seninkide olur merak etme
kocan seni boşayıpta kız almaz
oğluna dayanamaz
kız o karı msj atıyormu haylaa
DAN olmuştur ohangi kuşaksın kuzum:26::26::26:
yok bide ben trip atıyım dedimdiiii
nasıl bi durummuşşşş
sağol canımm evet bu benim 2. gebeliğimm
ve ben sorumluluklarımın bilincindeyimmm
denk gelmedim bu aralar yoksam yine gereksiz bi msjını göreydim arayacaktım valla
ne kına yakacam deli karı ben sana demedimmii
en zoru son trimestr uyku yüzü görmezsin diyeee
bizde uyumadıydık napak ver egeyide senin yerine ben taşıyayım
:99::99:
oyyyy en güzeli o bebeikin ağlamasını duymaktırrrrrr
ayy ben biraz geç görüyom msjları
kız noluyo biliyonmu
sırt üstü yatamıyorum belimden dolayı bide sakıncalıymış sırt üstü yatmak kan akışına mı ne zararı varmış
yan tarafıma yatıyorum ister istemez göbeğim yatağa değiyor ege basıyo tekmeyi
haydaaa ne tarafa yatabilirsen artık
kı.ımı çapraz koyuyom bilmem anlatabildimmi
DAN olmuştur o
ewet ama arada hatırlatırık yinede
sen kontrol et yinede
ben onu duyamadım o zaman ama inşallah nisan ayında duyacağızz
fıttıklarım nasılsınız görüğşmeyeli gelemiorum kafamı tutamıorum yine ksuura bkamyın kendimden mahrum ettim için
evet unutabiliriz herşeyi özellikle 20 haftadan sonrasını hatırlatman gerekecekk başak senindee
çünkü ben 20 haftaya kadar tecrübeliyimm
ediyom ediyom işten gelince tlf bırakıyo:99:
fıttıklarım nasılsınız görüğşmeyeli gelemiorum kafamı tutamıorum yine ksuura bkamyın kendimden mahrum ettim için
anladım canım ben yan yatıp göbeğime yandan hafifçe altına yastık koyardım yada yan yatınca iki bacağımın arasına alırdım en sevdiğimiz pozisyon buydu
anlatabildin
ilk pozisyonu anlayamadım o nası bişi doğa üstü i olay
ama bacakalrımın arasna yastık alıyom rahat oluyo
aha bunu yeni gördümmsabak 5temii
dur tahmin ediyim tartıştınız tartıştınız saat sabak 5te de barışıp olanlar oldu genelde ööle olur ama
heralde uykunun arasında kalkıp ypmadınız
ya aslında vajinin eski haline gelmeyeceğinden korkum
bazılarınınki aşırı şekilde deformea oluyomuş k,işiden kişiye değişiyo tabii belki benmki eski halini alır belkide eski halinden eser kalmaz
sizi biliyoruz canımvvalla bana başka olacak demedi ama herşey çok güzel olacak dedi ve elindeki imkanlarıda söyledi ...kıraç ın şarkısı varya annemden kalan bir yüzüğe razıysan gel benimle diye benimkide ona benzer bişey söyledi
ama evlendikten sonra hiç değişmedi şükür nasıl tanıdıysam aynı kaldı hiç pişman olmadım evlendiğime
çevremdeki evli çiftlere baktığımda yeni evlilere bile biz daha başkayız 15 yıl oldu el ele kol kola gezeriz
hatta geçen sabah ben kahvaltı hazırlarken eşim kalkmış mutfağa geldi arkadan sarıldı,
tam o sıradada bi gölge gördüm bi baktım benim yeğen bizi öyle görünce kaçmış yüzünde utanma gülümsemesiyani biz yalnızkende hep sevgili gibiyiz
birde bayramın birinci günü annemlere gittik tabi güzelcene giyinmişiz arabadan indik
camda 2 kız kardeşim kıkır kıkır gülüyorlar ne oldu dedim, sanki yeni evliymişiniz gibi bi haliniz var dediler
nasıl yani dedim gözlerinizin içi gülüyor dediler,çevremde arkadaşlar olsun kardeşlerim olsun herkes çok hayrandır bize ,hatta kavgamıza bile
bizde köyden geldikten 1 gün sonra gece 4 te uyandıkta girdik halvete sanki rüyamızda görmüşüz gibi
sende estetik yaptırırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?