Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aboooo bence hamıle olma ıhtımalın yuksekkk bukadar sey yapmısın bıkere ılıskı olsa tutarr sogan suyu emınım kıstı mıstı temızlemıstr hadi hayrlısııı

ben umudum yok canım ya ıgneden once oldu ya ıgneden 3. 4 sonra onda yatmadım bılem tabı nasıp ama ben bı an once kırmızıları beklıyomm gelse ttaıle rahat rahat gıtsemmm

selam fıstıklarrr....doktora gittim...rahmin gayet güzel dedi...bayag konustuk...korunmasak olurmu dedimm....çokmu istiyosunuz cocuk dedi...ben cok istiyom dedim...etraftakilerin sözleri beni çok üzüo dedim....uzak dur o insanlardan dedi...senin hemen hamile kalman lazım psikolojik olarak çok yıpranmışsın dedi...kimyasal gebelikmi benim yaşadığım dedim yok dedi kimyasal gebeliğin nasıl oldugunu anlattı...tüp bebek tedavilerinde yaşanıomuş...gayet ii geçti konuşmalarımız...rahatladım bayağ...kadınlar kulubüne takıldıgımı söledim...yandık desene hamile kaldığında 9 ay boyunca dedi güldük bayağ...

ben geldım cok gezdım yoruldum

ya bısey sorcam sag kasıfgım sureklı bısey battı bı ara duramadım korktum hasta oldum sandım kıst yapmazsa ne olabılır :18::18::18:

ben sana didim o kadar çok gezmiyek ben hamişim diye

çokmu batıyo kıs dayanamıcak gibimi

ohh ne güzel olmş cnm rahatlamşsın bayağıııü

biliyomuymuş kk yıı

ohh ne güzel olmş cnm rahatlamşsın bayağıııü

biliyomuymuş kk yıı

biliomuş cnm 9-10 tane hastam var orda konusuolar onun dr u böle demiş bana nie yapılmıo bendede ölemi vs vs sorularla geliolar dedi:))) onun için senin elinden çekeceğimiz var desene dio sorularımıda yazmışım kagıda çıkardım hadi başla bakim soru 1 diooo

ohh ne güzel

yeni mi bu doktorun ilk defamı gittin buna

evet cnm yeni... tevafuk olsa gerek ismini duydugum bi dr için girdim ve ayrıldı dediler bizde bu dr a girdik eşimle...Allah a şükür memnunum...2. kez gittim bugün...

basakss bu msjı beğendiiiitesadüf yerine tevafuk kelimesini kullandığın için tebrik

basakss bu msjı beğendiiiitesadüf yerine tevafuk kelimesini kullandığın için tebrik

tesadüf die bişey yok bence inanmıorum...beğendiğin için mutlu oldum....Rabbim bizim karşımıza böle şeler çıkarıo ol dio oluyo çok mutluyum O na binlerce kez şükür olsun ki dualarımı kabul ettii....çünkü dr dan yana hiç yüzüm gülmemişti en son ağlama krizine girdim ve gitmiom dr a falanda demiştim... o günde bu dr u çıkardı karşıma....

kocam geldi 2 gündür yoktu ben kaçıom kıslarrr....öpüldünüzz.....Allah a emanet olun....

sanırım biraz da psikiyatrist gibi gelmiş sana. bu moralle bi bebik yaparsın artık inşallah cnm hakkında hayırısı habersiz koyma biziiiiii

evett kızlar çıkarabilecek olan varsa bu konuda bana yardımcı olsun lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnn

normal bardakmi neden olmasin
sevıncde benı sevmıyokı bana cvp atsa kasıgım batıyo

hamis olabilirsin insallah hamissindir tatilede gidemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…