canım herşeye kulp nulurlar işşallah buna bulmazlar zaten gelmişler kaynaamlar annesindeymiş faceye koymuşlar resimeleriniOhh ellerine saglik cnm kiskananlar catlick aksama desene
uyuyamadım yaa hic vakıt gecmıyo sıkıldım susadım
canım herşeye kulp nulurlar işşallah buna bulmazlar zaten gelmişler kaynaamlar annesindeymiş faceye koymuşlar resimelerinitenelzül edip gelmiyorlarezan okunmaya dogru gelirler anca hep ayrım yapıyolar ne vardı erken gelipte yardım etselerdi ama nerde
kız tam dayaklısın he ben hiç uykum var susadım diyommu bugün çok yoruldum hem susadım hem uykum var açım aç
selamlar : ) bende çok susadımya normalde adet olmadan bi 10 gün önce falan göğüslerimde ağrı başlardı.uçlarına dokunamazdım.daha başlamadı ama ara ara sızı gibi bişey giriyo geçiyo.bide sol göğsümde boydan bi damar gördüm sabah üstümü değişirken.2 gün falan öncede banyoya girerken görmüştüm.kasıklarımda batma var..ya aşılama tuttumu tutmadımı diye düşünmekten sıyırdım galiba.10 gün oldu yaptıralı 20 temmuzda yaptırmıştım.uff şu ayın 8i bi gelse ama şunu çok iyi biliyorumki tutmassa acayip üzülcem çok iyi biliyorum kendimi fazla kaptırdım galiba:18:
canım herşeye kulp nulurlar işşallah buna bulmazlar zaten gelmişler kaynaamlar annesindeymiş faceye koymuşlar resimelerinitenelzül edip gelmiyorlarezan okunmaya dogru gelirler anca hep ayrım yapıyolar ne vardı erken gelipte yardım etselerdi ama nerde
kız tam dayaklısın he ben hiç uykum var susadım diyommu bugün çok yoruldum hem susadım hem uykum var açım aç
anım benim kendini kaptırma olmazsa cokk üzülürsün belirtıde arama cunku hersey belırtı gıbı gelıyoherseyın vaktı zmanı var
çok haklısın : ) ama insan kendine söz geçiremiyoaman nasip diyelim
Boswer cnm uzmu onlr icin cnini
Benimkilerde ole hic yardima gelmzler bi kayinw.cagrir iftara dierleri hic cagirmaz gecn sene aldim hpsini iftara ne eltim ne gorumcm cagirmadi bu senede ole olck biliyorum gelincede kulp aralar kisknclarindan bizde hawamizi atip umursamiyalim cnm
bende gecen ay klomene basladım dok dedı yumoslar cok gusel ıgne bastı buyuk ıhtımal kalırsın hıc sorun yok dedı ama nasıl heveslendım esım bana hamıs gıbı davranıyooo sankı kaldım sonra kırmızı kartı bı yedım ustunede kıstı oyuzden takma kafana umutlanma vaktı zmanı var herseyın
bu benim 3.klomen sonucu ilk adımım oldu..ilk klomenimde kist oldu onun ağrısıyla uğraştım.... 2. klomenin bitmesine 2 gün kala kırmızılar geldi3. klomen çok şükür iyi oldu.aşılama yapılması şart değildi.çatlatma iğnesinide sadece deneyebilirdim ama ben aşılamayı seçtim..evet zamanı ne zaman bakalım..biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah'ın takdiri..
bende işte bu ay kist eritmeye calısacam bakalım regl olunca gdecem 2 ay daha klomen kullanmayı dusunuyorum sonra beklemeyıcem asılamaya gececem
Belossss makarnani yaptinmi canim
mood nasil oldun daha iyimisin
bende işte bu ay kist eritmeye calısacam bakalım regl olunca gdecem 2 ay daha klomen kullanmayı dusunuyorum sonra beklemeyıcem asılamaya gececem
Kiz deliii insallah gerek kalmaz asilamaya hemen gelir bebeeenn
Allah sanada hayırlı evlatlar nasip etsin..isteyen herkesin duasını kabul etsin Rabbim..anne olmak bu duyguyu tatmak için sabırsızlanıyorum..
yok daha yapmadım sımdı kocamla konusyom oda yemek soyleyımmı dedı bend eyok dedım gıı sevınc makarna salatasına tursum yok aslında varda kotu olmustur bakmaya ınmedım bıısı olurmu kıstan kalma tursu:26::26::26:
Canim agzi hic acilmamissa bisi olmamistir bende cok sewerim yapta icine ceksin yapacaksan yada peynirli yap onuda sewerim benim kocis lahmac istedi bugun onu yaptim firina goturdu yanina arpa sehriyeden soguk corba yaptim tavsiye ederim super oluyor olisede patatesli borek yaptim salata va ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?