Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yarım yamalak olsun annnem tutacağı varsa tutar

karıyı nasılda sinir etti şu na bak

aman sakin ol annem sen dellenme

kocan buraya yazdığını nedne bilmiyor:44:bizimkiler biliyor, hemde hiç bişi demiyor, karılarla yazışıyoz ne var:44:hata benim kocam bazen de soruyor "ne diyo senin karılar" diye

bende "aşkım olişi soruyolar" diyorum.

"doğunca olişin pipisinin resmini de isterler" diyor bende "evet koyarım nolmuş" diyorum. geçinip gidiyos

Sende ver ne war tkb degilmidin noluy versen

Aaaaa bu deli karida borulceye sinirlenip bana sarar
det ben sana sataşmıomm sadece beni dış kapı mandalı yapıon hıh :)he ya çok sinirliyim allahım sabır ver bana önüme çıkana bir tekme

vercem ben sana bişi

jkaruılar ben çıkıyom bebğin kıyafetlerini bekliyodm ankdan onlar geldii bi inceliyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kzı bi dene üzerine oluomu olmuomu olmuosa gönder bana:)))

canım benim amin .çok sağoll darısı senin pipişli veya kukuşluya inşallahhhhhhseninkininde haberlerini alırızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

kız o arkadaşın ben miyim yoksam kendimden şüphelenmeye başladım:44:

kaynoşuna bi boncukta ben takiiimmmmmtahtalara vurak

ama bi huyu değişmemiş sanırsam. 3gün deyip 10gün kalma huyuvarsın oda kalsınn melek olduktan sonra 1 ayda kalsa fark etmez.

ama neden değişmiş anlamadım, acaba sevgi iksirimi içirdindi:44:

Son düzenleme:

evet cnm hepsi aynı markaaa çakma ve adi marka:120::120:

kızlar moralım cok bozuk

annem aradı dayım taburcu edıyolar lösemi nedne bu kadar erken cıkartıyolar daha yenı basladılar kemoterepıye kı belı kırık inşallah birşsey olmaz

geçmş olsn cnm Allah şifa versin

Son düzenleme:

olur canım doğsunda deniyim olmazsa yollarım

karılar ben biras uyuycamsabak erken hortladımdı yine. öptüm sizi çakmapolllyyyyyyy listeye ekliyekmi annem seniii

evet bayağı sıkı tutuyos zatenn
inşallah bakalımm hayrlısı diyorummm
allahım izin verirse geliiiir,vermesse gelmezz
çok nötr durumdayımm
evet:9 melek onlar zati teyzesi
bencede o yüzden cennet kokuyolarrrr
kızlar moralım cok bozuk

annem aradı dayım taburcu edıyolar lösemi nedne bu kadar erken cıkartıyolar daha yenı basladılar kemoterepıye kı belı kırık inşallah birşsey olmaz
alah şifa versin canım
yarım yamalak olsun annnem tutacağı varsa tutar
tutturan biliyo dimi

kızlar bugün neler pişiriyonuzz
benimki saçma oldu biraz yaa

domates çorbası(dünden vardı)
semiz otu yemeği
biber dolması zeytinyağlı
şeftali kompostosu
salata

nasıl kargaşa sankim biraz dimi...
sevinçin menüyü gördümm

ben dun mantar yapacaktım kocısm dısardan soledu oyunden bugun fırında mantar uzum hosafı yaptım ssalata corba kavun

eroşcum benimde evde semizotum vardı unutmuşum akşama onu yapayım bari,hatırlattın bana:) senin menüde fena deilmiş hani, geliyorum akşama sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…