Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bak yıne dıyorum senın koca cok sanslıı maşallahın varrr bende yapıcam dedıklerını bende biraz memnun ediym kocayı dimiiiii neguzel seyler öğrettın banaaaa

Kiz içinden degil dışından muayene ettim şişlik dıştan ele geliyor içe dalarmiyim hic adet olunca Gitcem doktora zaten o zaman bakar artik :18:
Kiz tam olarak neresinde ustlerde felanmi kuz kil donmesi felan olutda oda cok acir daa
allah korusun ciban olmasin
Miyom ne nasil oluyo:26:
offfff offf gelde anlat simdi biri anlatsin yaaa
bak yıne dıyorum senın koca cok sanslıı maşallahın varrr bende yapıcam dedıklerını bende biraz memnun ediym kocayı dimiiiii neguzel seyler öğrettın banaaaa

ne demek herzaman sen takil bana hayatini yasa pihtili arkadasim benim

son idrarlamı yapılıyooorrrr sen ona bakma canum yarın sabah ilk idrarla yap sabah kalk yap

off hiç bişi bilmiyo bu karı ya:96:

sabak ilk idrarla yapılmaz asıl

canuuummm yapcaksan şimdik yap sabak yapma

yada sabak kalk bi kere ç.şş yapp

ondan sonra test yappp

off hiç bişi bilmiyo bu karı ya:96:

sabak ilk idrarla yapılmaz asıl

canuuummm yapcaksan şimdik yap sabak yapma

yada sabak kalk bi kere ç.şş yapp

ondan sonra test yappp

4 defa hamile kalmis biri olarak ben bisi bilmem
sen daha iyisini bilirsin testin ustunede yanlis yazmislar zatiii

yook wc ye kalkmıştım kahvaltı sofrasını yerleştirdim bulaşıkları yıkadım kendime nescafe aldım geldim

ütüyü sonra yap daha sıcak hava

ben ütümü yaptım geldim sıcak ebni etkilemez sıcakta tembel tembel yatanlardan diilimm senin gibi ..........

işime bakarım ben

Son düzenleme:
bu da arayı kızıştırmaya çalışıyo

biliyo işini

almam seni korkma zati sevinç topikteki herklesi ele geçiriyo yakında beni kapıya koycak

Yok koymam sen nede olsa tkb sin ustelik catlak patlak yusyuvarlak bir karisin
soyle bir kosede oturursun coik konusmazsan eger

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…