Cnm sorulArin hepsinin civabi ewet zaten.sen den besleniyor kaninda senden beslendigi ici
ben gelecem karilar acele isim var
Benim isim yeni bitti ewi topladik simdi ince ise girisecem
Umudum cnm gurbet zor diil mi nasılsın oralarda çalışıyomusun....
Gozunaydin hayatim kurtajdan kurtuldun hade bitsinde carpismalar baslasin
umudum,defne,sevinç ne yapıyosunuz bakim fazla kalamam bakim dedim nettiriyonuz..
canim alistik artik buralara...
calisiyodum ama ara verdim gecen yildan beri yasadigim dusuklerden dolayi.. arada yine gittim ama hamile kalinca ve dusuk yapinca birakdim...evdeyim simdi..
tek memnun olmadigim tarafi hastane ve doktorlarimiz..iyi degil.. begenmmiyorummmmm!
sen neler yapiyosun? calisiyormusun?
iyiyiz canim takiliyoos iste...bende tik yok zaten.... ne gelen var ne giden!sen ne oruyon?
iyiyiz canim takiliyoos iste...bende tik yok zaten.... ne gelen var ne giden!sen ne oruyon?
yok tatlım evdeyim bende yeni düşük yaşadım inş bbidahaki ii olucak diyorum bakalım...Çalışıyım diyodum ama çocuk isteyince vazgeçtim
yok tatlım evdeyim bende yeni düşük yaşadım inş bbidahaki ii olucak diyorum bakalım...Çalışıyım diyodum ama çocuk isteyince vazgeçtim
gecmis olsun canim.. sendemi pihtilisin giiiii ?
çok geçmiş olsun canım ben kaçırmışmıyımki gözden seni yoksa cevap yazmışmıydım...ilk bebeğinmiydi?? çok üzme kendini olur inşaallah en hayırlı zamanda gelir bebeğin..
aman gelmesinler anma adını...bende napim ben bilmem eşim bilir var ya onu izliyodum eşim de ona dalmışken hemencecik size bakayım dedim..
Valla bilmiyom gııı test yaptırıcam bakalım...
inşaallah canım..ama gerekli araştırmalarıda yaptır mutlaka,pıhtılaşma testlerinide,genelde şimdilerde bu sebep çok çıkıyor..Evet cnm ilkti...malesef öyle düştü çok üzüldüm çokkk ama şimdi atlattık napıcan başka inş bidahaki normal olur...
insallah hayirlisiiiiiiiii gelmesinnnn kirmiziilarrrr ama gebelik testinin yaninda bir tane ovulasyon testi vermislerdii yaptim digital gulen yuz cikti...cok enteresan cunku benim yumurtlama geceli 2 hafta oldu!!! anlamadimmm
yani ovulasyon testi positif
gebelik testi negatifff
yaptirr giiiii ihmal etme sakin..
inşaallah canım..ama gerekli araştırmalarıda yaptır mutlaka,pıhtılaşma testlerinide,genelde şimdilerde bu sebep çok çıkıyor..
kız belki geç yımırtlamışsındır, çok çalışaydın bacım,sende tembellik etme sakın..inşaallah geç döllenme olmuşturda ondan çıkmamıştır testte...
kizz ben yumurtladim, iki hafta once diyomm. :18:yani niye simdi yumurtlama olsun ki tekrardannnnn.... insallah iyi olur dedigin gibi gec dollenme olmustur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?