Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

gözünaydın kuzum filmin temiz çıkmış...mevlüt için de ALLAH kolaylık versin..

valla canım bende çok isterdim gelmeni yada ben gelebilmeyi... sen ve yasemin benim için çoook ayrı bi yerdesiniz biliyosun

sizde benim için öylesiniz kuzum

bende bebiş eşyalayı bakıyom link atiimmi sanada alışveriş yaptınmı kız hiç neley aldınız kızdı dimi senin bebiş? :26:

ben daha hiçbişey almadım canım:26: ablamın bebeğinden zaten beşiktir anakucağıdır,araba koltugudur bilmem ne öyle ıvır zıvırların hepsi gelecek...hırka tulum filan da çok vardı..en fazla 1 ay giyecek çoğunu yeni fazla bişey almam diye düşünüyorum..bikaç hafta sonra kıyafet olarak temel şeylerini almaya başlarım hastane çıkışıdır iç zıbındır filan.... ama daha çok erken alışveriş için,bikaç hafta sonra...

kızlar günaydınnn...bugün saat 2 de kontrolümüz var... belinaysucuumm geçmiş olsun cnm,temiz çıkmış ama dimi rahim filmi sevindim işte buna.. bengisu kız ne çok şey bakmışsın sen öyle..şimdi fırsatım yok en kısa zamanda girip bakıcam...

güzel haberlerle gelirsin inşaallah bebişim..

sevınnccccc sanırımmm bugun ıgneye baslıcamm doktor recetemı verecekmıs bugun sonra cagıracakmıs muayeneye

bende tam sana onu yazacaktım cüneyt evrükeye ben telefonda hamile olduğumu söyleyince hemen ilaçlarımı söyleyip başlatmıştı sende geç kalmadan git başla hemen...

Gunaydin

gunaydin hayatim

ewet ilgisiz alakasiz kari nolacak

Kuzum isim var benim pazara gitcem kusmetse yarin parke dosenecek

hadi hayırlı olsun parkelerin oh ne güzel tertemiz görünüyor ew parkeyle...kız git pazarına yine geç kalma bari

Sisko gobekli marul burdaymis
görmedim seni
Hey KaDinlar kulubunun saygideger kadinlari gunaydin hepinize!!!!!!

dimi ama bak girmiş hiç mesajıda görmemezlikten gelmiş
bugün geçmişe bakamdım sayın üyem
dumancım hayırlı haberlerle gel canım
sevınnccccc sanırımmm bugun ıgneye baslıcamm doktor recetemı verecekmıs bugun sonra cagıracakmıs muayeneye
oyy hamişlik takvimide yapmışşşşşşşş

slm kızlarrrr men gelmişemmmmm tam bi uykucu oldum kafamı koymım yeterki eşim dio uyuma ha uyumaa akşam sebebi belliymiş yah 4 gün oldu diooo hesaplıomuşşş heheeh

sabahta eşimi gönderrdim uyuyakalmışım çok halsiziim anlamıom çiş yapıom hiç renk yok kokusu çokkk yoksa ben çiş yapmıom başka bişimi yapıom ayyyy

test yapıcanmı bugün kuzum...inşaallah gelmez kırmızılar....

nbr kuzum

bu ara pek ilgilenemiyorum topiğimzle sanırım

geceleri hiç rahat uyuyamıyorum

bilirsin gece uıykusu çok önemlidir ama bu aralar pek zorluk çekiyorum

bugünde dayak yemiş gibi kalktım valla

rengi açıksa ve koku yoksa iyidir cnm çokmu su içiyosun

ayen hamile cnmevet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…