Seelaaam nasılsınız hanımlaar
Cnm sorulArin hepsinin civabi ewet zaten.sen den besleniyor kaninda senden beslendigi ici
ben gelecem karilar acele isim var
mrb cnm şimdi ii saol sen de iisin inş ben çıkıyorum byy
Seende kaç seeende kaç teykedin hepinis benisevinçde şevmiyo zaateeen hiç ilgilenmediği gibim sorumada düzgün cevap vermemiiiş :84::84:
Toplam 51 kullanıcı konuyu okuyor. (47 üye ve 4 ziyaretçi)
sagopam, sumuzz, eSmerimSin, nur35nur, gelebek, karaca83, NarMik, BibLoSuRat, tubishhh, quietnrkn, Paradoks, melis_560, BitterKuzucuk, YagmurunElleri, SehKer, polyannam, 41zeynep, xlustralx, ellabella, svdsvd, nilim, incimnaz, Mikerinos, yildizimmmm, sulugöz, temmuzz, KeyfininKahyasi, smiLegirL, angelslove, og2501, edaa86, iremneva, quzuu, tunamega, Hazal, garnet, seymaaa, nurtug1984, Birkucaksevgi, nur12026, la_edri, bannu, mangoluturta, den_is
kizlarrr su gordugunuze inanabiliyormusunuz...su topigi 51 kisi okuyomusssssstesaduf eseri girdim inanamadimmm
oohaaaokuyup okuyup kaçsınlar bakiiim bizde burda eşşek başıyız biz konuşalım onlar okusun eğlensin insan bi sohbete bari katılııır yaa tıkayın şu ziyaretçi deliğini kaaardeşiiim :84:
bebegim benimmmmm kaka onlar tuhhh kaka
hormonlarmiiiii giiii ? sewinc karisi yorgun dusdu zaarrr...
vaji du$ aldi yatti zaarrrr
yok giiiii bu baska bi topigin zyaretci sayisi..topikler arasinda turlarken rastladim.. topigin ismi "sevgilim cok yakisiklimi "ne oyle biseydiii...bizim topik ilgi cekici gelmiyoooo zaar... baksana topik basi bile ortalarda yok...sewinc karisi desen halvetten basini kaldiramiyor, pasa karisi timates, biber neyi dolduruyor yine herhal..
ne bilem isyan edesim vaaar:84: sevinçe kızdım aslında ondan böle oldum sevinç bana ne güzel cevaplar vermiştir diye hevesle bi girdim anaaa karı hepsine evet demiş kaçmış nikah kıyar gibii sinirlerimi bozdu yaaa
yani bu kadar halvet uzerine sewinc bizi ihmal ediyooo dimi...
bende uyuyayim bariiii kirmizilar gelmedi ama epey beklemistim oysa
boş ver gelmesinler canım daha iyi bekledikçe strestende gecikiyo adet başka şeyler düün takma kafanı bebişe falan geliceği varsa gelir ikisidehadi iyi uykular kuzum çok öpüyorum seniii
ben daha iyi gorumce gormedimisi vardida o yuzden geldi.. birde ailede sorunlar yasaniyor benim elti buna baskaldirmisda zoruna gitmisss..
sagopam, sumuzz, eSmerimSin, nur35nur, gelebek, karaca83, NarMik, BibLoSuRat, tubishhh, quietnrkn, Paradoks, melis_560, BitterKuzucuk, YagmurunElleri, SehKer, polyannam, 41zeynep, xlustralx, ellabella, svdsvd, nilim, incimnaz, Mikerinos, yildizimmmm, sulugöz, temmuzz, KeyfininKahyasi, smiLegirL, angelslove, og2501, edaa86, iremneva, quzuu, tunamega, Hazal, garnet, seymaaa, nurtug1984, Birkucaksevgi, nur12026, la_edri, bannu, mangoluturta, den_is
kizlarrr su gordugunuze inanabiliyormusunuz...su topigi 51 kisi okuyomusssssstesaduf eseri girdim inanamadimmm
canım işim 11 geçiyodu bitti yeminle dahada işim varda eşim kızdı sabah yaparsın dedi yarın yemek odasınıd egiştiircez eşimle koltuklarımı attım ama gümüşlükleriminm yerini degiştiricem işim çok olurda yarın giremezseniz bilinki iş yapıyom kocisi bulmışken bırakırmıyımyok giiiii bu baska bi topigin zyaretci sayisi..topikler arasinda turlarken rastladim.. topigin ismi "sevgilim cok yakisiklimi "ne oyle biseydiii...bizim topik ilgi cekici gelmiyoooo zaar... baksana topik basi bile ortalarda yok...sewinc karisi desen halvetten basini kaldiramiyor, pasa karisi timates, biber neyi dolduruyor yine herhal..
Karı rahattladı geldi.....
biricikim eşine ne süopriz yapıcağını buldunmu
paşam nasılsın bitirdinmi işlerini yoksa işlermi seni bitirdi
selamlar bugün akşam gelemedim çünkü pazardan 5 kilo barbunya aldım temizledik
5 kilo kırmızı biber aldım közledim temizlenecek duruyo
6 kilo domates aldım soydum doğradım dondurucuya attım
akşamdan beri bunlarla uğraşmaktan anca gelebildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?