başak gibi şimdiden 9 kilo almada
teşekkürler hayatımmmmmm
inşallah diyorum canı gönüldenn
allahım şu bebek yollarında kimseyi uğraştırmasın
kimsenin elinide boş çevirmesinn
rabbim çok büyük ne mucizeler veriyorr
inşallah bekleyen herkes kavuşur yavrularına
sagol cnm allah razı olsunn dualarna benı de ekledıgın ıcın
canım sağlıklı beslen tok tutacak faydalı şeyler ye abur cubur ve hazır gıdalardan uzak dur kısa yürüyüşler yap:13:
bişi olmaz bee koca milleti bişi demez korkma.
bende daha önce evim için 1000tl üzeri alışveiş yaptım takside bağlattım kocişe de süprüss yaptımm
hmmm hayırlı olsun canım güüle güle kullan
yok kankam yooook
alamammm
geçen sefer bir çift çorap almıştım bebeğğimi kaybedince nereye saklayacağımı şaşırdım
bu sefer dayanacağımm
bekleyeceğimmm
şu kilo işine çok dikkat etmeliyimm bebişimin sağılığı içinn
zaten ramazana girdiğimizden beri 1,5 kg verdimm
inşallah hakkımızda hayırlı şeyler olur
evet kızartma ,yağlı yemekler,aşırı tuz, pilav,ağır tatlılarr bunlardan uzak durmaya karar verdimm
abur cubur derken zaten pek bulundurmuyorum evde,şimdikte canım istemiyorr
yürüyüş zten yapıyoz çrşıya filan iniyozz
bol bol su süt ayran tüketmeliyimm
şimdilik planlrım böyle baktım ki kilo alıyorum hemen diyetisyene giderim yavrumu riske atamam bu saatten sonra
inşallaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh aminnnnnnnnnn:13::13::13:Allah'ım lütfen ben de sizin gibi sevineyim hamile olayım da.. yarın zurnanın zırt dedigi gün:) umarım bi şey gelmez 3 gün gecer test yaparım sonra çiftttt cizgi görürümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:) o zaman ben de eşim de sevincten cıldırırız.. Lütfen Allah'ım..
hemende sööle
evet kızartma ,yağlı yemekler,aşırı tuz, pilav,ağır tatlılarr bunlardan uzak durmaya karar verdimm
abur cubur derken zaten pek bulundurmuyorum evde,şimdikte canım istemiyorr
yürüyüş zten yapıyoz çrşıya filan iniyozz
bol bol su süt ayran tüketmeliyimm
şimdilik planlrım böyle baktım ki kilo alıyorum hemen diyetisyene giderim yavrumu riske atamam bu saatten sonra
ne mutlu sanaaaa
Allah'ım lütfen ben de sizin gibi sevineyim hamile olayım da.. yarın zurnanın zırt dedigi gün:) umarım bi şey gelmez 3 gün gecer test yaparım sonra çiftttt cizgi görürümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:) o zaman ben de eşim de sevincten cıldırırız.. Lütfen Allah'ım..
olsun olsun bööle iyi. normalde kızıyla kafası uyuşan biri değil kaynoş benimle daha çok uyuyo
kızıda çatlasınnnnn
bende geceye süpriz hazırlasam eyi olurduda rütük var haylaaaa :78:
merciiiiii
torunn geliyoo toruunnnnnbörek yapmış kaynoş onu yidik
gerçi benm dişlerim acıyo fazla bişi yiyemedim tırtıkladım geldim
bu ara devamlı kahvaltıya çağırılıyorumgeçende kaynoş bana şal aldı hediye
çok sevişiyok nedense
inşallahhhhhAllah'ım lütfen ben de sizin gibi sevineyim hamile olayım da.. yarın zurnanın zırt dedigi gün:) umarım bi şey gelmez 3 gün gecer test yaparım sonra çiftttt cizgi görürümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:) o zaman ben de eşim de sevincten cıldırırız.. Lütfen Allah'ım..
vitrindeydii şimdk gözümün önüne koydum bakıp bakıp mutlu oluyorummnaptın kıs çorapları
yımırtlama günüm bitti :/ bekle bakalım şimdi nolcak diye pofff..ama dün yazdımyaa göğüslerim acıyo kasıklarımda ara ara sancıyo..bu adet olacağımın işareti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?