Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

töbe töbe doktora gittinmi kız doğum şekli belli oldumu:26::26:

bende çıkıyom oliş pc de oyun oynayacakmş görüşürük çenesiz karılar

paşa zahmet etde geçmişte ara bul iki taşın arasında yazdım o tarifi sana

bende çok seviyorum yağmur ismini ama çevremde çok var
evet çok var gerçekten nazoşum ama seviyom işte :)
sen napıyosun canımcım ?
töbe töbe doktora gittinmi kız doğum şekli belli oldumu:26::26:

yok kııs gidemedim pazartesi geliyomuş perşembe öğlene kadar ameliyat yapcakmış anca perşembe öğleden sonra muayene ye başlıcakmış hastaneden öyle didiler çok sinirlendim bende keşke deseymiş izne çıkcağını

bende çok seviyorum ama şimdilerde buğlem ismi hoşuma gidiyor
iyiyim canım ama şimdi çıkıyorum sonra görüşürüz

bu da benle uğraşıyo Yarabbim

sen 10 çocuk büyütüün heralde

sende bilmiyon bebik bakmayı

hiiçte bi kerem ben her türlü bakımını her bir şeyini bilirim çocukları çok sevdiğim için hep ilgilenirim herşeyleriyle yiğenlerim elimde büyüdü sayılır daha küçücükken millet yemek yerken ben yiğenimi ayağımda sallardım yemeğini falan yedirirdim herşeyi bilirim bakımıyla ilgili ben senmiyim her şeyi öğrenicem illaa bilmeiğim şeyde yoktur bu yaşımda çok şükür bebek yeni doğupta göbek bağı düştüğünden itibaren bile nasıl yıkanır,nasıl değişir altı cinsiyetine göre özelliklede, nasıl tutulur,nasıl giydirilir,nasıl davranılır çocuklara, 6 aydan sonra neler yedirmeye başlanır vs. vs ohooo say say bitmez vallaaa çok arkadaşlarımın çocuklarıyla akrabalarımın çocuklarıyla ilgilendim ben hıh ayrıcana sen benlen uğraşmışsın öncelikle sen bana laf söylemeseydin bende söylemezdim sen kaşındın

anam sendemi adanılıydın insan korkuyor bu adanalırdan

bende çok seviyorum yağmur ismini ama çevremde çok var
yok canım ben amasyalıyım salen artvinliyim
kımm paşamı adanalııı

paşa adanalı deeel amasyalı
heç adanalıya benziyormu ki
sen kurban ol amasyalılar peh
bende çıkıyom oliş pc de oyun oynayacakmş görüşürük çenesiz karılar

paşa zahmet etde geçmişte ara bul iki taşın arasında yazdım o tarifi sana
uyuz karı vallahi ben olsan bir itarif isticek hemencik yazardım birde seviyomuş beni sevgin batsın
paşa karısı bana allahın adanalısı diyorda ondan
dogru adanalılar merhametli olurlar eli açık olurlar tarifi birisi istasede yazralar hem vazgeçtim yazma yazsanda almam

kız sevünçç sana yazmıss sen kacırmısssınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…