kocısım olaydı o yapar dıdun ben aksam namazını kılarken bulusakları makıne attım ocagı silmıs canım kocım ahh nerdesın gelde karına yardım et kalkıp yapayım işlarımı en ıyısı aksama ne yapacam bılmyom yemek yapmak tek kendım ıcın soguk corba aksamda malzemı ıslatmadım kı:26::26: off ne yesem kı
gel neyse hamıssın
resmını buldumda hamıslerın canı cekerse dıye yukleömedım
Makarna salata yap sen sewersin
kızlar ben cıkıyorum işlerım yavasda yapayım camlar acık her yer toz duşumu alır gelırım görüşürüz
koyyyyyyyyyy
demekki bunye catlamayacak gogusleride yagla haaa
son aylarda hizla kilo alursin dikkat et yaglan kiz senin kaynos napiyoo hic inmiyonmu yaninaa:26:
bıcı bıcı soğukmu yi,niyomş kızzzzzzzzzz
vay baaaaban anannn kemüünee yaaaaaaaaaaaaa
kim demiş avrupa insanı medeni????????????????*
öffffffffff
kari can SIKINTISINDAN sasirmiss
cnm yaa korkma inşallahh bir nefeste çıkartcan oğluşunu. inşlallh normal olur.kocan niye senden kurtulmaya çalştı aaaaa çok ayıppppp
canım sende niye yoruyosun o kadar kendini.. neyse hayırlısıyla geliyor bebişin korku ve heyecan hat safadadır şimdi sizde..
vilma gelmiş
işlerimi bitirdim duş aldım geldımmmmmmm nere gıttınız yaaaa neysem ben namzıda kılıp gelıyom
vılma nasılsın kuzum ay gelmedı kırmızlar:26:
ay ne bılım belınayım ya gelcek bellı ama tıkandı kaldı heralde sadece dun akşam ıftardan hemen sonra ıkı damla irin gıbı bısey geldı. sabkı cıpan patlamış gıbı geldı bana goruntusu kahve rengı.. genelde onden bıseyler yollar benım adetım böyle ama bugun olmadı yarın olmam lazım zaten. 27-28 gunde bır oluyom ya.. benım duşuk yapan bı kuzenımın esı vardı hamıleymış kesınleşmış onun adına cok sevındım ama kendı kırmızı kartımada uzuluyom napam.. gercı yalan sölemıyım cokta uzulmuyom artık bunye alıştı sanırımsen napıon bu arada ne alemdesın
çok mu ağrıyo cnm yaa normalmiymiş bu ağrılar. sen annende misinslmm çok ağrım var kasıklarımdaaaa...
heeeeeee ben geldım nolcak sankı ben gelınce burda olan oluyo gunduz napıyonuz sız ya yatıp butun gun popomu buyutuyonuzzaten ıkı damla kahverengım geldı kırmızılara gecmedım daha o yuzden oruc tutuyom ınşallah akşama kadar gelırde bende yarın doktora gıderım kocam evdeyken yoksa tek basıma zor oluyo bu sıcakta araba kullanma:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?