ay saahimii denedinde olmadı öylemiiiallah allaaah neden işe yaramadı acabaa kistlerin aten küçük diyemi küçültemedide ondan büyümediki e kistlerinde küçükse neden büyümüyo bu yumoşun yaa anlamadım gittiii :44: bana doktorda şaşırdı zaten pkolusun ve 1 yıldamı oldu sadecene diyeee bebeğim biraz geriden geliyo geç yumurtladığım için ama olsun sağlıklı olsunda progestanda yazdı pkoluyum diye yasakladıda yolculuğu ilişlkiyi falan öle yaani şimdilik çok şükür tehlikeli zamanın geçmesine 1 aydan az kaldı sonra içim biraz rag-hatlıycak hiç diilse tez zamanda sende hamiş kalırsın inşallah canım yaa allah gönlümüze göre versin senin adet düzensizliği kötü olmuş yaa ben 33-35 gündede olsa kesin oluyodum hiç diile az oluyodum başlarda ama soğan ve incir kürleri sayesinde adetimde düzeldiydi bide incir kürünüdemi denesen acabaa neyse hanımlar benim dışarı çıkmam lazım daha hazırlancam belkim bıcıda olurum bu arada yine bekleriz canım senide sohbete katıl bize daha paylaşacağımız çok şey var çok öpüyorum kızlar sizii hoşçakaaalın
ahh keske kuzumm.. bıde sey sorcam ben yarım saat yatıp kalkıom yıkanıom gerı mı cıkıyolar acaba ya sıze sorabılırım bı walla :)
tmm cnmm haber verıcem tabı oncekı hamılelıgımdede ılk ısım topıktekılere haber vermek olmustuuu :) hamıle kalırsam yıne oyle olcak:18::18: bugun yıne calısma yapalım ozmaan :26::26::26: mucksss cok saoll
gec mı olmus demek ıstedı cnm doktorun.. sen hayırlısıyla al ınsallah bebegını kucagına bende umutlu olmöaya calısıorm ama ıste..
bana bayil basaka bayilmaaa :120:
ewet bedavaya getirmek icin yaparsin kaynosu kilikli :120:
kuz ne bekliyonki besiki almazsa bir bebe takimi alip gelir kari yuzsuz
:120: ewet super hali secmis bir cift hali verdi gerisini biz aldik
ahh keske kuzumm.. bıde sey sorcam ben yarım saat yatıp kalkıom yıkanıom gerı mı cıkıyolar acaba ya sıze sorabılırım bı walla :)
TSH ın normal değerleri 0,27 ile 4,2 arasıdır.
sende 6,34 çıkmış
diğerleri normal gibi görünüyor
bilgim yoktu araştırdım sabah fırsatım yoktu ne bağırıyon doktormuyum ben
ben sana küsüm ayrıcana sen geldiğine göre tam zamanında teyk ediyomuşum burayıı
kızlar napıyosunuz hııı???
öğle aram bitmeden selam verip kaçayım dedimmm....
hepiniz iyisinizdir inş.
yakında topikin doktoru da olcakkadın doğum uzmanı sevinç
yok cnm için rahat olsun içeri giriyomş girmesi gereken
gerçi doktorlar 30dk yat diyor
ama anında giriyormuş zaten
bir an önce git bu konuda görüşşkız benimde
TSH 6.34 çıktı
Folat 25 çıktı
Srbest T3 3.38
Serbest T4 0.95
sence bendede guatr şüphsimi vay sankim souçları telden alırken öyle bişiiler didiydide banaa :18::18: benim hiç öle bi sorunum yoktuu nerden çıktı şimdi bu yaaa :84::84:
korkma annem bendede pko vardııbende pko var yumrtam gelısmıyo yumurtlama takıbı yaptrdm fılmde cektrdm ınsalalh asılma yptrcm ocakta bakalım ınsallah bende senın gbı mutlu haberler alırım cnmm :)
benim tsh sonucum 7 çıktı ama nodül yada guatr çıkmadıısaahimiiii :18::18: ay korktum bak şimdi yaa of yaa:18: bidahaki gidişimde göstercem zaten guatrımıda :26::18: inşallah yoktur yaa :18: :18:
öyle olacak herhaldeekanka hamişken zayıflarmı insan:44:bebik kilo alcak ya
demekki seeninde mankenler gibi sadece bebeği beslemen gerekcek kendini değil. ona göre kilo alcaksın
aslında şööle 7-8 kiloyla hamişliği tamamlasan ne iyi olur:13:
oyyy bende seviniyodum tek tek hamiş kalıyos diyeeyok cnm seray düşük yaptı.
teker teker inşallah bütün kızların haberini alırız eroş yaa
sen hep diyodun ya hamişleri Allah bebeğine kavuştursun diye
Allah senide bebeğine kavuştursun inşalahh
dikkat et ama lütfen ilk 3 ay fazla gezme fırt fırt hele arabaya binme binersende kocan yavaş sürsün araba çok sarsıyo insanı hop hop haoplatıyo
sen önlemini alda taktir Alah ın inşallah sağlıkla gelir bu kez olişimin kankası
bende çoks eviniyom sen aklıma geldikçe bu günleride gördük şükür
ay bazıları bebek 7 aylık oluyo hala bebeğine bişi bakmıyobiz öğrenir öğrenmez ne alsak diye hevesleniyoruz
bana bayil basaka bayilmaaa :120:
ewet bedavaya getirmek icin yaparsin kaynosu kilikli :120:
kuz ne bekliyonki besiki almazsa bir bebe takimi alip gelir kari yuzsuz
:120: ewet super hali secmis bir cift hali verdi gerisini biz aldik
http://www.kasmirhali.com/resimler/desenler/b_220203_4120.jpg için Google Görsel Sonuçları
bakın bakalım halımı beğenecekmisinizben bayıldım yeride ipek gibiii
kıskançbayılanım çok benim
-------------
herkes kaynoşuna biras benzersende ekşi surat
----------
evet bebe takımı alır gelir
--------
sen ayrı evine çıkalı ne kadar oldu at gitsin eskimiştir
sende mı pkoluydun cnm ne zmndan berı ıstıodn bıde nasıl hamıle kaldın :) sevınccc cnm nsılsnn
http://www.kasmirhali.com/resimler/desenler/b_220203_4120.jpg için Google Görsel Sonuçları
bakın bakalım halımı beğenecekmisinizben bayıldım yeride ipek gibiii
sinirlen gittim halı aldım hemde 3 tane kocişinde haberi yok
yenimi aldın güle güle eskit güzelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?