Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ohh ellerine saglik cnm kiskananlar catlick aksama desene
canım herşeye kulp nulurlar işşallah buna bulmazlar zaten gelmişler kaynaamlar annesindeymiş faceye koymuşlar resimelerinitenelzül edip gelmiyorlarezan okunmaya dogru gelirler ancahep ayrım yapıyolar ne vardı erken gelipte yardım etselerdi ama nerde
uyuyamadım yaa hic vakıt gecmıyo sıkıldım susadım

kız tam dayaklısın he ben hiç uykum var susadım diyommu bugün çok yoruldum hem susadım hem uykum var açım aç

selamlar : ) bende çok susadım ya normalde adet olmadan bi 10 gün önce falan göğüslerimde ağrı başlardı.uçlarına dokunamazdım.daha başlamadı ama ara ara sızı gibi bişey giriyo geçiyo.bide sol göğsümde boydan bi damar gördüm sabah üstümü değişirken.2 gün falan öncede banyoya girerken görmüştüm.kasıklarımda batma var..ya aşılama tuttumu tutmadımı diye düşünmekten sıyırdım galiba.10 gün oldu yaptıralı 20 temmuzda yaptırmıştım.uff şu ayın 8i bi gelse ama şunu çok iyi biliyorumki tutmassa acayip üzülcem çok iyi biliyorum kendimi fazla kaptırdım galiba:18:

susadım iştee ben senın gıbı dayanaklı degıl tamam mı

anım benim kendini kaptırma olmazsa cokk üzülürsün belirtıde arama cunku hersey belırtı gıbı gelıyo herseyın vaktı zmanı var

Boswer cnm uzmu onlr icin cnini
Benimkilerde ole hic yardima gelmzler bi kayinw.cagrir iftara dierleri hic cagirmaz gecn sene aldim hpsini iftara ne eltim ne gorumcm cagirmadi bu senede ole olck biliyorum gelincede kulp aralar kisknclarindan bizde hawamizi atip umursamiyalim cnm

çok haklısın : ) ama insan kendine söz geçiremiyo aman nasip diyelim

bende gecen ay klomene basladım dok dedı yumoslar cok gusel ıgne bastı buyuk ıhtımal kalırsın hıc sorun yok dedı ama nasıl heveslendım esım bana hamıs gıbı davranıyooo sankı kaldım sonra kırmızı kartı bı yedım ustunede kıstı oyuzden takma kafana umutlanma vaktı zmanı var herseyın

bende artık umursamıyorummm yoksa kendımız yıpranıyoruzz

bu benim 3.klomen sonucu ilk adımım oldu..ilk klomenimde kist oldu onun ağrısıyla uğraştım.... 2. klomenin bitmesine 2 gün kala kırmızılar geldi 3. klomen çok şükür iyi oldu.aşılama yapılması şart değildi.çatlatma iğnesinide sadece deneyebilirdim ama ben aşılamayı seçtim..evet zamanı ne zaman bakalım..biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah'ın takdiri..

Pasacim biliyom o tatliyi bayilirim ona ben icine caviz koyarim en ustede cikolata sos ellerine saglik sagsalim atlatirsin insallah canim
uzulme ayrimcilik bizimkilerdede hat safhada
allaha havale ettim ben

bende işte bu ay kist eritmeye calısacam bakalım regl olunca gdecem 2 ay daha klomen kullanmayı dusunuyorum sonra beklemeyıcem asılamaya gececem

Belossss makarnani yaptinmi canim

mood nasil oldun daha iyimisin

yok daha yapmadım sımdı kocamla konusyom oda yemek soyleyımmı dedı bend eyok dedım gıı sevınc makarna salatasına tursum yok aslında varda kotu olmustur bakmaya ınmedım bıısı olurmu kıstan kalma tursu:26::26::26:

bende işte bu ay kist eritmeye calısacam bakalım regl olunca gdecem 2 ay daha klomen kullanmayı dusunuyorum sonra beklemeyıcem asılamaya gececem

Allah sanada hayırlı evlatlar nasip etsin..isteyen herkesin duasını kabul etsin Rabbim..anne olmak bu duyguyu tatmak için sabırsızlanıyorum..

Kiz deliii insallah gerek kalmaz asilamaya hemen gelir bebeeenn

canım ya bu ayda gıdecemm kıst erıdyse klomen bıda kullanacam snra tatıle gıdecezz sonra geldıgımde tık olmazsa asılama yaptrmayı dusunuyorum

Allah sanada hayırlı evlatlar nasip etsin..isteyen herkesin duasını kabul etsin Rabbim..anne olmak bu duyguyu tatmak için sabırsızlanıyorum..

inş canım inş kımsenın kucagı boş kalmaz

Canim agzi hic acilmamissa bisi olmamistir bende cok sewerim yapta icine ceksin yapacaksan yada peynirli yap onuda sewerim benim kocis lahmac istedi bugun onu yaptim firina goturdu yanina arpa sehriyeden soguk corba yaptim tavsiye ederim super oluyor olisede patatesli borek yaptim salata va ayran

ben size gelmek ıstıyommmmmmmm:84::84::84::84::84::84: yaaa canım ben peynırlı sevmem kı agzı acık sureklı gıdıp tabagıma dolduruyodum 2 aydr ınmıyom ne alemde bende mı lahmacun solesem canım cektı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…