Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Amin cnm bende hep ole dua ediyom. Benimde adetime altı gün felan kaldı tık yok bu ayda yok belli. Sadece her ay gelen adet öncesi akintim geldi kesildi oda suan. Adet olunca bitkisel kurlere baslicam artik sebep olur belki

umudunu kesme vilma
bak bu ay hiç inancım yoktu hatta adetim bayrama geliyor tedaviye başlayamayacağım diye konuşuyodum herkesee
meğer mucizeler beni bekliyomuşş
belirtim de yoktuuu
sadece adet olcakmış gibi bel ağrım vardı
son gün bile umudum yoktuu
ama kısmetmişşşş

paşa karısı uyanabildinmi
görende gerdeğe girdi sanacak karı etekleri zil çala çala
gitti walla haaaa

kın bengi sen napıyon sancın varmı hayla sende nisan 2013 anneleri klübüne üye oldunmu:26::26:

Canim bu kadar dert edecegine dr gitsene kafan rahat eder..

görmedim başaı aslında birinde telimiz olsa arasalar ortadan kaybolunca
aman canım dikkat et bal tutmasın seni az ye
Bende bugun ogleden sonra oglumun ilkokula kayit islemlerini yaptiracam
minik dev adamim buyumuss yaa coook heyecanliyim
darisi baslariniza kuzlaaaarrrr:13:
benim ilk oglum dursaydı 4 geçmiştirabbim zihin açıklıgı versin canım
Bu beydaglinin kocasi ise gidemedi zaaar kizi esir etti ewde haa
pasa karisida kosa kosa carpismaya gitti agzi kulaklarina geldi karinin
pullu dr gittimi acep merak ediyom it yesin ciger

ne çarpışma yaşadık bir bilsen agzım kulaklarımda geldim :101::101::101:akşam olsa keşke gene

abboooo karıya bakkkkkkkkk
kocan bugun kesin yorgunum der çok heveslenme hem şehir dışına çıkmıyormu
benimkiside dört gözle bekliyor kırmızılar tam gaz devam

paşa karısı uyanabildinmi
görende gerdeğe girdi sanacak karı etekleri zil çala çala
gitti walla haaaa

canım üst kattaki komşum uyandırdı 11.30 kalktım yataktan mutfagı topladım kadın bana fındık getirmişballa cevizi karıştırıyımda macun yapayım hoş kocişin ihtiyacı yok ama kuvvet olsun ie giderken zorlanmasın adet olmuştum pazartesi abdeslendim daha dün yaptık oda sevaptır diye yoksa çarpışma benim neyime

abboooo karıya bakkkkkkkkk
kocan bugun kesin yorgunum der çok heveslenme hem şehir dışına çıkmıyormu
benimkiside dört gözle bekliyor kırmızılar tam gaz devam

canım belli degil gidicegi istemiyorumda gitmesin yaparası iyi bebem adam arabasıyla alıcak bırakıcak çanakkalede olan varmı kızlar bende orda kalayım

heee heee bende yidim herifin üstüne atlican nerdeyse

paşa senden bişi isteyecem annem şu avatarını değiştir artık gördükçe ağlayasım geliyor yaaaaaaa
güzel sevimli bişiler koy:44::44:

Oyle cnm bazen ümitsizliğe dussemde veren yüce olunca ondan ümit kesilmiyor haliyle.. doktor tedavimi kesecektim bugun ama bi hemşire ablam var bırakma dedi bitkisel şeyleri yap ama doktorun verdiği tedaviyide yap dedi. Bakalım artik adetin ikinci günü giderim yine. Prolaktin beni endişelendiriyor ona baktircam bidaha. Yukselmediyse sorun yok

kın bengi sen napıyon sancın varmı hayla sende nisan 2013 anneleri klübüne üye oldunmu:26::26:

evet geçti canım iyiyim çok şükür bugün sağlık ocağına gidip progestanımı yazdırcam :26: bu arada ben mart annelerine bakıyodum tabi o adresi kaybettim o ayrı :26: bulursan nisanınıda martınıda bana yollasana adreslerinii :26: :26::44: ben marta bakıyom kuzum genelde mart sonu doğacaktır nasılsa diyee :26: doğumuda memlekette düşünüyom ama 8 aydan sonra uçağa özel izin raporu olmadan almıyolarmış normaldede lazımmış zaten binmek için 1 hafta geçerli oluyomuş o rapor bu arada? :26: bakalm kısmetse memleketimde doğurmayı düşünüyom :26::26:

aferinn git tabeeeeee

http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/533495-2013-mart-anneleri-paylasim-basligi.html
ewet marta bak sen kesin martta gelir zatii nisanı karıştırma canım
uçak işi yaş bence

bencede bırakma
bitkilerini de yap devam et doktora da şifa nerden gelir belli olmazz

bencede canım öyle yap bende öyle hamiş kalabildim anca klomen + glukofen+ soğan kürü vee yumoşum büyüdüğündede çatlatma iğnesiii vurulduum ay ne kaa şey birden kullanmışım yaa :26::26: ama çok şükür emeklerime deydi inşallah darısı sizlere canım yaa

heee heee bende yidim herifin üstüne atlican nerdeyse
aşk olsun benden öyle birşey beklermisin ben kocaya aşmıyım kız senin gibiolsada fena olmaz yane tabi sen demez yorgun gelrise vay halima ama ben onunyorgunlugunu alırım üüzlme sen sen ne zaman çarpişmaya giricen
mlxy var git onda kal :26::26:
ah keşke ne güzel olur güzel bir gezerim mubarek beldeyi degilmi MLXY sesimi duyuyormusun sana gelebilrimiyim kocadan ayrılasın yok sadece yatak versen yeter yemek zaten yemiyorum
paşa senden bişi isteyecem annem şu avatarını değiştir artık gördükçe ağlayasım geliyor yaaaaaaa
güzel sevimli bişiler koy:44::44:

canım onu ölen kızımdan sonra koydum kendime söz verdim ne zaman evladımı alıcam kucagıma ozaman degiştiricem o benim simgem oldu onun için elim gitmiyo desem

canım glukofen şeker hapı değilmi onu niye içtinki :44::44:

bir teklifte bulunayım onu değiştir kendine yeni sayfalar aç geçmişi bırak geleceğe bak herşey çok daha güzel olacak inan buna hayatımmm
o resmi gördükçe hep geçmişte yaşarsın dediğimi yap sen sıyrıl artık unutmak mümkün değil biliyorum ama geleceği ve şu anı yaşamak lazım
datlım gıymatlım bizde zaar bir kaç güne çarpışırık herif düz duvarlara tırmanacak az kaldı halıyıda kutlayamadık zatiii

aferinn git tabeeeeee

http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/533495-2013-mart-anneleri-paylasim-basligi.html
ewet marta bak sen kesin martta gelir zatii nisanı karıştırma canım
uçak işi yaş bence

sağol kuzum bide 2013 martta ilk defa anne olacaklar topiği vardı onuda bulamıyom yaa :26: neysem neden yaş ama ya doğuma 15 gün kala gideyim diyodum yaa 15 martta falaan :26: off neetcem ben yaa 1buçuk saatlik yol sonuçta izin vermezlermiki yaa doktorumada sorcam onu bi kafama takıldı ama yaa ben memlekette doğurmak istiyoom :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…