bu avatarını seemedim az öncekini koy hareketli yapak onu
sevinç acayibim ha iki gündür dokunsalar ağlıcam içime ata ata anam ağladı benim,zaten sulu gözlüyüm bennniyiki bu kk ya girmişim hepinizi tanımışım...
bizim net kafayı yedi ..ben çıkıp bir çay demleyim sizde gelin hadi yaaa beraber çay içek,başak sana meyva,karpuz,erik,üzüm iyimi.....
baska topıklerdee boy gosterıooo yazılarıylaakandırukçuu
üzülme hayatım şimdi aklınızda yokken bir anda böyle bir konu önüne gelince insan ilk önce yaşadığı kötü şeyleri hatırlıyor dimi
hepimiz birbirimize desteğiz annem hiç sıkılma dök içini yeri gelir gır gır yaparık yeri gelir hep beraber ağlarık
Allah çok büyük hakkımızda hayırlısını verecek
canımbende ileç kullanıyourm apikopal kullanıyourm diyaformin filaninan midemalmıyo artıkilaç amane yapayım evladımiçin
canım geldim tekraradan bu sefer gdiyom
apla benim bir avatarım bile yok apla
sevinç karısı bana sözde tarif vericekti kıyamadı parmaklarına zaarrr
saolasın yeşilcimm:) kızçem oluyo çok heyecanlıyımama seninkide büyümüş maşallah zaman çabucak geçse keşke arkanızdan yetişirim inşallah sen ne koycaksın oğluşuna isim varmı kafanda bişi, ben daha düşünüyom bana güzel bi isim bulun
arkadaşım 6 bebegini kaybetti canımonu teslli için yazdım sonra çıkıcektim jardeşim hatuna birşey yazayım dedim ne çene var sizde şaştımaz konuşun len neyse namazımı kılıyım ben sonra gelirim açıgım olurda ışıgım kapanırsa bilinki burdayım gözüm üzerinizde ona göre
tamam canım ne zaman istersen o zamn yat..ama ben karar vermeden önce olsun
bende cok sulu gözümmm
site dellendi annem net sağlamm geliyom çaya yok dimem
bir sene olmadı bikerem yazın başında yapmıştım daha önce bebek vardı
öff ne ağlak oldun yaaa içimi baydınnn :106: bu smiley karısınıda rüyandamı gördün :106: ne bu
Eki Görüntüle 500031
tamam acele ediyim o zmaan adını biliyoms enin zati
baska topıklerdee boy gosterıooo yazılarıylaakandırukçuu
tamam acele ediyim o zmaan adını biliyoms enin zati
:106::106::106::106::106:
ruh halimi yansıtıyoda şu an aondan
sende ağlaksın
çok tatlı yaaa bende her gördüğümde seviyomsenin avatarın olsa bile
inşallah hayatımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?