bu ay sogan ıctım catmaa ıgnesı vuruldm klomend ekulladım ama calısma yapmadım nadır oldu
aboooo bence hamıle olma ıhtımalın yuksekkk bukadar sey yapmısın bıkere ılıskı olsa tutarrsogan suyu emınım kıstı mıstı temızlemıstr hadi hayrlısııı
slm canımmmm
ben geldım cok gezdım yoruldum
ya bısey sorcam sag kasıfgım sureklı bısey battı bı ara duramadım korktum hasta oldum sandım kıst yapmazsa ne olabılır :18::18::18:
selam fıstıklarrr....doktora gittim...rahmin gayet güzel dedi...bayag konustuk...korunmasak olurmu dedimm....çokmu istiyosunuz cocuk dedi...ben cok istiyom dedim...etraftakilerin sözleri beni çok üzüo dedim....uzak dur o insanlardan dedi...senin hemen hamile kalman lazım psikolojik olarak çok yıpranmışsın dedi...kimyasal gebelikmi benim yaşadığım dedim yok dedi kimyasal gebeliğin nasıl oldugunu anlattı...tüp bebek tedavilerinde yaşanıomuş...gayet ii geçti konuşmalarımız...rahatladım bayağ...kadınlar kulubüne takıldıgımı söledim...yandık desene hamile kaldığında 9 ay boyunca dedigüldük bayağ...
ohh ne güzel olmş cnm rahatlamşsın bayağıııü
biliyomuymuş kk yıı
biliomuş cnm 9-10 tane hastam var orda konusuolar onun dr u böle demiş bana nie yapılmıo bendede ölemi vs vs sorularla geliolar dedi:))) onun için senin elinden çekeceğimiz var desene diosorularımıda yazmışım kagıda çıkardım hadi başla bakim soru 1 diooo
kızlarrr napıyonuz ??
ohh ne güzel
yeni mi bu doktorun ilk defamı gittin buna
evet cnm yeni... tevafuk olsa gerek ismini duydugum bi dr için girdim ve ayrıldı dediler bizde bu dr a girdik eşimle...Allah a şükür memnunum...2. kez gittim bugün...
basakss bu msjı beğendiiiitesadüf yerine tevafuk kelimesini kullandığın için tebrik
tesadüf die bişey yok bence inanmıorum...beğendiğin için mutlu oldum....Rabbim bizim karşımıza böle şeler çıkarıo ol dio oluyo çok mutluyum O na binlerce kez şükür olsun ki dualarımı kabul ettii....çünkü dr dan yana hiç yüzüm gülmemişti en son ağlama krizine girdim ve gitmiom dr a falanda demiştim... o günde bu dr u çıkardı karşıma....
ha kızlar unutmadan size bişi srocam
hani bu banyo aynalarının önlerinde yuvarlak boşluklar oluyor
oraya bardak gibi bişiler konuyor
içine dişm fırçasıı felan konuyor
o bardaktan nerde bulabilirim yoksa normal bardak olurmu
sevıncde benı sevmıyokı bana cvp atsa kasıgım batıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?