Yok cnm biz dikkat ediyoss cok sicak olunca aciyos suanda acik cunku kalbim duracakti sicaktanesımde dıyo dıkkatlı kullanak dıye ama olunca bızım kapanmaaz kı
kendı koca toto ne ıstıyosa bu karı bızm totolardan
Slm hatunlar nbrsnz
Kizlar tansiyon mide bulantisi yaparmi acep
Yok cnm biz dikkat ediyoss cok sicak olunca aciyos suanda acik cunku kalbim duracakti sicaktan
Selam canim kesinlikle yaparrr
kızz basak nnazonun no sende yok mu karı bi msj atsana nerdeymıs
Ayy fenayim zaten oruclu diilim iyiki kötüyûm die tutmadim yoksa bozulurdu kesin
Heee bencedee:102: ne meraksiz kariiii
gıdıcem zaten cnm yapcak bısey yok olsanda olmasanda adet gununde gel demişti. ama klomende etkılıyomuş sanırım adetı öle duymuştum. bu ay gene boş gectık bakalım ne dıcek yarın bı gıdek hele off:2: hemıde bende sen gıbı alaya vurmaya calışıyom ama gonul bu alayıda kaldırmıyo dısı sırıtıyo ıcı kan ağlıuo işte ınsallah rabbım bızımde yuzumuzu guldururcanım benımde senın kı gibi gelmişti bı gun 2 gunu bırsey olmadı 3 az geldı dok onu adetten sayorum dedı hormanlarımı bakmıstı ssen yarın kesin git canım ya alıstık ben de artık üzülmüyorum hatta gecen dügüne gıttım sorana dedım olmuyo ne yapayım becerıksızım dıye dalga gecer gıbı ay ne yapayım alaya almasam psıkoljıkman cokutntuye dusuyorum en ıyı vrudum duymaz olan bende hamıs haberlerınde uzuluyorum ama yapacak bısı yok işlerımı yaptıımm susuzlıkdan ölüyorum canım
çok mu ağrıyo cnm yaa normalmiymiş bu ağrılar. sen annende misin
leke bozmuyo mu orucu. leke dün geldi dimi. başka gelmedi heralde . hadi hayırlısı
niye bu kadar susuyorum acana dün iftarda 1 lt meyvasuyu ıctım sahurda koca bardakla fanta ıctım 2 geckın su ıctımmm belkı 3 lt ama susuzlukdan oluyorummm:26::26::26::26:
akillim meyvesuyu srni susatiyor ben kesfettim artik icmiyom sahurda cay iyi oluyor bir dene istersen cnm
gıdıcem zaten cnm yapcak bısey yok olsanda olmasanda adet gununde gel demişti. ama klomende etkılıyomuş sanırım adetı öle duymuştum. bu ay gene boş gectık bakalım ne dıcek yarın bı gıdek hele off:2: hemıde bende sen gıbı alaya vurmaya calışıyom ama gonul bu alayıda kaldırmıyo dısı sırıtıyo ıcı kan ağlıuo işte ınsallah rabbım bızımde yuzumuzu guldurur
yok cnm be oftarımı actıktan sonra geldıydı leke bıdaha gelmedı heralde bugunude tutturcak
ben cay sevmem canım yılda toplasan 5 .6 bardak anca ıcıyom meyvesuyu susatıyomu ben tam tesrı dıye bılıyorum :26::26:
bızımde yureklerımız acıyo ama yapacak bısey yok canım bekleyecez zamanı var herseyınn klomenmı artık ıgnemı bana kıst yaptı
O zaman bsdka bise ic bir gun dene meyve suyunu icmede gorrr cok az susarsin beloscum..
kızlar işim yeni bitti anam galadı birazdan gelirler dedim ne yapıyolar benim sıpalarbirde yetişmicek diye panik atagım azdımı sana bugün çok hareket ettigimdenmi ney susandım ben ya ben namazı kılıyım gelirimbirazdan onlar gelmeden takılıyım az bir köfteyle patatsele pilavım kaldı bir ttalı yapmışım parmaklarınızı yersiniz yenminle işi şansa bırakmadım altakini çagırıdm hepsinin tadına baktırdım herşey enfes olmuş dedi bakalım artık notu onlar vericek bugün yattıgım yeri bilmem artık
Canim rahatin kaciyorsa tutmayacaksin rabbim vucudumuza eziyet etmeyi haram kildi baktirsana canim tansiyonuna
ben birden çıkarsam bilinki kapı çaldı onlar geldi birde ev kıyafetleriyle degilim yeni aldım kıyafet giydim baksın bakalım tekerlek nasılmışbeni görünce ahanda böle kalıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?