Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ayy cnm gecmıs olsun bendede kan pıhtılasması cıktı ıkı kaybım var benımde 1298 heterozıgotum senınkı ??

canım ben 7 poşet bezelye 14 poşet barbunya kodum 2 poşet bamya koydum ama 2 kilo alsam iyi olur 10 poşet bebem dolmalık biberide koyuyumdiyorum canım ya içlerini doldurayımda hamile kalırsam iyi olr hemen ocaga atarım patlıcan közlücem kırmızı biber köşlücem 2 poşet koydum ama daha koymam lazım dana ne koysam acaba:44::44:yapragıda 10 kilo koydum turşuyuda hazır alırım tamam

kızzz sız ne hamaratsınızz ben bunların hıc bırını yapmayı bılmıooommm nebıcım kadınım

gözlerini neden öle pörtletinmelemenlik diye aldım bizim manavdan bebem adam eşimin arkadaşı oluncaallahım bol kazanç versin eşine canım sen kaç şişe koyucen
20 kavanozzzz
ayy cnm gecmıs olsun bendede kan pıhtılasması cıktı ıkı kaybım var benımde 1298 heterozıgotum senınkı ??
:26: yaaaaaa bende 1298 ve 677 heterezigot protein s düşük çıktı ve biz bunları heeeçç bilmeden bir tane çocuk yaptık doğurduk

ohh ellerine sağlık hayatımmm güle güle yiyin

20 kavanozzzz

:26: yaaaaaa bende 1298 ve 677 heterezigot protein s düşük çıktı ve biz bunları heeeçç bilmeden bir tane çocuk yaptık doğurduk

cnm sendede baya sey varmıs neysekı oglun olmus allah korumus :18::18: ee bıraktınn dımı korunmayııı ?? iğne olacaz hergunn hamıs olursakk heryerımız delik teşik olcak

cnm sendede baya sey varmıs neysekı oglun olmus allah korumus :18::18: ee bıraktınn dımı korunmayııı ?? iğne olacaz hergunn hamıs olursakk heryerımız delik teşik olcak

:18::18: bugün reglim bitti :18: kocam korunuyorduuu doktordan duydu ya korunmam artık bananek diyor
hee aspirin içiyonmu her gün coraspin içiyom folikasit içiyom b vitamini içiyom

kızzz sız ne hamaratsınızz ben bunların hıc bırını yapmayı bılmıooommm nebıcım kadınım
canım kolay sende yaparsın kışa hazırlık olunca iyi oluyo para cebime kalıyo eşimin kışın işleri durgun oluyo bir nevi destek yane
20 kavanozzzz

canım dondurucum büyükte keşke küçük bir dondurucu alsam komposto bu sene koyamadım vallahi yerim olsa gül böregindeb tutta sigara böregine kadar sarradım biri gelince iyi oluyo geçen annemler kaldıydı bende kahvaltıya pişirdim aklımda çok şeyler var mesela yapragı sarıcak kara lahanaya kadar eline haızr geliyo eşimle konuşyumda ben en iyisi alıyım birtane hamile kalıncada kolay olur elimin altına gelir ben kış girmeden bütüm urulardan hep 5 kilo alıyorum 5 teneke yag alıyourm 5 kilo çay 10 kilo şeker alıyorum iyi oluyo tabe param olursa

:18::18: bugün reglim bitti :18: kocam korunuyorduuu doktordan duydu ya korunmam artık bananek diyor
hee aspirin içiyonmu her gün coraspin içiyom folikasit içiyom b vitamini içiyom

evt canıkom 2aydır ıcıyorum dedıklerını :18::18::18::18: ıyı carpısmalarının bı anlamı olacak ozaman bu ay gelsın tosunlarrr

benim dondurucum büyük elime ne geçerse koyuyom böregi tepsiyle yapıp koyuyommm

sen detay ver bakem kaç haftalık düşük yaptın ne kadar araylan detayları alak bende 4 aydır içiyom :18::18:

hayatım ben evlendıgımde hemen hamıle kaldım onun 3 aylıkken kalbı durdu kurtajla alındı arastırılmadı doktor gerek olmadıgını soyledı sonra 1,5 sene hamıle kalamadım sonra yaptıgım bazı seylerle hamıle kaldım:26::26: bu gecen anneler gunundede 6 aylıktı oglumu kaybettım onunda kalbı durdu ( kan pıhtılasması varmıs bu yuzdenmıss

offfffffffffffffffffff erken gebelik dönemi değilmiş allah yardımcın olsun hayatım şimdi ne alemdesin tam gaz devam sanırım bende 29 şubatta 14 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum

offfffffffffffffffffff erken gebelik dönemi değilmiş allah yardımcın olsun hayatım şimdi ne alemdesin tam gaz devam sanırım bende 29 şubatta 14 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum

dılerım allahtan ımtıhanımız bıtmıstır ınsallah... allah bıdaha yasatmasın cnm ıgnelerle doguruyo mıllet yıne aynı sey olmaz heralde:13: ıste bu ay korunmayı yenı bıraktım adetıme 10 gun var su erken gebelık testlerı varya fortel ondan aldım 3 gun sonra yapıcam :26::26::26: yumurtlama gunlerını kacırma bu ay basla calısmalara belkı acımız bıraz dıner bu mujdeyle

:18::18::18: ayyy çok tırsıyom ben yaaaaa:18::18::18:
inşallah hayatım zaten dr korunmayı bırakınca adet gecikmeden kanda baktır hemen iğneye başlanacak dedi:18::18::18:

:18::18::18: ayyy çok tırsıyom ben yaaaaa:18::18::18:
inşallah hayatım zaten dr korunmayı bırakınca adet gecikmeden kanda baktır hemen iğneye başlanacak dedi:18::18::18:

banada öyle dedi bende cok tırsıyorum ne yalan soyleyeyım birde bana normal dogum yaptırdılar ıgne yok uyusturma yok cok acı cektım ama dogum bıttıgındede o yavrun yasıyor olsa kucagına verseler dunyanın en guzel seyı olurdu acı flan hemen unutulurdu insanın ölmüş yavrusunu görmesi cok kotü

Allah başlara vermesin bir daha bende normal yaptım ama küçüktü 3,5 aylıktı çok sancı çektim ama bebeği göstermediler annem yok olmaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…