Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bizim net kafayı yedi ..ben çıkıp bir çay demleyim sizde gelin hadi yaaa beraber çay içek,başak sana meyva,karpuz,erik,üzüm iyimi.....

baska topıklerdee boy gosterıooo yazılarıylaa kandırukçuu

arkadaşım 6 bebegini kaybetti canımonu teslli için yazdım sonra çıkıcektim jardeşim hatuna birşey yazayım dedim ne çene var sizde şaştımaz konuşun len neyse namazımı kılıyım ben sonra gelirim açıgım olurda ışıgım kapanırsa bilinki burdayım gözüm üzerinizde ona göre

seviyorum sizi

evet ya paşam sende değiştir şu avatarını,baksana ben bebek avatarı bile koymuyorum artık...veriri kız sevinç iyi karı o

evet canım ama zaman geçince anlıyosun çabuk geçtiğini ilk zamanlar hiç geçmicekmiş gibi geliyor insana
biz güney koyacaz Allah kısmet ederse canım
ben kız olsaydı Alara ve ya Yağmur koymayı düşünüyodum beğenirsen sende düşün tatlım

tamam acele ediyim o zmaan adını biliyoms enin zati

tamam kuzum çokta acele etme ay ben insanlara zahmet vermeyi hiç sevmem ya..he sana adımı yazmıştım bazen diyorum keşke bu ismi bana koymasalarmıymış acabaneyse bu kez gerçekten kaçtım..

ççuuuvvvvvvvvvvvvvvvv

şşşiiiiiiiiiiiiiiiiiiiittttttttttttttttttttttttttttttt

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…