Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

inşallahh canımm,hepimizi gülüdrsünn
içim rahat ama klasik endişeler işte..
balık az daha havalar serinleyince başlıcaz bu sıcakta yiyememm midem almıyo
tamam sonra görüşürüzz

canım ben kaynosda bundan yapıyo kombe dıyoz bızdee ama ben acma ıstıyommmm canım cektı

Belos bendeki tarif senin yazdiginin aynisi zaten ama sut koyarsan yumusacik oluyor yogurt koyarsan kiyir kiyir oluyor nasil seviyorsan ondan koy
usenmezsen git sut al canim

hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin

Belos bendeki tarif senin yazdiginin aynisi zaten ama sut koyarsan yumusacik oluyor yogurt koyarsan kiyir kiyir oluyor nasil seviyorsan ondan koy
usenmezsen git sut al canim

tamam kızlar ben yumusack sevıyom konsun bebyı yollayım kendım gıtmem kaynos ne gorerım annemle yan yan otryolartutar kendılerıne goturur tsk edrı kıraz sesa sevınc optumm

sevinç bu ara geçmişi heç okumaz oldu gözleri bozuldu herhalde yaşlanıyo malum

neyse bunu diyimde çıkıyım didim

Arkadaslar belinay arkadasimiz icin tefriciye basliyoruz okumak isteyen arkadaslar sayi versin Allah kabul etsin
bu arada 41 hamisten ayetel kursi topluyoruz okursaniz seviniriz gebe bayanlar okursa soylesin 1 tane okunacak.

Son düzenleme:
Pasa annem tefriciye okuyom arkadasina sana sayi bildiririm...
canım sag ol şu ayşegülün teficiyeleri bitsin daha birşey istemiyorum yeni çıkarmışlar hastaneden doktor ilaç vermişban yardım edin bitsin ne kadar isterseniz bende sizlere okurum
Arkadaslar belinay arkadasimiz icin tefriciye basliyoruz okumak isteyen arkadaslar sayi versin Allah kabul etsin
bu arada 41 hamisten ayetel kursi topluyoruz okursaniz seviniriz gebe bayanlar okursa soylesin 1 tane okunacak.

canım ayşe bitsin işşallah bende okuurm
bu arada ana uyua kalmışım uzandıgım yerde sabah çok erken kalktım 7 gecede 4 yatın ondan uykuyu alamadım zaarama iyi geldi yaw uyumasıeşim geç gelicek gene 12 bulurmuşben ne bahsız kadınım ya gene evde olmucek

panikim atagım nasılsın bebem ben bugün uyuya kalmışım iyimi yattıgım yerdene var ne yok görüşmeyeli kaynanan geldimi eve

selamlar vallahi çok özledim sizleri..sohbet etmeyi..bu haftayı bi atlatsaydım hayırlısıyla : ) misafir olunca insan fırsat bulamıyo :/ neler oldu neler bitti bimiyorum..artık anlatırsınız öpüldünüz

slm kızlarrr...bi ceeee dedimmm kaçıom kaynoşa gidiom yemeğe....kocişim gelir birazdan...öpüldünüz...Allah a emanet olunn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…