nooldu kizzzzz :18::18: Allah kabul etsin.
eyvak vallahi benginin tersi pistir ben hiç bulaşmıyım
abımın öldugunu soyluyolar yıkılıyorumm olamaz dıoyorum ölüm bukadar aniymiş yanii dıyorumm nasıl aglıyorumm o namaz kılmadı oruc tutmadı şimdi cehennemdemı yanacak dıyorumm o sırada abım karsımda belırıyor dıyorkı mezarımın yanında ıkı hoca yatıyor merak etme ıyıym dıyoo kahroluyodum yaa sonrada eşimmm ölüyodıyolarkı ölüm böyle aniden gelirr bombos hıssedıorum kendımıı öle işte baya etkılendım:26:
:18::18: ayy Allah korusunnnn ama cok dogru olum yanibasimizds :18:
mrb kızlar kanama başladı sevinçcim pıhtıları atıyorum çoğalacak galiba bakalım bitsinde parça kalırsa kürtaj yapacaklar...Ya da çogalmssa hapı kullanıcam..
mrb kızlar kanama başladı sevinçcim pıhtıları atıyorum çoğalacak galiba bakalım bitsinde parça kalırsa kürtaj yapacaklar...Ya da çogalmssa hapı kullanıcam..
abımın öldugunu soyluyolar yıkılıyorumm olamaz dıoyorum ölüm bukadar aniymiş yanii dıyorumm nasıl aglıyorumm o namaz kılmadı oruc tutmadı şimdi cehennemdemı yanacak dıyorumm o sırada abım karsımda belırıyor dıyorkı mezarımın yanında ıkı hoca yatıyor merak etme ıyıym dıyoo kahroluyodum yaa sonrada eşimmm ölüyodıyolarkı ölüm böyle aniden gelirr bombos hıssedıorum kendımıı öle işte baya etkılendım:26:
ayy anladımm harika fikirr
kız kağıdı bende düşüündümde onu nerde yaptırabilirim
bide arkasına mıknatıs yapıştırmak istiyorum dolap süsü olsun diye:44:
Cnm kabus gibi gerçekten insan haklısın korkar ya..Ama rüyada ölmüş görmek o kişinin ömrünün uzayacağına delalet edermiş...İşte rüya tabirlerinde öyle yazıyoo..
evet kuzum yapışıyo ve dolap süsü oluyo zaten oda onu sölemeyi unutmuşumyazıyı nerden çıkarttıydılar acabaa onu sormadım bak hiç kuzum sende office word de küçült yaz sonra çıktı alıp ordan küçük dikdörtgenler halinde kesersin işte bukadaar
Hapi yut isin kolaylasir hayatim beni dinle kac defa basima geldi biliyonmu 3 defa
ben senin psikologun olurum annem bengisu kıskanmazsa eğer
canım nıye bukadar ugrasıyosunuzkiii hazırları var fıyatlarıda uygun sanırımm boylee baya ugrastırmıyomuu:26::26::26:
öyle canım tabi hazırlarıda çok güzel ucuzuda var pahalısıda kendi yapmak isteyenler için anlatmıştım ben sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?