Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kizzzzz benim borulceyi tariff ettin. Allah iyiligini versin.. biran eltimiyiz diye dusunecekdim

ıyy cnm yaaa anlıyorum senii

ilişkini kesceksin bööle insanlardan

madem eşinde senin yanında börülcenin yaptıklarının farkında dır heralde

yoksa bööle yaşanmaz

yada uzağa gitcekksin

kizlarrr ben kactimmmm .... o meshur borulce geliyiiiii...

ondan sonrada

dogum gunum icin kendime ciciler alicam... bugun hep muzik dinlemem lazim aslinda benim... bugun benim dogumgunum... iyiki dogmusum

kizlarrr ben kactimmmm .... o meshur borulce geliyiiiii...

ondan sonrada

dogum gunum icin kendime ciciler alicam... bugun hep muzik dinlemem lazim aslinda benim... bugun benim dogumgunum... iyiki dogmusum

TAMAM GÜZEL ŞEYLER AL

BENDE KAÇIYIM ÇARŞIDA İŞİM VAR BUGÜN

ÖPTÜM SİSLERİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

ıyy cnm yaaa anlıyorum senii

ilişkini kesceksin bööle insanlardan

madem eşinde senin yanında börülcenin yaptıklarının farkında dır heralde

yoksa bööle yaşanmaz

yada uzağa gitcekksin

ıste kesemıyosunkı evımız kendı evımız cıkmamız ıcın satmamız lazım öle yapsak oda olay olur eşim ablasını hep tersler zaten.. valla dıyorum bazen hıc bırıyle konusma acma kapınıda kocanla mutlusun ya yeter dıyorum esımde yanımda olmasa hıc dayanamam belkıde bunu cekemıyolardır dımı

cok mu yakin oturuyorsunuz birbirinize... ? Allahdan esin destek...o destek olmasaydi hayat asil o zaman cok zor olurdu.. kimsenin senin huzurunu bozmasina izin verme..esinede yansitma... yoksa onlari cok onemsediginide dusunebilir... ben artik onlar evimize gelmedigi surece hic adlarini anmiyorum sohbetlerimizde oyle oyle daha huzurlu olmaya basladim.. ama su son zamanlarda benim borulce isi dustugu icin yine dadandi...yoksa normalde isi olmasa ne gelir ne arar beni... kardesini de cep telinden arar onunlar konusur..

mutluuu yıllaaaaaaaaaaaarrrr yenı yasınn sana saglık mutluluk bebiş getırsınnn

sagol bitanemmm... amin insallahhhhh.

iyiki dogmusum... kendime tugba ozerk'den kolay degil..parcasini armagan ediyorum hediye olarak.. gel birlikde dinleyelim.. giii gelmiyinmi kafan dagilir azcikkkkk

salla gitsin hayatım seni kocişinden başkası ilgilendirmesin bide doğacak bebelerinizzzz
Allaha havale et biliyorum zor ama duymamaya çalış umursama en güzeli bu yoklarmış gibi davran çatlayıp patlasınlar

aynen canım kıyafet alacagı zaman mesela ben pek vermek ıstemem anladıgı ıcın bı yalakalık bı yalakalık alanaa kadar aldıktan sonrada hemen özüne döner ya okadar nefret edıorumkı ondan hayatımda bukadar guvenılmezbı ınsan tanımadım... eşimmin sözü gecıyo allahtan aılesınde bıse olunca pat pat soler ama soleyıncede ben rahat edemıyorum benden bılıyolar dıye :26::26: bıse olunca ben esıme solerım anlatıırım aslında haklısın hıc anlatmayarak takmadıgını göstermek daha iyi boylece oda uzulmez bende o ben uzuluyorum dıye kızıyo

salla gitsin hayatım seni kocişinden başkası ilgilendirmesin bide doğacak bebelerinizzzz
Allaha havale et biliyorum zor ama duymamaya çalış umursama en güzeli bu yoklarmış gibi davran çatlayıp patlasınlar

dogru dıyosun sevıncım napalımm ama artık cemkırcem herkese vallaa börülceyede ole bıse yapmak ıstıyorumkı bole ıcım rahatlasınn bebişlerimiz olsa zaten belkıde hıc görmicem hiçbir olumsuzlugu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…