Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

esımde dıyo dıkkatlı kullanak dıye ama olunca bızım kapanmaaz kı

kendı koca toto ne ıstıyosa bu karı bızm totolardan
Yok cnm biz dikkat ediyoss cok sicak olunca aciyos suanda acik cunku kalbim duracakti sicaktan
Slm hatunlar nbrsnz
Kizlar tansiyon mide bulantisi yaparmi acep

Selam canim kesinlikle yaparrr

niye bu kadar susuyorum acana dün iftarda 1 lt meyvasuyu ıctım sahurda koca bardakla fanta ıctım 2 geckın su ıctımmm belkı 3 lt ama susuzlukdan oluyorummm:26::26::26::26:

gıdıcem zaten cnm yapcak bısey yok olsanda olmasanda adet gununde gel demişti. ama klomende etkılıyomuş sanırım adetı öle duymuştum. bu ay gene boş gectık bakalım ne dıcek yarın bı gıdek hele off:2: hemıde bende sen gıbı alaya vurmaya calışıyom ama gonul bu alayıda kaldırmıyo dısı sırıtıyo ıcı kan ağlıuo işte ınsallah rabbım bızımde yuzumuzu guldurur
çok mu ağrıyo cnm yaa normalmiymiş bu ağrılar. sen annende misin

leke bozmuyo mu orucu. leke dün geldi dimi. başka gelmedi heralde . hadi hayırlısı

yok cnm be oftarımı actıktan sonra geldıydı leke bıdaha gelmedı heralde bugunude tutturcak

niye bu kadar susuyorum acana dün iftarda 1 lt meyvasuyu ıctım sahurda koca bardakla fanta ıctım 2 geckın su ıctımmm belkı 3 lt ama susuzlukdan oluyorummm:26::26::26::26:

akillim meyvesuyu srni susatiyor ben kesfettim artik icmiyom sahurda cay iyi oluyor bir dene istersen cnm

akillim meyvesuyu srni susatiyor ben kesfettim artik icmiyom sahurda cay iyi oluyor bir dene istersen cnm

ben cay sevmem canım yılda toplasan 5 .6 bardak anca ıcıyom meyvesuyu susatıyomu ben tam tesrı dıye bılıyorum :26::26:

bızımde yureklerımız acıyo ama yapacak bısey yok canım bekleyecez zamanı var herseyınn klomenmı artık ıgnemı bana kıst yaptı

bakacaz artık bana ne yaptığına:26::26::26:

kızlar işim yeni bitti anam galadı birazdan gelirler dedim ne yapıyolar benim sıpalar birde yetişmicek diye panik atagım azdımı sanabugün çok hareket ettigimdenmi ney susandım ben yaben namazı kılıyım gelirimbirazdan onlar gelmeden takılıyım az bir köfteyle patatsele pilavım kaldı bir ttalı yapmışım parmaklarınızı yersiniz yenminle işi şansa bırakmadım altakini çagırıdm hepsinin tadına baktırdım herşey enfes olmuş dedi bakalım artık notu onlar vericek bugün yattıgım yeri bilmem artık

Tatlinin tarifini ver bakiiiiimmmm

bak şimdi 1 litre süte 8 kaşık irmik 8 kaşık şeker koyuyorsun 2 adet vanilya koyuyorsun iyice pişiriyosun onları küçük dar kaselere dökğüyosun ama dikkat et kaseleri ısla sonracıma kaslerdeki karışım donunca ters çeviriyosun üstüne bir ttalı kaşıgı bal koyuyosun üstüne fındık yada ceviz koyuyosun kenarları boşmu kaldı muz ve kiviyi dilimliyosun yabaga şöyle az çeciz serpiyosun sonra istersen çükülata sosuyla tatlı tabagını şekillendiriyosun harika oluyor altaki gelin bayıldı abla bunu yeme syter dedi hoş muzları kesmedim 2 adet aldımdakivide bulamamış eşim ondanda 2 adet temem bu iş bu tatlıya sütlü irmik tatlısı deniyor istersen inmeye yakın yarım çay bardagi ye ceviz ya fındık koy karıştır borcamıda ıstatında onada koyuyosunda ben servistabagında güzel görünsünd edim maksat agır toplar geliyor sevinççim yemin olsun bir sofra hazırlamışım gelde yeme seyret yeni takımları çıkardım örtüsü vs ben diyoru monalrı iptal ediyimde üstünebir mum eşimle yiyeyim hem gül yapraklarıda olar kız oruç bitsinde dur aklım aiyi geldi eşime güzel bir masa hazırlıyım
senin menüde ne var meyvada kavun üzüm kayısı erik ve armud var birde çükülatalı ek yaptım üstünede pudar şekeri hımmmmmmmm

ben birden çıkarsam bilinki kapı çaldı onlar geldi birde ev kıyafetleriyle degilim yeni aldım kıyafet giydim baksın bakalım tekerlek nasılmış beni görünce ahanda böle kalıcak

Canim rahatin kaciyorsa tutmayacaksin rabbim vucudumuza eziyet etmeyi haram kildi baktirsana canim tansiyonuna

ben birden çıkarsam bilinki kapı çaldı onlar geldi birde ev kıyafetleriyle degilim yeni aldım kıyafet giydim baksın bakalım tekerlek nasılmış beni görünce ahanda böle kalıcak

Ohh ellerine saglik cnm kiskananlar catlick aksama desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…