Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

uf ya göğüs ağrım artı çok korkuyorum kırmızılar gelcek diye içim içimi yiyo uff...tutmicak diye ödüm kopuyo

kasımda 3 yıl olcak inşallah..içimden bi ses tuttu diyo ama kendimi çok kaptırdım galiba

evet canım adet belirtisiyle aynı belinaysunun dediği gibi, ama benim adet günümde hafif lekem gelmişti ve oldum diye çok üzülmüştüm meğer tutmuş, hayırlı zamanda gelsin tatlım çok odaklanma bekle bakalım

kız adet belırtısı ıle gebelık aynı bekle dusunmemeye calıs ınsallah tutunmustur

evet öyleymiş herkes öyle diyo..adet dönemlerimde göğüslerim daha çok ağrır ama bu ağrı sızı sızı geliyo uçları acıyo ama..ayyy uufff amannn 7 gün kaldı ve ben sabredemiyorum..

ben çok sabırsızım ve heyecanlıyım..ne bilim umut işte..eşimi baba yapmak için sabırsızlanıyorum..ayy ne bilim işte duygu patlaması içindeyim anacım

kızlar moralım cok bozuk

annem aradı dayım taburcu edıyolar lösemi nedne bu kadar erken cıkartıyolar daha yenı basladılar kemoterepıye kı belı kırık inşallah birşsey olmaz
Canim Rabbim sifasini versin insallahhhh
Buyur
evet cnm hepsi aynı markaaa çakma ve adi marka:120::120:
:120::120:
begendinmiiii
uf ya göğüs ağrım artı çok korkuyorum kırmızılar gelcek diye içim içimi yiyo uff...tutmicak diye ödüm kopuyo
Canim insallah tutunmustur dualarim seninlee

kusura bakma başak ama kocanı kınadım oğlunun pipisini niye görmek isteyelim töbe töbe biz yeğenimizi görmek isteriz olsa olsa

benimde aksam iftara misafirim gelucek
corbami koydum pisiyooo markete gitmem lazim musait oldukca gelucem
ewim mis gibi zaaatiii

hamarat hatunun hali başka oluyo

sessa gelmissss

Karilar benim menu jet hiziyla degistiii
aksama arkadasim iftara geliyoooo
corba
patlican kebabi
tavuklu pilav
manti
salata
cacik
ve icecekler
tatli dondurma

menün süper canım ellerine sağlık

evet canım ya hep bi koşturmaca Allah sağlık versinde biz böyle tatlı telaşlar için koşturalım hep

Karilar patlican kebabini yaptim firina gidecek dolapta
corbamida yaptim dolapta
salatamida yaptim dolapta
cacikimida yaptim dolapta
ayranimida yaptim dolapta
kolalarda dolapta
pilav icin tavuku hasladim duduklude bekliii
pirincide islattim kaptaaa

hoşgeldin sara abla nasılsın

hoşbulduk tatlım ben iyiyim sen nasılsın

şimdi yapsam çıkarmı ki..yaptırdığım günle birlikte 12 gün oldu aşılamam yapılalı..

tatlım sen aşılamamı yaptırdın hayırlı olsun tüp bebekte bile 12 gün test yapılıyo bence çıkar bi test yapsana inşallah tutmuştur bebişin senledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…