ne vuruyosun kız benle ugraşıcagına kalkta camları sil akşama ne yemek var
benım canım makarna salatası ıstıyo ama tursum yok sevınc bı tabak versene
ne vuruyon uyuz karı seni canım acıdı aferim liste sürermiş bende ttalıya kaarar verdim rulo pasta yapıcem bakalım nasıl olucekKeyfimin kahyasimisin
aksama patates otutturmasi var
bulgur pilavi
cacik tursu
soguk ayran corbasi yarmali
bide dondurma
ben cımmeye gıdıyorum
ne vuruyon uyuz karı seni canım acıdı aferim liste sürermiş bende ttalıya kaarar verdim rulo pasta yapıcem bakalım nasıl olucek
gelemde sırını çalam canem çok şükür bugün 6 gün orucum bitiyo darısı 10 borcum olan orucuma
Maasallah Allah kabul etsin cnm
rulo pasta banada gonderrr meyvede koy icine
canım göndrriirm istersen meyve armud kivi ve elma var muzum bitti manavada gdiesinm yok şimdi kapri pijamalarım var şimdi üstünü giy pardesöyü giykafanı yap ooo çok iş benim sayfamda yayınladımya onu yapıcem bakalım tutucekmi:18::18::18:düdüklüyede kuru fasülyeyi atayım diyorum oruç agzım nasıl piririyim onu ya anlamamki kaç dadika pişridan şeker gasülyesini deyi ver bi bana
Pasa karisi kuru ve pilavin yanina soguk corba olmazduselt menuyuu
kuru fasulye pirinc pilavi tursu ayran
kendinede salata yap
geldim canım ben sabah erken çıkıp dr agittim kan verdim ordan da keteme gidip meme muayenesi yaptırdım şim dide gidip ultrason çektireceğim ve sonuçları alacağım canım bakak görek ne çıkacakMelekk sende gel nescafe icek annem :)))))
sen gelde kardeşine anlat bebem öle istedi bebem ya benimki çok seviyoda dedim tarhana yapayım yok soguk çorba istiyom banane dedieşim istedi yapayım dedim bende yazık keşkek istiyo bir ara onuda yapayım dedşm oruç agzım olmazda 6 orucum bitiyo ozaman bakarız neyse ben düüdklüye fasülyeyi atayım haşlıyım bebem anca yaparım halam gelicek bugün galiba birazdan damlar galiba işerimi halledeyim namazı kılıyım gelicem beyazlıları yıkamıştım onları katlıcam dün nevresimleri attıydım makinaya onlarda yıkansın arkasına renklileri atarım işşallah sonra gröşürüz
geldim canım ben sabah erken çıkıp dr agittim kan verdim ordan da keteme gidip meme muayenesi yaptırdım şim dide gidip ultrason çektireceğim ve sonuçları alacağım canım bakak görek ne çıkacak
canım benim memisler fibro kistik olduğundan rutin kontrolGecmis olsun cnm memiste bisimi var rutin mi
Offff gelsinler gecikmesinler seninki ewdemi bugungeldım gıı
karnım ac sen ıc ben snra ıcerım bı makarnamı yeyım
kaynos aradı gel dedı yok kocıs yorgun dedım nborulce ızne cıktı nısanlısa ızne geldı deım ne yapıyolar ıyı gezıyolar dedı bızze gelsınler dedım kı konusmayız kaynos he gelecez dedı
canım benim memisler fibro kistik olduğundan rutin kontrol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?