız kuaföre gittin kaşlarımın anasını aglattıgelemde düzelt 12 kalktım ev işi yemek çamaşır katlıcam işlerim bitsin dönerim
siz pada ile facelesin kustum size cabuk banada verin faceleri yoksa konusmam ozele msj atin
Karilar kas aliyom cook guzel alirim kas aldirmak isteyen siraya girsin
benden başla o zaman kızzzz..başağa da bıyıklarımı aldırırm o da kaynanasından alışıkmış zati bıyık almaya ohh bu ay da rahat olurumm
Kolay gelsin çabuk gellll..
Iftarda ne yapıyosunuz kızlar? şöyle kolay yapılabilecek önerileriniz varmı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?