Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Toplam 51 kullanıcı konuyu okuyor. (47 üye ve 4 ziyaretçi)

sagopam, sumuzz, eSmerimSin, nur35nur, gelebek, karaca83, NarMik, BibLoSuRat, tubishhh, quietnrkn, Paradoks, melis_560, BitterKuzucuk, YagmurunElleri, SehKer, polyannam, 41zeynep, xlustralx, ellabella, svdsvd, nilim, incimnaz, Mikerinos, yildizimmmm, sulugöz, temmuzz, KeyfininKahyasi, smiLegirL, angelslove, og2501, edaa86, iremneva, quzuu, tunamega, Hazal, garnet, seymaaa, nurtug1984, Birkucaksevgi, nur12026, la_edri, bannu, mangoluturta, den_is
kizlarrr su gordugunuze inanabiliyormusunuz...su topigi 51 kisi okuyomussssss tesaduf eseri girdim inanamadimmm

Cnm sorulArin hepsinin civabi ewet zaten.sen den besleniyor kaninda senden beslendigi ici
ben gelecem karilar acele isim var

hıh soranda kabahat karıyo 3tane soru sordum hepsine evet demiş geçmiş yaa neye evet seviiinç nikah kıymıyoooz insan bi düzgünce anlatır yaa bana hep böle yapıyon sen hep beni geçiştiriyooon şen beni hiç şevmiyooooon :84::84:

Seende kaç seeende kaç teykedin hepinis beni sevinçde şevmiyo zaateeen hiç ilgilenmediği gibim sorumada düzgün cevap vermemiiiş :84::84:

bebegim benimmmmm kaka onlar tuhhh kaka

hormonlarmiiiii giiii ? sewinc karisi yorgun dusdu zaarrr...

vaji du$ aldi yatti zaarrrr

oohaaa okuyup okuyup kaçsınlar bakiiim bizde burda eşşek başıyız biz konuşalım onlar okusun eğlensin insan bi sohbete bari katılııır yaa tıkayın şu ziyaretçi deliğini kaaardeşiiim :84:

oohaaa okuyup okuyup kaçsınlar bakiiim bizde burda eşşek başıyız biz konuşalım onlar okusun eğlensin insan bi sohbete bari katılııır yaa tıkayın şu ziyaretçi deliğini kaaardeşiiim :84:

yok giiiii bu baska bi topigin zyaretci sayisi..topikler arasinda turlarken rastladim.. topigin ismi "sevgilim cok yakisiklimi "ne oyle biseydiii...bizim topik ilgi cekici gelmiyoooo zaar... baksana topik basi bile ortalarda yok...sewinc karisi desen halvetten basini kaldiramiyor, pasa karisi timates, biber neyi dolduruyor yine herhal..

bebegim benimmmmm kaka onlar tuhhh kaka

hormonlarmiiiii giiii ? sewinc karisi yorgun dusdu zaarrr...

vaji du$ aldi yatti zaarrrr

ne bilem isyan edesim vaaar :84: sevinçe kızdım aslında ondan böle oldum sevinç bana ne güzel cevaplar vermiştir diye hevesle bi girdim anaaa karı hepsine evet demiş kaçmış nikah kıyar gibii sinirlerimi bozdu yaaa

hmm eyi bari bende bizimki sandımdı millet okuyup okuyup amma kaçmış diyodum :26::26:

yani bu kadar halvet uzerine sewinc bizi ihmal ediyooo dimi...

bende uyuyayim bariiii kirmizilar gelmedi ama epey beklemistim oysa

yani bu kadar halvet uzerine sewinc bizi ihmal ediyooo dimi...

bende uyuyayim bariiii kirmizilar gelmedi ama epey beklemistim oysa

boş ver gelmesinler canım daha iyi bekledikçe strestende gecikiyo adet başka şeyler düün takma kafanı bebişe falan geliceği varsa gelir ikiside hadi iyi uykular kuzum çok öpüyorum seniii

ben daha iyi gorumce gormedim isi vardida o yuzden geldi.. birde ailede sorunlar yasaniyor benim elti buna baskaldirmisda zoruna gitmisss..

benim görümcem birtanedir çok severim kendisini
ve bende görümceyim gelin çok sever beni

bende bizim topik sanmıştım sonradan yazdığını okuyunca anladım

selamlar bugün akşam gelemedim çünkü pazardan 5 kilo barbunya aldım temizledik
5 kilo kırmızı biber aldım közledim temizlenecek duruyo
6 kilo domates aldım soydum doğradım dondurucuya attım
akşamdan beri bunlarla uğraşmaktan anca gelebildim

biz niden yokuz ne üzerine konuşuyolar
canım işim 11 geçiyodu bitti yeminle dahada işim varda eşim kızdı sabah yaparsın dedi yarın yemek odasınıd egiştiircez eşimle koltuklarımı attım ama gümüşlükleriminm yerini degiştiricem işim çok olurda yarın giremezseniz bilinki iş yapıyom kocisi bulmışken bırakırmıyımherşeyi hallettimde biberleri kavonoza koydum dedikelri gibi yaptım ama gene olmadı işim yok 15 kilo biberi yeniden elege döktüm temizledim vallahi içinde epey kaldı sarımsakla bir şeyi bilmiyousn n ekalkıyosun yapmaya demi okadar ugraştım neden olmadı yaartık birşey yapmayıo düşünmüyorum ben eşimde kızdı aman dedi canımız isteyince alırdık ne yapıyon dedim seneye yaparsam seni düşüende suç dedim bitti artık eltim işi beleşe gitirmiş kaynama aldırmış 30 şişeyi paylaşmışlar hatun çarşamba çorbalık kurutucaz tarhana 10 kioloallah yardımcım olsun ya
Karı rahattladı geldi.....

ben uyumaya gidiyom bu yorlukla halvete giremem sevinç karısını yemek anası yapıcagına başak karısı havlet karsı yapsaymış yanlış yapmışbanada topigin aglak karısı yapıcekti emme yazmadı uyuz karı göbekli marul ne olucek

paşam nasılsın bitirdinmi işlerini yoksa işlermi seni bitirdi

:111::111::111:inan şuan bu modaayım 20 kilo domates 15 kilo biber 2 kilo bamya 4 kilo fasulye 17 kiloda barbunya almıştım 10 kiloda bezelye almıştım :111::111::111:allah kolaylık versin patlıcanı koymayı düşünmüyorum yeter artık:113::113:

söyle bakıyım hepsine ne ka verdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…