Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ne kına yakacam deli karı ben sana demedimmii
en zoru son trimestr uyku yüzü görmezsin diyeee
bizde uyumadıydık napak ver egeyide senin yerine ben taşıyayım
:99::99:

ayy ben biraz geç görüyom msjları

kız noluyo biliyonmu

sırt üstü yatamıyorum belimden dolayı bide sakıncalıymış sırt üstü yatmak kan akışına mı ne zararı varmış

yan tarafıma yatıyorum ister istemez göbeğim yatağa değiyor ege basıyo tekmeyi

haydaaa ne tarafa yatabilirsen artık

kı.ımı çapraz koyuyom bilmem anlatabildimmi

fıttıklarım nasılsınız görüğşmeyeli gelemiorum kafamı tutamıorum yine ksuura bkamyın kendimden mahrum ettim için

anladım canım ben yan yatıp göbeğime yandan hafifçe altına yastık koyardım yada yan yatınca iki bacağımın arasına alırdım en sevdiğimiz pozisyon buydu
anlatabildin

anladım canım ben yan yatıp göbeğime yandan hafifçe altına yastık koyardım yada yan yatınca iki bacağımın arasına alırdım en sevdiğimiz pozisyon buydu
anlatabildin

ilk pozisyonu anlayamadımo nası bişi doğa üstü i olay

ama bacakalrımın arasna yastık alıyom rahat oluyo

fıttıklarım nasılsınız görüğşmeyeli gelemiorum kafamı tutamıorum yine ksuura bkamyın kendimden mahrum ettim için

hoş geldn cnmmmmmm sohbet edemiyoks enleeeee

annem arıyo kıslar tlfdayım ben hadi işi olan çıksın

benden izin çıktı
sonra yine gelürük

ben bu sefer kesin gidiyorummm
daha eve gelip yemek telaşına düşecem

balık yimeyi unutmayın haaaaaaa

aha bunu yeni gördümm sabak 5temii

dur tahmin ediyim tartıştınız tartıştınız saat sabak 5te de barışıp olanlar oldu genelde ööle olur ama

heralde uykunun arasında kalkıp ypmadınız

bizde köyden geldikten 1 gün sonra gece 4 te uyandıkta girdik halvete sanki rüyamızda görmüşüz gibi

ya aslında vajinin eski haline gelmeyeceğinden korkum

bazılarınınki aşırı şekilde deformea oluyomuş k,işiden kişiye değişiyo tabii belki benmki eski halini alır belkide eski halinden eser kalmaz

sende estetik yaptırırsın

sizi biliyoruz canım
aman nazar dğmesin nazocum

neyse geçmişi okudum şimdi işlerim var çıkıyorum hem yeğenlerde var sırada bekliyolar inşallah görüşebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…