Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar yaaa ben hala adet olmadım yarın kan versemmi bilemedim aklım hep olcammı olmayacammı hiç belirti yok sadece arada bir ağrı var:18::26:

şu anda keşke biri falıma baksa atsada tutsa dedikleri gerçi ben inanmam ama falsızda kalmam

Son düzenleme:
nazo sen yardım cı ol barı gı sevınc bana yardım edecegı yok

sımdık cam masama sefaf ortu kestrdım kalın ama bana cok bos geldı :44::44: bıde tezga tv koydum caylıkla seker koyacam bıcak yer kalmadı off tost makınemde ortada mutfaga gıcık oldummmmmmmm

kaç gün geçti hiç test falan yapmadınmı üstelik pıhtılaşma sorunun var bence biran önce öğren ve tedbirini al
bende o belirsizlikten nefret ediyorum oldummu olacammı diye adet olunca rahatlıyorum, belirsizlik bittiği için

Arkadaşım şu an 5 haftalık hamilesin diyor hesaplayıcılar

AMA BENCE BİR HAFTALIK FALAN EĞER VARSA BEBEĞİM OFF DUA EDİN KISLAR İNŞŞ VARDIR.

Son düzenleme:
hamıs olayımda gıtmeyım bızde nevsehıre gıder urgup gezerız olmdı marasa gıderız mutlaka bı yere gıderık yada ekısehıre sevdıgım bı ablam var onun yanına gıderım ıllakı gezecem

illa gezecen yani inşallah risksiz hamile olursunda gezersin

illa gezecen yani inşallah risksiz hamile olursunda gezersin

butun kıs yaz evdeydım cok sıkıldım kocıs aksam yoruluyo 6 ıse gıdıyo sabah aksam agzı ayrılıyo baksana uyudu bılem barı ızın gununde gezek hıc olmadı esım koyune gıderz ben koyu cok sevıyorum sabah 6 kalkmak mıss gıbı hava

canım sende masanın üstüne süs falan koy yada altına desenli bi örtü koy
bende robotumu frütözümü dolabın içine koydum yer kalmıyor diye tezgahta sadece katı meyva sıkacağı ve ketıl var
sende bazılarını daha az kullandıklarını dolaba koy

Son düzenleme:
hamıs olayımda gıtmeyım bızde nevsehıre gıder urgup gezerız olmdı marasa gıderız mutlaka bı yere gıderık yada ekısehıre sevdıgım bı ablam var onun yanına gıderım ıllakı gezecem
Gezentiii
olmamis oyle heeec olmamis
Arkadaşım şu an 5 haftalık hamilesin diyor hesaplayıcılar

AMA BENCE BİR HAFTALIK FALAN EĞER VARSA BEBEĞİM OFF DUA EDİN KISLAR İNŞŞ VARDIR.

giii test yapsana nasil pihtilisin deli kari igne yemeyecenmi bu ne rahatlik

tabi canım gez hakkınız bizde bol bol gezdik valla herkes bize imrendi kafamıza göre geziyoruz diye

meyve sıkacagım ketıl hep dolapta benım tost makınsı gunluk kullanıyz dıye tesgahda ayy sınrı oldum

hanı tutkal takımı varya cam masa ıcın kalıba aklayım altına sus yapacam

sevınc akıl ver ozman

ben resmın ı cekeyım ole anlatayım sızeee :84::84::84:

gızlar naberrrrr? baksanıza ne dicem benim arkadasım baska doktora gidiyo aynı hastnede. o doktor klomen falan kullanmıyomus hiç.. ona demiş ki doktoru.. 12-17 gün aralıgında sabah aksam hergün birlikte olacaksınız. o güne kadar hiç olmucaksınız demiş. ve kendisi 4 aylık hamile hem de ikinciye... acaba o taktik mi dogru bilemedim..

ben gene klomene basladım.. aha yutayım hemen aklıma geldi iyi ki

resim cek de bakalım:)

sabah akşam birde bütün doktorlar 1 gün arayla beraber olun diyor süpermenler daha hızlı olsun
ve uzun süre spermler içerde kalıncada sağlıklı değilmiş denesin bakalım işe yarayacakmı

tovbe estagfirullah psiko geri dondu delimisin kizim o arkadasin doktoru anlamamistir
biz bir gun durup bir gun halvetteyik kirmizilar gelene kadar klomen bende kullandim
2 defa ikisindede bir sonraki ay gebe kaldim de get

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…