Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ayy canım allah razı olsun bende sana dua etmıstım :101: adını bılıyom ya

ahh ahh ınsallah benım sıpada gelır

senınde temız cıktımı canımmm sans degıl hersey nasıp kısmettt zamanı degılmıs demekkı

evet temiz çok şükür.ben çok istyrm ondan olmuo sanırım herkes kafaya takmadığımda hamile kaldım dio.ama ben onu yapamadm bitürlü=)ben de şans da yok aslnda tek şansım eşim bi de ailem.ünv okudum kpss yüzüne atanamadım.illaki biyerde şansın olck ya da dayın (bu sadece işte gerek gerçi )nasip bakalım allah yüzümüze güler inş

ben de temmuzda rahim filmi çektirdim ama hala hamile değilim ne kadar şanslı insanlar var ne güzel
bekle canım 2-3 ay sonra hamiş kalanlarda var
aslında bu işler tamammen kısmet ama vesile oluyo işte
monodoks dıye hap verdı cnm sonuc ne zaman cıkacak dedımm ben gordum temız dedı

ıkı tup de temzıdır demı ben hemen cıkack dıye ayrıntılı sormadımm

snc pazartesı ercm dedı
evet bende onu içmştim bitir mutlaka onu
rapor yazıyolarya ondan pazartesiye kalmıştırr
iyi temiz demiş ya önemli olan o
allahım hakkında hayırlı etsinn
fazla ayakta durma gezinme çok ağrır kasığın beni dinle mutlaka
bak ben doktorum demişti 4-5 gün kollıcan ayağa bile kalkma demişti
sıcak tut kendini demişti

bende tamadan duraıyorum herkez pısıkoljk dıyo ama bılmyrm ayy rabbım hayırlısını versın ınsallah tezz zamanda bızede nasıp eder

canım benı pazar mevltm vr mecbur kalabalık olck ıs guc derken cok yorulacm:26::26::26::26:

neysem ben gıdeyımde yatayımm sabah erken kalkcm kaynoss gelck

ıyı gecelrrr hepınızı cok opuyorumm

sende kuzunu saglıkla kucagına alırsın ınsallah

bende ar kzuucum tedaıvını ol 7 benım ts sımdı 3 ındıı nasıp oldıkdan snra hersekılde gelırr

ben epeydir ölçtürmedm bilmiyorum şimdiye kdr hep olması gereken değerler içindeydi ozmn sorun yoktur dimi gebelik için.ben 1,5 sene önce öğrendm hastalığımı ilaça başladığım ay düzeldi benim.bidaha da kontrole gitmedim hiç.aslnda ona da baktrmam lazım da izmir de bi yakında gitcek dr bulamadm

kuzum ona baktr ben 3 ay aralıklı baktryrm dok hamıle kalınca her ay dedı dusuge neden oluyo mutlaka tedaını yaptrr o sekıldeyse etkı eder gebelıgı neysem b u seefer kactım hecde uykum yok

ayy canım allah razı olsun bende sana dua etmıstım :101: adını bılıyom ya

ahh ahh ınsallah benım sıpada gelır
ayy evet canımm biliyomm
sen bana istihareye yatıp yeşil jöle filan ggörmüştünn
bak tedavim hayırlıymışş doğru görmüşsünn
allah razı olsun
gelecek belinayım ama accık oluruna bırak kolay değil biliyom ama unutmadan olmuyoo
bak aşağı yazacağım oku

bak canım sanada yardımcı olmak istiyorum
kafaya takmayacakmışsın gerçekten
ben temmuz ayında yumurta takibi yaptırdım
15 gün iğne vuruldum,3 günde bir doktora kontrole gittim
nasıl kafaya tamıcaktım kii
hergün hastanedeydimm,, ve ben çatlatma iğnemi olduktan sonra
çalışma haftamıda bitirdim,,allahtan ramazandı ve o haftadan sonra hep misafir aldım
kafam dağılsın diye
kendimi yormadım ama yalnız kalmadım 7-8 gece üstüste 20 kişilik davetler verdimm
ve regl günüm aklıma bile gelmedi telaşedenn
sonra regle 3 gün kala gezmeye gittim eltimde kaldım 5 gün
günüm geçti,ve ben 3. gün hamilemiyim acaba dedim
5. gün doktora gittim ve mucizemi öğğrendimm

aslında bu kadar basitmiş
mantık unutmaktaymışşşş,stress yapmamaktaymışş
böylee yapın demek istiyomm elbet unutamıyosun elbette kolay değil ama
bu yolda stress mahvediyo

canım çok geçmiş olsun ve çok sevindim açık olmasınada bebişimiz çok yakında gelicek eminim hatta belkide bu ay gelicektir gününü geçirmediysen kaçıncı gününde çekindin bakem sen filmi? :26: dikkat et kuzum kendine mevlüt falan diye çok yorma kendini hoşçakaaal

kuzum bende okadar okudum ama atanamadım işte naaparsın bu nalet olası sistemin acı gerçeği gerçi 2 senedir sınava girmedim ders çalışamadığımdan ya neyse kısmet :26::26:

inş cnm bi umut beklicem hep.bende tiroid var ya o da etkilio işte napalım o da allahtan

ay galiba tiroit bendede çıkı hiç öle bi derdim yoktu oysaki hamiş kalıncamı oldu nolduysaa TSHem 6.34 çıktı 14ünde kontrolüme gittiğimde dahiliyeyede görüncem bakalım ay inşallah tiroit diildir uf bide onamı ilaç kullancam yaa :26:

çok haklısın cnm teşekkür ederm bunu biliyorum da malesef ben gurbetteym senn yaptını da yapamıyorum izmir büyük şehir sürekli görüşme olmuo mesafeler engel oluo ztn çok tanıdğım da yok burda.ama sen en güzelini yapmışsın ne güzel de hamile kalmışsın.bu ay olmazsa önümüzdeki ayda ben bunu yapabilirm ay sonu kaynımın düğünü var memlekete gitcem o süreleri memlekette geçirirsem yalnız olmam bu işe yarayabilir herkes aynı şeyi söylüosa vardır bi hikmeti bence de.allahn izniyle o da olur inş

inş cnm bi umut beklicem hep.bende tiroid var ya o da etkilio işte napalım o da allahtan
tiroid önemli canım ona her ay baktır
bak bende de hipotiroid var ve ben ilaç kullanıyorum
düşük yaptırıyomuşş
takip et onu

umutsuzluğa kapılma bak ben sana yazayım
hiperprolaktinemi,pko, aşırı kilo,,hipotiroid,yumurtlama bozukluğu,yani duyan gelmiş derler ya hani ölee
20 haftalık erken doğum ve 6 yıl bekleyişş sonuçç tek bir iğne tedavisinde hamileyimm
umudunu kaybetmeee
rabbim ol dicek ve olacakkk
kuzum ona baktr ben 3 ay aralıklı baktryrm dok hamıle kalınca her ay dedı dusuge neden oluyo mutlaka tedaını yaptrr o sekıldeyse etkı eder gebelıgı neysem b u seefer kactım hecde uykum yok

aynen katılıyorumm

kuzum bende okadar okudum ama atanamadım işte naaparsın bu nalet olası sistemin acı gerçeği gerçi 2 senedir sınava girmedim ders çalışamadığımdan ya neyse kısmet :26::26:

aynen cnm iş kadını olayım derken ev kadını oldumnapalım herşeyde hayır vardır elbet

inş yoktur cnm ilk zamanlar ben çok ağlamıştım ömür boyu ilaç kullancm hep takipte olcm die insan herşeye alışıo.onunla yaşamayı öğreniosun allah kötü hastalık vermesin cnm bunun tedavisi var en azndan sadece ilaç içiosun okdr .

ay tırstım bak yaa neyse 1 haftaaya kaday gitcem nasılsa kontyolümee :18::18: bende koykuyom ya zaten biran önce görünebileydim doktoyaa :18::18:

bengi hemen tiroidin çaresine bak
düşüğe sebep oluyomuuşş(allah korusunda)
benimde belli değildi ama bak benimkide 7 çıktı dahiliyeye gittim
tiroid ilacı verdii
bugün tahlillerim yapıldı pazartesi dahiliye doktoru bakıcakk normale dönmüşmü diye
ben kullanıyom ilacı valla bebeğim için kamyonla ilaç yutarım
sen folik asiti bıraktınmı
bana doktor kutu bitince bırak didi

hakkında hayırlısı canım ama stress anamız ağlatıyo işte
gurbette olmana üzülddüm yokmu arkadaş çevrenn yoğunlaşsan accık yada kocanla planlar yapsan
ne biliimm işte...
neyse canım kendin iyisini bilirsinn allahım müjdeli haberlerini vermeyi nasip etsin
en kısa zamanda kavuş yavrunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…