evt yakınıız neıbılım belkıde babamın sahıp cıkmıcanı bıldıklerı ıcın rahat davranıyolar deıstıklerıne göre benımde aklıma ole gelıyor... görümcem okadar ıgrenc bı ınsankıı ısı dusunce yapmadıgı yalakalık yok amacına ulasmak ıcın herseyı yapar... hep benım acıgımı arıyo ortak arkadslarımız var gıdıyo onlara benle ılgılı seyler soruo elıne koz gececek yaa nebım ya mıgdemı bulandırıyo artık
kizzzzz benim borulceyi tariff ettin. Allah iyiligini versin.. biran eltimiyiz diye dusunecekdim
evt yakınıız neıbılım belkıde babamın sahıp cıkmıcanı bıldıklerı ıcın rahat davranıyolar deıstıklerıne göre benımde aklıma ole gelıyor... Görümcem okadar ıgrenc bı ınsankıı ısı dusunce yapmadıgı yalakalık yok amacına ulasmak ıcın herseyı yapar... Hep benım acıgımı arıyo ortak arkadslarımız var gıdıyo onlara benle ılgılı seyler soruo elıne koz gececek yaa nebım ya mıgdemı bulandırıyo artık
..................................................message error has been occurred... Apologise for any inconvenience.....
kizlarrr ben kactimmmm .... o meshur borulce geliyiiiii...
ondan sonrada
dogum gunum icin kendime ciciler alicam... bugun hep muzik dinlemem lazim aslinda benim... bugun benim dogumgunum... iyiki dogmusum
alllahimmm sana binlerce sukur...iyiki dogmusummmm
ıyy cnm yaaa anlıyorum senii
ilişkini kesceksin bööle insanlardan
madem eşinde senin yanında börülcenin yaptıklarının farkında dır heralde
yoksa bööle yaşanmaz
yada uzağa gitcekksin
Alllahimmm sana binlerce sukur...iyiki dogmusummmm
ıste kesemıyosunkı evımız kendı evımız cıkmamız ıcın satmamız lazım öle yapsak oda olay olur eşim ablasını hep tersler zaten.. valla dıyorum bazen hıc bırıyle konusma acma kapınıda kocanla mutlusun ya yeter dıyorum esımde yanımda olmasa hıc dayanamam belkıde bunu cekemıyolardır dımı
mutluuu yıllaaaaaaaaaaaarrrr yenı yasınn sana saglık mutluluk bebiş getırsınnn
Alllahimmm sana binlerce sukur...iyiki dogmusummmm
cok mu yakin oturuyorsunuz birbirinize... ? Allahdan esin destek...o destek olmasaydi hayat asil o zaman cok zor olurdu.. kimsenin senin huzurunu bozmasina izin verme..esinede yansitma... yoksa onlari cok onemsediginide dusunebilir... ben artik onlar evimize gelmedigi surece hic adlarini anmiyorum sohbetlerimizde oyle oyle daha huzurlu olmaya basladim.. ama su son zamanlarda benim borulce isi dustugu icin yine dadandi...yoksa normalde isi olmasa ne gelir ne arar beni... kardesini de cep telinden arar onunlar konusur..
salla gitsin hayatım seni kocişinden başkası ilgilendirmesin bide doğacak bebelerinizzzz
Allaha havale et biliyorum zor ama duymamaya çalış umursama en güzeli bu yoklarmış gibi davran çatlayıp patlasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?