Hey KaDinlar kulubunun saygideger kadinlari gunaydin hepinize!!!!!!
gözünaydın kuzum filmin temiz çıkmış...mevlüt için de ALLAH kolaylık versin..iyi geceler kızlarr
ben bugun ılac ıcın gıttım rahım fılmı cekındım
yattıımda gerı kalktım sıtemıyorum dıye ecık agladım sızladım ama cokda z zor gecmedı sımdı agrılarım
varrkaynoslardaydım yatamadımmm bı turluuu yatmadım sıze selam vereyım dedım 2 yokum
valla canım bende çok isterdim gelmeni yada ben gelebilmeyi... sen ve yasemin benim için çoook ayrı bi yerdesiniz biliyosun
yuuhhhh bekle eccukk nonnikk
hecte bilemmm
hree sayemde ama
afiyet olsun hayatimmmm
bencede
zorrr yaaa Allah yardimcin olsun
bende bebiş eşyalayı bakıyom link atiimmi sanada alışveriş yaptınmı kız hiç neley aldınız kızdı dimi senin bebiş? :26:
ben daha hiçbişey almadım canım:26: ablamın bebeğinden zaten beşiktir anakucağıdır,araba koltugudur bilmem ne öyle ıvır zıvırların hepsi gelecek...hırka tulum filan da çok vardı..en fazla 1 ay giyecek çoğunu yeni fazla bişey almam diye düşünüyorum..bikaç hafta sonra kıyafet olarak temel şeylerini almaya başlarım hastane çıkışıdır iç zıbındır filan.... ama daha çok erken alışveriş için,bikaç hafta sonra...
kızlar günaydınnn...bugün saat 2 de kontrolümüz var... belinaysucuumm geçmiş olsun cnm,temiz çıkmış ama dimi rahim filmi sevindim işte buna.. bengisu kız ne çok şey bakmışsın sen öyle..şimdi fırsatım yok en kısa zamanda girip bakıcam...
GunaydinHey KaDinlar kulubunun saygideger kadinlari gunaydin hepinize!!!!!!
gunaydin hayatimgünaydın,herkese günaydın...
ewetdimi ama bak girmiş hiç mesajıda görmemezlikten gelmiş
nirdesiniz avratlarrrr
Gunaydin
gunaydin hayatim
ewetilgisiz alakasiz kari nolacak
Kuzum isim var benim pazara gitcem kusmetse yarin parke dosenecek
sevınnccccc sanırımmm bugun ıgneye baslıcamm doktor recetemı verecekmıs bugun sonra cagıracakmıs muayeneye
sevınnccccc sanırımmm bugun ıgneye baslıcamm doktor recetemı verecekmıs bugun sonra cagıracakmıs muayeneye
Gunaydin
gunaydin hayatim
ewetilgisiz alakasiz kari nolacak
Kuzum isim var benim pazara gitcem kusmetse yarin parke dosenecek
görmedim seniSisko gobekli marul burdaymis
Hey KaDinlar kulubunun saygideger kadinlari gunaydin hepinize!!!!!!
bugün geçmişe bakamdım sayın üyemdimi ama bak girmiş hiç mesajıda görmemezlikten gelmiş
dumancım hayırlı haberlerle gel canımben daha hiçbişey almadım canım:26: ablamın bebeğinden zaten beşiktir anakucağıdır,araba koltugudur bilmem ne öyle ıvır zıvırların hepsi gelecek...hırka tulum filan da çok vardı..en fazla 1 ay giyecek çoğunu yeni fazla bişey almam diye düşünüyorum..bikaç hafta sonra kıyafet olarak temel şeylerini almaya başlarım hastane çıkışıdır iç zıbındır filan.... ama daha çok erken alışveriş için,bikaç hafta sonra...
kızlar günaydınnn...bugün saat 2 de kontrolümüz var... belinaysucuumm geçmiş olsun cnm,temiz çıkmış ama dimi rahim filmi sevindim işte buna.. bengisu kız ne çok şey bakmışsın sen öyle..şimdi fırsatım yok en kısa zamanda girip bakıcam...
oyy hamişlik takvimide yapmışşşşşşşşsevınnccccc sanırımmm bugun ıgneye baslıcamm doktor recetemı verecekmıs bugun sonra cagıracakmıs muayeneye
görmedim seni
bugün geçmişe bakamdım sayın üyem
dumancım hayırlı haberlerle gel canım
oyy hamişlik takvimide yapmışşşşşşşş
test yapıcanmı bugün kuzum...inşaallah gelmez kırmızılar....
görmedim seni
bugün geçmişe bakamdım sayın üyem
dumancım hayırlı haberlerle gel canım
oyy hamişlik takvimide yapmışşşşşşşş
lütfen bakınız o zaman saygıdeğer başkanım
diyimde çıkim dedim
slm kızlarrrr men gelmişemmmmm tam bi uykucu oldum kafamı koymım yeterki eşim dio uyuma ha uyumaa akşam sebebi belliymiş yah 4 gün oldu diooo hesaplıomuşşş heheeh
sabahta eşimi gönderrdim uyuyakalmışım çok halsiziim anlamıom çiş yapıom hiç renk yok kokusu çokkk yoksa ben çiş yapmıom başka bişimi yapıom ayyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?