rabbim sonunda da güldürsün seni canım.. inşallah sağlıkla o günler de gelecek içini ferah tut..
balık seviyorsan bol bol ye bak çok faydalı bebişe de sana da..
eşim aradı yakında bir yere gelmiş iş için eve uğrayacakmış şimdi gelir..
sonra gene konuşuruz eroşum tekrar çok çok tebrik ederim canım
belinay ben de sütlü yapıyorum canım..
süt yoksa yoğurt kullanabilirsin internetten de ara bakalım çıkar bişeyler:26:
ekmek hamuru yoğuracaksın canımmm
cıvık bi hamur olcekk
un tuz maya ve ılık su ile yoğur kabarsın 1-2 saat
kabarınca tezgaha bol un serp hamurun yarısını tezgaha unun üzerine al elinle iyice açtır hamuru
içine sıvıyağ dök kolay açılsın ama iyice açılsın ezerek açılıyo ancakk
istersen ceviz istersen peynir serpp
rulo yap.tepsiyi yağla tepsiye yuvarlak(kolböreği gibi)döşe
tepsidede kabarsınn
sonra üzerine sıvıyağ sür pişir
yumuşacık katkat ekmek kıvamında bişi oluyo ve biz severek yiyoruzz
hem ekmek hem hamurişi
canım ben kaynosda bundan yapıyo kombe dıyoz bızdee ama ben acma ıstıyommmm canım cektı
allah razı olsun tüm arkadaşlarıma ve bekleyenlere tattırsın bu duygularıı
çok sıkıldıkk,çok bekledikk dile kolay 6 yıl bekledim hamile kalmayıı allaha şükür
ama hiç moralimi bozmadım umutsuz olmadımm 6 yıl her ay bekledimm rabbim nasip ettiii
ewet ali erdem istiyoruz erkek olursa kız olursa da feyza ve büşra arasında kaldıkk
artık cinsiyet öğreniince kararr veririz herhaldeee
rabbim o günleri görmeyi nasip etsin inşallahhh
Belos bendeki tarif senin yazdiginin aynisi zaten ama sut koyarsan yumusacik oluyor yogurt koyarsan kiyir kiyir oluyor nasil seviyorsan ondan koy
usenmezsen git sut al canim
tamam kızlar ben yumusack sevıyom konsun bebyı yollayım kendım gıtmem kaynos ne gorerım annemle yan yan otryolartutar kendılerıne gotururtsk edrı kıraz sesa sevınc optumm
Pasa annem tefriciye okuyom arkadasina sana sayi bildiririm...
sevinç bu ara geçmişi heç okumaz oldu gözleri bozuldu herhalde yaşlanıyo malum
neyse bunu diyimde çıkıyım didim
Arkadaslar belinay arkadasimiz icin tefriciye basliyoruz okumak isteyen arkadaslar sayi versin Allah kabul etsin
bu arada 41 hamisten ayetel kursi topluyoruz okursaniz seviniriz gebe bayanlar okursa soylesin 1 tane okunacak.
canım sag ol şu ayşegülün teficiyeleri bitsin daha birşey istemiyorum yeni çıkarmışlar hastaneden doktor ilaç vermişPasa annem tefriciye okuyom arkadasina sana sayi bildiririm...
Arkadaslar belinay arkadasimiz icin tefriciye basliyoruz okumak isteyen arkadaslar sayi versin Allah kabul etsin
bu arada 41 hamisten ayetel kursi topluyoruz okursaniz seviniriz gebe bayanlar okursa soylesin 1 tane okunacak.
panikim atagım nasılsın bebemben bugün uyuya kalmışım iyimi yattıgım yerde ne var ne yok görüşmeyeli kaynanan geldimi eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?