Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Hayatim seninde varsa alacam feyisbukunu bir sakincasi yoksa tabee bizim karilari gorsen hepsi fistik..

Ayy cnm insallah hade bakalim heyecanlandim
bebisin gelsin artik

inşallahhhh olsun artıkk
burda sen banada yardımcı olursun artıkınn
test zamanlarını hatırlatırsın,,sorularımı cevaplarsınn
allahım göstersin o günlerii...

umutlanmıyorum,heyecanlanmıyorumm sadece bekliyorum
eğer olmazsada üzülmeyebilrimm zamanı değilmiş derimm

nötr şekilde bekliyorumm
sakinlğim fırtına öncesi sessizlik olur inşallahh ta
sonuç alırsam fırtınayı topikte kopartırızz

günaydın kızlar:) hepimiz için güzel bi hafta sonu olur inşallah..sevinçcim bu saate kadar sadece debelendim uyumak için saat 4 de yattım ama 40 kere kalktım bişey anlamadım bugünkü uykudan yaa... neyse cnm ben biraz bişiler atıştırıp geleyim bebiş acıktı :) görüşürüzzzz

Insallah hayatim
tabiki hatirlatirim ama pakize gibi cemkirmicen kari herseyide biliyon diyip bana cemkiriyooo
ayy hayatim doyur sen bebisimiziii kiz kac kilo aldin sen neredeyse 4 aylik olmus maasallah cnm.

Bak bak gormus gecirmis sewerim ben seniii

yook ben bilenin önünde eğilmesini de bilirimm
boynumuda bükerimm

eee artık yeni evlilere göre görmüş geçirmiş sayılırımm dimi???
7 yıl oldu neler yaşadık ...tecrübelendikkk

yook ben bilenin önünde eğilmesini de bilirimm
boynumuda bükerimm

eee artık yeni evlilere göre görmüş geçirmiş sayılırımm dimi???
7 yıl oldu neler yaşadık ...tecrübelendikkk

seni tebrik ediyorum akilli karisin
tabii canim tecrube bizde 7 ye giriyoz az kaldi
aaaaaaaaaaaaaa

karilar ben bugun iftara davetliyim ogleden sonra giderim azcik ew sahibinede yardim etmek gerekli dimi
merak etmeyin beni anacim...
merak ederseniz yakin arkadaslarima sorun feyisten mesaj atarlar bana

1 kilo aldım cnm ama göbek baya çıktı anlamadım ben bişey bu işten...

karilar ben bugun iftara davetliyim ogleden sonra giderim azcik ew sahibinede yardim etmek gerekli dimi
merak etmeyin beni anacim...
merak ederseniz yakin arkadaslarima sorun feyisten mesaj atarlar bana

kızzz boşver hazırlasın ev sahibi sen misafirsin keyfini çıkar

1 kilo aldım cnm ama göbek baya çıktı anlamadım ben bişey bu işten...
az almissin cnm demekki ic karnin genis biraz daha buyutte sende fotosunu koy pullu pakize koymustu geri kaldirmis
kızzz boşver hazırlasın ev sahibi sen misafirsin keyfini çıkar
canim yabanci yer degil amcamizin kizina gidecez yemekler hazirdir zatii sofrayi kurmaya felan yardim ederim hem ben misafirligede gitsem oturamam oyle hayatim alismamisim mutlaka yardim ederim yabanci bir yerse ve ilk gidisimse kalkmam
kiz duman senden pozitif elektrik aldim sarilasim geldi

koyarım tabi cnm fotoyu biraz daha büyüsün yavrucak:)

ayy sıcakta yazık tabi yardım et,sen iftar verirsen o da sana yardıma gelir yabancı diilmiş...
bende resmini görünce daha bi ısındım sanki tanıdık biriyle konuşuyorum gel sarılalım

Sarilak gell
:13:

Karilar kas aliyom cook guzel alirim kas aldirmak isteyen siraya girsin
benden başla o zaman kızzzz..başağa da bıyıklarımı aldırırm o da kaynanasından alışıkmış zati bıyık almaya ohh bu ay da rahat olurumm

kolay gelsin çabuk gellll..

iftarda ne yapıyosunuz kızlar? şöyle kolay yapılabilecek önerileriniz varmı???

canımd aha düşünmedim hele bir mutfaga giriyim ama aklımda var tabe telşehriyeli bulgur pilavı boncuk fasülye almıştım içlerini açmıştım onun yemegini yapıcam barbunya gibi yanınada çorba yapıcam tarhana temem bu iş ama heran fikrim degişebilirbunları yaparım derim başka şey yapap çıkarım benim sagım solum belli olmuyordatatlı yapayım dedim yaparsan eşimden çok yerin onun için yapmıcemama şöyle pratik varmı bildigini tatlı tarıfi bacılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…