Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

gunaydın

temızlık yapıyom belım agrıdı supururken bende mola verdım

Gunaydin hayatim bende keyif yapiyom dun cok yoruldum klimami actim tv karsisinda kahvalti yapiyom yarin kadin gelecek duvar ve kapilar icin
bende iki odanin cami kaldi onu silicem keyfim ne zaman iistersee

Gunaydin hayatim bende keyif yapiyom dun cok yoruldum klimami actim tv karsisinda kahvalti yapiyom yarin kadin gelecek duvar ve kapilar icin

kadın gelecekse sen nıye camları sılıyon bırak o sılsın ayy cok terledım bende tozlarımla mutfak kaldı

kadın gelecekse sen nıye camları sılıyon bırak o sılsın ayy cok terledım bende tozlarımla mutfak kaldı

Canim kadini tum gun almayacam ogleye kadar alacam ancak duvarlar ve kapi silinir
hec param kalmadikii tum gun alam
kocam al dedi ama yarim alacam
daha ay basina var idare etmek lazim
adami dolu borca soktum zati
boya parasini da kayinbabistan aldim

sagol canım sordugun için elhamdurillah biraz daha iyi bende diyorum bu hırsız kimhepsini sildim canım ya hamile arkadaşlar kızdı sana bakarım sonra gerek görürüsem:2::2:

elinemi işediler kız kendin yapamıyomusun ev temizligini ben başkası yapınca içime sinmez senin nasıl siniyor acaba
günaydın kızlar bu arada ne var ne yok bakalım bende dünden kurufasülye ısladım yarma yane bugday nohut ısladım ona soguk çorba yapıcam kuru fasülye yemegi ve pirinç pilavı yapıcem yanına tatlıyı üdşünmedim bakıcez:44::44:salata turşu temem
:44:sizlerde neler var bakalımmdökülün çabuk

yarım gunu ne kadar tum gunu ne kadar hadı ya kayın baban b-verırken kaynos engel olmadımı

off su banyoma sınır oluyrm adam yanlıs yere dolabı taktı hala gelmedı gıcık duruyoooooooooooooo

Pasa karisi farkindaysan her isimi kendim yapiyom ama duvarlari silmiek zor oluyor kocisim yorulma dedi mahallede bir ablamiz var onu cagiriyom onada harclik oluyooo
deli kari kadini begenmesem alirmiyim onuda kendime gore egittim

yarım gunu ne kadar tum gunu ne kadar hadı ya kayın baban b-verırken kaynos engel olmadımı

off su banyoma sınır oluyrm adam yanlıs yere dolabı taktı hala gelmedı gıcık duruyoooooooooooooo

Yarim 30 tum 60 tl
kaynos yoktuu bize ugradi gel lambalara bak dedim
boyaciyla kaca anlastiniz dedi bende bilmem zati paramiz yokki didim
ida boyaciyla.pazarlik yapip verdi.
kayinbabos cok iyidirde karisi rahat vermiyooo
hem ew kayinbabosun virsin boya parasini
bende lambalara verdim

Pasa karisi farkindaysan her isimi kendim yapiyom ama duvarlari silmiek zor oluyor kocisim yorulma dedi mahallede bir ablamiz var onu cagiriyom onada harclik oluyooo
deli kari kadini begenmesem alirmiyim onuda kendime gore egittim

çatlak seni bende geliyimde benide egitdikkat ette ben seni egitmiyim bayılazam şimdi he

Biricik gunaydin hayatimmm nasilsin

Gunaydin bebeimm iyim yeni uyandim karnim agriyo kirmizilara hazirlik sanirim
Sen nasilsin ewini yeniliyoorsun hayirli olsun cnm parkelere girismisken bence dogalgaz doset cnm sobadanda kurtulmus olrsun
Sizin orda kadinlar iyiymis bizim burda 80-100 aliyorum ben

çatlak seni bende geliyimde benide egitdikkat ette ben seni egitmiyim bayılazam şimdi he
gel gelde nazi kampinda egitim nasil olur gor

ewet cnm ama 6 dairelik bir apt burasi kimse cektirmiyor ara gider cok tutuyormus kimse orali olmuyorki
kayinbabos komsulara soyleyin hep beraber cektirek diyor ama kimse cektirmiyor bizde bekliyok

kadin en fazla 70 80

ne vuruyosun kız benle ugraşıcagına kalkta camları sil akşama ne yemek var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…