yok canım filmden olur benim 1 hafta belim ağrımıştıı
kasık ağrımda 2-3 gün sürmüştüü
dayan bunlara iyi kolla kendini
seninde yakındır bize haber vermen benim kendimden umudum yoktu ama allah nasip etti
inanıyorumkii seninde bu ay olmadı öbür ay gelecek güzel haberlerinn
bak hamiş halimlen dua ediyom sana
senınde temız cıktımı canımmm sans degıl hersey nasıp kısmettt zamanı degılmıs demekkı
bekle canım 2-3 ay sonra hamiş kalanlarda varben de temmuzda rahim filmi çektirdim ama hala hamile değilim ne kadar şanslı insanlar var ne güzel
evet bende onu içmştim bitir mutlaka onumonodoks dıye hap verdı cnm sonuc ne zaman cıkacak dedımm ben gordum temız dedı
ıkı tup de temzıdır demı ben hemen cıkack dıye ayrıntılı sormadımm
snc pazartesı ercm dedı
evet temiz çok şükür.ben çok istyrm ondan olmuo sanırım herkes kafaya takmadığımda hamile kaldım dio.ama ben onu yapamadm bitürlü=)ben de şans da yok aslnda tek şansım eşim bi de ailem.ünv okudum kpss yüzüne atanamadım.illaki biyerde şansın olck ya da dayın(bu sadece işte gerek gerçi )nasip bakalım allah yüzümüze güler inş
bende tamadan duraıyorum herkez pısıkoljk dıyo ama bılmyrm ayy rabbım hayırlısını versın ınsallah tezz zamanda bızede nasıp eder
bekle canım 2-3 ay sonra hamiş kalanlarda var
aslında bu işler tamammen kısmet ama vesile oluyo işte
evet bende onu içmştim bitir mutlaka onu
rapor yazıyolarya ondan pazartesiye kalmıştırr
iyi temiz demiş ya önemli olan o
allahım hakkında hayırlı etsinn
fazla ayakta durma gezinme çok ağrır kasığın beni dinle mutlaka
bak ben doktorum demişti 4-5 gün kollıcan ayağa bile kalkma demişti
sıcak tut kendini demişti
inş cnm bi umut beklicem hep.bende tiroid var ya o da etkilio işte napalım o da allahtan
bende ar kzuucum tedaıvını ol 7 benım ts sımdı 3 ındıı nasıp oldıkdan snra hersekılde gelırr
ben epeydir ölçtürmedm bilmiyorum şimdiye kdr hep olması gereken değerler içindeydi ozmn sorun yoktur dimi gebelik için.ben 1,5 sene önce öğrendm hastalığımı ilaça başladığım ay düzeldi benim.bidaha da kontrole gitmedim hiç.aslnda ona da baktrmam lazım da izmir de bi yakında gitcek dr bulamadm
ayy evet canımm biliyommayy canım allah razı olsunbende sana dua etmıstım :101: adını bılıyom ya
ahh ahh ınsallah benım sıpada gelır
evet temiz çok şükür.ben çok istyrm ondan olmuo sanırım herkes kafaya takmadığımda hamile kaldım dio.ama ben onu yapamadm bitürlü=)ben de şans da yok aslnda tek şansım eşim bi de ailem.ünv okudum kpss yüzüne atanamadım.illaki biyerde şansın olck ya da dayın(bu sadece işte gerek gerçi )nasip bakalım allah yüzümüze güler inş
iyi geceler kızlarr
ben bugun ılac ıcın gıttım rahım fılmı cekındım
yattıımda gerı kalktım sıtemıyorum dıye ecık agladım sızladım ama cokda z zor gecmedı sımdı agrılarım
varrkaynoslardaydım yatamadımmm bı turluuu yatmadım sıze selam vereyım dedım 2 yokum
kuzum ona baktr ben 3 ay aralıklı baktryrm dok hamıle kalınca her ay dedı dusuge neden oluyo mutlaka tedaını yaptrr o sekıldeyse etkı eder gebelıgıneysem b u seefer kactım hecde uykum yok
inş cnm bi umut beklicem hep.bende tiroid var ya o da etkilio işte napalım o da allahtan
çok haklısın cnm teşekkür ederm bunu biliyorum da malesef ben gurbetteym senn yaptını da yapamıyorum izmir büyük şehir sürekli görüşme olmuo mesafeler engel oluo ztn çok tanıdğım da yok burda.ama sen en güzelini yapmışsın ne güzel de hamile kalmışsın.bu ay olmazsa önümüzdeki ayda ben bunu yapabilirm ay sonu kaynımın düğünü var memlekete gitcem o süreleri memlekette geçirirsem yalnız olmam bu işe yarayabilir herkes aynı şeyi söylüosa vardır bi hikmeti bence de.allahn izniyle o da olur inşayy evet canımm biliyomm
sen bana istihareye yatıp yeşil jöle filan ggörmüştünn
bak tedavim hayırlıymışş doğru görmüşsünn
allah razı olsun
gelecek belinayım ama accık oluruna bırak kolay değil biliyom ama unutmadan olmuyoo
bak aşağı yazacağım oku
bak canım sanada yardımcı olmak istiyorum
kafaya takmayacakmışsın gerçekten
ben temmuz ayında yumurta takibi yaptırdım
15 gün iğne vuruldum,3 günde bir doktora kontrole gittim
nasıl kafaya tamıcaktım kii
hergün hastanedeydimm,, ve ben çatlatma iğnemi olduktan sonra
çalışma haftamıda bitirdim,,allahtan ramazandı ve o haftadan sonra hep misafir aldım
kafam dağılsın diye
kendimi yormadım ama yalnız kalmadım 7-8 gece üstüste 20 kişilik davetler verdimm
ve regl günüm aklıma bile gelmedi telaşedenn
sonra regle 3 gün kala gezmeye gittim eltimde kaldım 5 gün
günüm geçti,ve ben 3. gün hamilemiyim acaba dedim
5. gün doktora gittim ve mucizemi öğğrendimm
aslında bu kadar basitmiş
mantık unutmaktaymışşşş,stress yapmamaktaymışş
böylee yapın demek istiyomm elbet unutamıyosun elbette kolay değil ama
bu yolda stress mahvediyo
tiroid önemli canım ona her ay baktırinş cnm bi umut beklicem hep.bende tiroid var ya o da etkilio işte napalım o da allahtan
kuzum ona baktr ben 3 ay aralıklı baktryrm dok hamıle kalınca her ay dedı dusuge neden oluyo mutlaka tedaını yaptrr o sekıldeyse etkı eder gebelıgıneysem b u seefer kactım hecde uykum yok
kuzum bende okadar okudum ama atanamadım işte naaparsın bu nalet olası sistemin acı gerçeğigerçi 2 senedir sınava girmedim ders çalışamadığımdan ya neyse kısmet :26::26:
ay galiba tiroit bendede çıkı hiç öle bi derdim yoktu oysaki hamiş kalıncamı oldu nolduysaaTSHem 6.34 çıktı 14ünde kontrolüme gittiğimde dahiliyeyede görüncem bakalım ay inşallah tiroit diildir uf bide onamı ilaç kullancam yaa :26:
bengi hemen tiroidin çaresine bakay galiba tiroit bendede çıkı hiç öle bi derdim yoktu oysaki hamiş kalıncamı oldu nolduysaaTSHem 6.34 çıktı 14ünde kontrolüme gittiğimde dahiliyeyede görüncem bakalım ay inşallah tiroit diildir uf bide onamı ilaç kullancam yaa :26:
çok haklısın cnm teşekkür ederm bunu biliyorum da malesef ben gurbetteym senn yaptını da yapamıyorum izmir büyük şehir sürekli görüşme olmuo mesafeler engel oluo ztn çok tanıdğım da yok burda.ama sen en güzelini yapmışsın ne güzel de hamile kalmışsın.bu ay olmazsa önümüzdeki ayda ben bunu yapabilirm ay sonu kaynımın düğünü var memlekete gitcem o süreleri memlekette geçirirsem yalnız olmam bu işe yarayabilir herkes aynı şeyi söylüosa vardır bi hikmeti bence de.allahn izniyle o da olur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?