Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım bir ay önce git kardeşim bir ay önce geldi annemlere mesafe vardı normal araçla geldi özel hususi araçla yavaş yavaş gidersiniz bişi olmazki uçak şartmıki:26::26:

canım becerememki koymadı buraya eşim koyuyodu sen bul koy ben seçiyim degiştiriyim ozaman kız halıyımı kutluceksizni ucuza gitme kız

canım becerememki koymadı buraya eşim koyuyodu sen bul koy ben seçiyim degiştiriyim ozaman kız halıyımı kutluceksizni ucuza gitme kız

ucuza gidermiyim annem 3 tane almıştım kociş oğlanın odasınada al didi etti 4 halı
bende sabah hemen aradım halıcıyı bir tane daha gönderin dedim herif vazgeçmeden
sonra gelir hesaplaşırım didim

sevinççim evde patlıcan var onu geç semiz otu ve ıspanak var hangisini yapayım çorba ve kuru alayım yanına ne yapayım

hemsini kaç aaldın bebem bende evin halılarını degiştiricem işşallah zamanı gelince

sevinççim evde patlıcan var onu geç semiz otu ve ıspanak var hangisini yapayım çorba ve kuru alayım yanına ne yapayım

kız bu mevsimde ıspanakmı yenir ıspanak kış sebzesi bir daha alma
semiz otunu yoğurtla
kurunun yanına mı ne yapacan corbanı yap
kuru fasülyemi patlıcan felanmı doğru düzgün yazsana yaaa

Son düzenleme:
kız bu mevsimde ıspanakmı yenir ıspanak kış sebzesi bir daha alma
semiz otunu yoğurtla
kurunun yanına mı ne yapacan corbanı yap
kuru fasülyemi patlıcan felanmı doğru düzgün yazsana yaaa

şimdi bacım ıspanagı kaç zamandır istiyodun onu diyorum kendime halkıyım yogurtluyum yiyim sonra yanına çortba yapayım ama ne çorbaso semizotununda yemegini yapayım diyorum kuru dediysemde makarna yapayım diyorum ne dersin tatlıda keşgülçorbada karra kılamadım aslında bulgur pilavı taze fasülye ve mercimek çorbası var onları ben yerim diyorum eşimede taz yapayım diyorum

canım bir ay önce git kardeşim bir ay önce geldi annemlere mesafe vardı normal araçla geldi özel hususi araçla yavaş yavaş gidersiniz bişi olmazki uçak şartmıki:26::26:

arabamızmı varki öyle gidelim olsa zaten uçağa binmek istememki kocişim yavaş yavaş geze geze götürür bırakır geri dönerdi amaaa yookkii otobüslede çok zor olucak 2-3 saatte bir mola veriyolar zırt pırt çişimiz geliyo ikide bi otobüs keyfime durmaz yaani 1-2 saattede bi gezelemek gerekçek çok zor otobüs yaa en iyisi uçak hooop 1buçuk saatte inerim ankaraya annemlerde beni alıcaklar ordan zaten hatta belki annanemlerde kalırız bebeğimizin beşiğini cicilerini falanda ordan alırız hem çeşit çoktur orda neysem kız 8 aydan sonrası özel izin oluyo doktor rapaoru yetmiyo sanırım acaba 5 saat altı diye izin verirlermikiii :26: off kafam çok karışıııık neyse hele bi bebiş 6-7 aylık falan olsunda bebiş ozamana gidebilicek olursam biletimi ayırtırım artıkın napalım :26::26:

oldu şimdi he makarna yap benimkiside makarna istedi bol biberli soğanlı domatesli makarna yapacam salata turşu bide yayla çorbası var oldu bittii

canımkaynanamda aldıda çok agır halılar ya sevmedim ben eve yemek odamı degiştiricem eskitme gümüşlüklerim var onları kaynanam istedi vericem beyaz tv ünütesi eşim gri istiyor koltukları ben acçık kahve düşünüyorum gri eşim dedi bende acabamı dedim hem halıda güzel duru perdeleri yanlarını alıcak üstlerini yaptırmıcam kompile degiştirsem keşke param olsadaeskitmeden yorluldum artık şöyle bembeyaz olsa nolurdu

evet canım onun için belki insülün direncim varsa onu kırmak içinde vermiş olabilir ama aslınd yumoşların büyümesinede faydası varmış ondan verdiydi canım en az altı ay falan kullan didiydi hamiş kalınca bırak didiydi 4 ay falan kullandım sanırım onuda öle yaani

offf daha çok var bunları konuşmayaaaa bir yerden arkadaşlarından emanet araba bulamazmı malatya bize yakın olmadı ben gelim annem
yavaş yavaş giderdik

arkadaslarrrrrrr -sevinc bana kızcak ama - korkuyom yaw ya tiplerim kapalıysa bu hsg laporoskopi mi nedir cok agrılıymıs ben dayanamam yaaaa :18::18: :18: tüpler ya kapalıysa nasıl anlasılır?:):) ben en iyisi ilgilenecek bişeler bulam kendimeeee :18::18:

hiçte ağır değil üstelik yazlık halı
inşallah herşey gönlünce olur canım

oldu şimdi he makarna yap benimkiside makarna istedi bol biberli soğanlı domatesli makarna yapacam salata turşu bide yayla çorbası var oldu bittii
şimdi yayla çorbası makarna semizotu yemegi yapıyım yanınada keşgül yapayım oldu da bitti makarnayı sosolu yapayım ben

canım acı çekmiyosun seni uyutuyolar rahim filminde acı çekmiyosun ben çektirdim loporoskopidede kobaginden bri delik deliyolar bakıyolar oda acısız stres etme bakıyım senkaç tane arkadaşım oldu 2 günde ayagı kalkıyosun zaten geçmiş olsun şimdiden

Tunaydin kizlar nasilsiniz
Pasacimm gorusemiyoruz bayadir
Kizlarr regliye bi hafta war ama belim kasiklarim batiyo
bence sende bi haller var bu ay hadi bakam hayırlısı :18:

merrrhabaaaaaa nasılsınız bakalım kızlar???

hoşgeldin hayatım iyiyiz sen nasılsın
bu CANUM kafayı yedirtecek bana karı durup durup bişiler yumurtluyoo

deli kız sakin ol hemende çektirme öle bi süre daha olmazsa ozaman düşünürsün onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…