gebe gebemi gidecen
ama ama bende ikizlerim
ne olcak kı enıze gırılmez mı ayy ben hamıle degılımdır accık battı dıye hamıs mı olck sımdı gecdı dısardayken bı agrı gırdı sag kasıgımı
seni biliyok hayatim mutluyu tahmin etmistim burctasim arkadasim
kızlar yaaa ben hala adet olmadım yarın kan versemmi bilemedim aklım hep olcammı olmayacammı hiç belirti yok sadece arada bir ağrı var:18::26:
şu anda keşke biri falıma baksa atsada tutsa dedikleri gerçi ben inanmam ama falsızda kalmam
Hamis ol ve gideme
kızlar yaaa ben hala adet olmadım yarın kan versemmi bilemedim aklım hep olcammı olmayacammı hiç belirti yok sadece arada bir ağrı var:18::26:
şu anda keşke biri falıma baksa atsada tutsa dedikleri gerçi ben inanmam ama falsızda kalmam
hamıs olayımda gıtmeyım bızde nevsehıre gıder urgup gezerız olmdı marasa gıderızmutlaka bı yere gıderık yada ekısehıre sevdıgım bı ablam var onun yanına gıderım ıllakı gezecem
illa gezecen yani inşallah risksiz hamile olursunda gezersin
nazo sen yardım cı ol barı gı sevınc bana yardım edecegı yok
sımdık cam masama sefaf ortu kestrdım kalın ama bana cok bos geldı :44::44: bıde tezga tv koydum caylıkla seker koyacam bıcak yer kalmadı off tost makınemde ortada mutfaga gıcık oldummmmmmmm
Gezentiiihamıs olayımda gıtmeyım bızde nevsehıre gıder urgup gezerız olmdı marasa gıderızmutlaka bı yere gıderık yada ekısehıre sevdıgım bı ablam var onun yanına gıderım ıllakı gezecem
olmamis oyle heeec olmamisnazo sen yardım cı ol barı gı sevınc bana yardım edecegı yok
sımdık cam masama sefaf ortu kestrdım kalın ama bana cok bos geldı :44::44: bıde tezga tv koydum caylıkla seker koyacam bıcak yer kalmadı off tost makınemde ortada mutfaga gıcık oldummmmmmmm
Arkadaşım şu an 5 haftalık hamilesin diyor hesaplayıcılar
AMA BENCE BİR HAFTALIK FALAN EĞER VARSA BEBEĞİM OFF DUA EDİN KISLAR İNŞŞ VARDIR.
butun kıs yaz evdeydım cok sıkıldım kocıs aksam yoruluyo 6 ıse gıdıyo sabah aksam agzı ayrılıyo baksana uyudu bılem barı ızın gununde gezek hıc olmadı esım koyune gıderz ben koyu cok sevıyorum sabah 6 kalkmak mıss gıbı hava
canım sende masanın üstüne süs falan koy yada altına desenli bi örtü koy
bende robotumu frütözümü dolabın içine koydum yer kalmıyor diye tezgahta sadece katı meyva sıkacağı ve ketıl var
sende bazılarını daha az kullandıklarını dolaba koy
meyve sıkacagım ketıl hep dolapta benım tost makınsı gunluk kullanıyz dıye tesgahda ayy sınrı oldum
hanı tutkal takımı varya cam masa ıcın kalıba aklayım altına sus yapacam
sevınc akıl ver ozman
ben resmın ı cekeyım ole anlatayım sızeee :84::84::84:
gızlar naberrrrr? baksanıza ne dicem benim arkadasım baska doktora gidiyo aynı hastnede. o doktor klomen falan kullanmıyomus hiç.. ona demiş ki doktoru.. 12-17 gün aralıgında sabah aksam hergün birlikte olacaksınız. o güne kadar hiç olmucaksınız demiş. ve kendisi 4 aylık hamile hem de ikinciye... acaba o taktik mi dogru bilemedim..
ben gene klomene basladım.. aha yutayım hemen aklıma geldi iyi ki
gızlar naberrrrr? baksanıza ne dicem benim arkadasım baska doktora gidiyo aynı hastnede. o doktor klomen falan kullanmıyomus hiç.. ona demiş ki doktoru.. 12-17 gün aralıgında sabah aksam hergün birlikte olacaksınız. o güne kadar hiç olmucaksınız demiş. ve kendisi 4 aylık hamile hem de ikinciye... acaba o taktik mi dogru bilemedim..
ben gene klomene basladım.. aha yutayım hemen aklıma geldi iyi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?