:99::99::99::99::99:Karar weremedim cnm
Ama o bana ne supriss yapck merak ediyomm
Slm kizlarr newar neyok bakalimm
Ayennn hamismiss
Hayirlisi olsun tatlim gozun aydin
Nazicumm nbr gorusemiyoruzz artik
Karar weremedim cnm
Ama o bana ne supriss yapck merak ediyomm
Slm kizlarr newar neyok bakalimm
Ayennn hamismiss
Hayirlisi olsun tatlim gozun aydin
Nazicumm nbr gorusemiyoruzz artik
:111::111::111:inan şuan bu modaayım 20 kilo domates 15 kilo biber 2 kilo bamya 4 kilo fasulye17 kiloda barbunya almıştım 10 kiloda bezelye almıştım :111::111::111:allah kolaylık versin patlıcanı koymayı düşünmüyorum yeter artık:113::113:
söyle bakıyım hepsine ne ka verdin
ne yapayım kardeşim var evde yeğen giriyor pc ye bende her istediğimde giremiyorum
ama iyi sayılırım sen nasılsın
maşallah hepsini niye bir güne sıkıştırdın ben bile sıkıldım okadarcık şeyden
barbunyanın kilosu 3 lira 5 kilo aldım
biber 1 lira 5 kilo aldım
domates 75 kruş 6 kilo aldım
tezcanlıyım hemen biticek sanki peşimden atlı kovalıyonefret ediyorum bu huyumdan inan evi temizlicektim eşim kzıdı canın ayazık degilmi karı dedi adamda haklı am ane yapayım ekşini çok sveiyorum ben kışlık erzak koymayıda seviyorum rabbim agız tadıyla yedirmeyi nasip etsin işşallah
barbunyayı 1.5 aldım
bşberi 1 aldım
domatesi 650 aldım
kolay gelsin sana yakın olsaydım yardıme gelirdim ben yarın kahvaltı hazırlıyımda eşime yemek odasını degiştiriyimben çok yoruldum kızlar sonra görüşelim olurmu gözlerim kapanıyo
selam kızlar nasılsınızayencim kan testine diğer topiktede yorum yaptım cnm, 2 gün sonra tekrarla..normalde adetten sonra daha yüksek çıkması lazımdı ama inşallah geç döllenmedir bebişin bi sıkıntı çıkmaz cnm..
bugün bebişler randevum vardı,gittim gördüm kısçemi..maşallah herşey yolunda hiç bir sıkıntı yok... 1 ay sonra şeker yüklemesi testi yapılacakmış :26: birde dr çok öksürdüğüm için antibiyotik yazdı:26: bebişe zararı olmaz dedi ama yinede antibiyotik sonuçta bian evvel geçsin de bırakayım bende...
bengisuu kız ben daha erken diyorum kıyafet vs için sen bana çok geç kalmışsın demişsin:)) sen doğu görevindesin tabee dimi, karda kışta zor olur içinden de geliyosa şimdiden al tabi canım nasıl mutluysan öyle davran... ben şimdi alsamda koyacak yeryok zaten, hem ankarada öyle kasımda kara kış olmaz son 2 ay kala çıkarım anamla ablamla inşallah her bişeyini alırım yavrucumunnn...
selam kızlar nasılsınızayencim kan testine diğer topiktede yorum yaptım cnm, 2 gün sonra tekrarla..normalde adetten sonra daha yüksek çıkması lazımdı ama inşallah geç döllenmedir bebişin bi sıkıntı çıkmaz cnm..
bugün bebişler randevum vardı,gittim gördüm kısçemi..maşallah herşey yolunda hiç bir sıkıntı yok... 1 ay sonra şeker yüklemesi testi yapılacakmış :26: birde dr çok öksürdüğüm için antibiyotik yazdı:26: bebişe zararı olmaz dedi ama yinede antibiyotik sonuçta bian evvel geçsin de bırakayım bende...
bengisuu kız ben daha erken diyorum kıyafet vs için sen bana çok geç kalmışsın demişsin:)) sen doğu görevindesin tabee dimi, karda kışta zor olur içinden de geliyosa şimdiden al tabi canım nasıl mutluysan öyle davran... ben şimdi alsamda koyacak yeryok zaten, hem ankarada öyle kasımda kara kış olmaz son 2 ay kala çıkarım anamla ablamla inşallah her bişeyini alırım yavrucumunnn...
biricikim canım nice mutlu yıllara belki 10 da fırsatım olmaz eşim evde olacak bugünden kutlıyım dedim
paşacım bende faceye takılmışım mesajını sonradan gördüm
biricikim canım nice mutlu yıllara belki 10 da fırsatım olmaz eşim evde olacak bugünden kutlıyım dedim
paşacım bende faceye takılmışım mesajını sonradan gördüm
allah razı olsun ekliyorum canım daha çok var ya kimse dönmediki okruz dediler durdular ama yok bitsede belinaya başlasak diye bekliyorumcanım sen ucuza almışın bende barbunyayı kaç haftadır bakıyorum ucuzlamadı bi
bende korktum daha fiyatı artacak diye alıverdim
birde sen çok almışın onun içinde ucuza almışın ben 5 er kilo aldım dondurucuya koyacak kadar
bende çok seviyorum kışlık hazırlamayı kışın canım istediğinde çıkar ye oh mis
çok sağol canım kardeşimle yapıyoruz yoksa bir güne sıkıştırmam ben tek başıma olsam asıl benim sana yardıma gelmem lazım
aklıma gelmişken arkadaşın için 500 tane okudum daha ne kadar eksik var:26:
ve iyi gecelr
kuzum burda eylülden mayısa kadar duruma göre soba yakıyolarmış diyim sen anlaaayollarda kapalı oluyomuş kışın bazen :18::18: ben nasıl gidemde alam o kıştaa :18::18: anca memlekete doğuma gitiğimde şubat martta ne alabilirsem aılırım artıkın eksik kalanlarıı :26: neyse öle yani :26:
Gunaydin hatunlar mutlu pazarlarr
Ya benim kocisim ise gitti bi kahwalti bile yapamadikkkk
aglamaktan çldüm yaa kafayı yıcem kan testı sonucumu yazıyorumm 12.59 bu neee yaaa her yaptıgım test pozıtıf cıkıyoo allahım aklıma mukayet oll bu kan testı negatıfffff yıne aldım ıdrar testı yıne pozıtıfff noluyooo ben artık dayanamıyorum
bende faceye takılmıştım emem seni unutmadım çaılş çalış bir daaha görmiyim bu arada senin facen varmıydı bende okadar kişinin varki rumuzlarıda karıştırıyorum afola anca 4 kişi aklımda :101::101:özelime yolla almadıysam görüşek çirkinligimi gör
allah razı olsun ekliyorum canım daha çok var ya kimse dönmediki okruz dediler durdular ama yok bitsede belinaya başlasak diye bekliyorum
maşşallah kızıma 40 haftaları saglıklı görürüsün işşallah senin kaç kayıbından sonra oldu bebem gebelik rahat geçiyordur işşallah şu ignelerde olmasa çok korkuyorum ya yakıyo morarıyo acıyo dediler kullannalar:18::18::18:
doktor orası neresi gel bana ben seni dogurturum 40 çıkarır yolların nen
günaydın bebem bende zannettimki bir sapık ben varım inan evler durduya dünden uyuyamadım gözümden uyku akıyo ama ne yapayım ben yemek odasını boşaltıyım diye kalktım ütü yapıcem işşallah :18::18:kahvaltı hazırlıcem eşimle bir güzel takılıcez omantik romantik aylardır ilk defa pazarları evde
kırımızı biberlere üüzldüm yeminle ya neden beceremedim ben ya kavonoza koydum yag sirke sarımsak tuz kapadım agızlarını hava aldı millet papıyo ben neden beceremiyorum paşa gülün suçu neyacaba gene dondurucudan çıkarınca yıkasak güzel buzunu alsam kavonoza yag sırka tuz koysam gene yenirmi dolapta saklarım ile bozulurmuu bilen varmi hamile olursam bebege zararı olurmu:18::18:
sevinç karısı havletten çıkamadı zaargelmedigine göre okadar yorulmuşumki agrılardan uyuyamadım adamın yoruldugunu anlaması için inanın bir yere oturması lazımmış oturunca anladım yoruldugumu
nerde bu millet nerde bu devlet hu karılar kocalarınızı koyunlarından çıkında gelin lenanca yatın toto büyütün birazdan çıkıcem siz paşayı çok ararsınız
NOoldu kuzum derdin ney niye delirttinki kızlarıı?kaçmışlar valla hemen test yaptırdınmı değerin falanmı düşükte üzülyn ağlıyon canım ooldukii? pazartes yaptırcam diyodun testide am e boş yere korkutuyon anlaşılan kendinii :26::26: bak ama bebeğide üzüyon sikin kendine gel git bebişin için güzel sağlıklı bişiiler ye meyve kuryemiş falanda olabilr bu kedine gelirsin hatta çikolata ye mutluluk hormonu salgılıyo belkim iyi gelir annesi dahailk zamandan üzme bebeği bak oda senin gibi zırlak olur sonraa huzurlu bi hamillik çok önemli canım bebişler için sen şimdiden böle ağlrsan gebeliğin sonuna kadar noolursun düşünemiyom senin şimdi en mutlu olman gereken zaman hamile olmanın tadını çıkar
Bu resim san gelsin canım
Eki Görüntüle 506326
selamlar hatunlarr
kimse yok gerçii
kendi kendimeyimm burda
neyse gelen olunca seslensin bn gelirimmm
selam canım napıosun
selam
napiim midem fena bugünn
kendimle boğuşuyom
evimi temizledimm uzanıyom şimdikkk
sen nasılsın düzeldimi moralin?
sıkma canını herşeyin hayırlısı olsun
rabbim hayırlısını versin aama bence gayet sağlıklı bi gebelik olcekk
saol cnm nıye mıgdenmı bulanıo??? eh ıste bıras ıyım cnm gec dollenme olabılırmıs bıraz arastırdımda adetım dun 3 gun gecmıstı 12.59 cıktı degerım bılıosundur belkı... dunde pembe akıntım oldu cok az neyse hayırlısı artık testte cıkacak herseyy :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?