Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet cnm hatırlıyorsanız topiğin ilk bebeğine hediyelerimiz olcak diye duyuru yapardım

onu bi nevi gerçekleştirmek adına pınara gerçekten bi bebek eşyası yolıycaktım kargoyla ama maalesef gelmedi

ön yıkmaayı soruyom işte nasıl oluyo:26:

ee bi sürü tehliken varmış binme sakın

başın filan döner dediğin gibi napcan o zaman

şartmı sürmen bunca zmzandır sürdün acık sık dişini

cip aldınızmı

yok almadık ben kullanamam onu didimm kociş kıyamadı almadı ama yakında değişecek arabayıı
model yükselticezz
bebeke daha iyi yaşam şartları suncakmışızz
ben seviyom aslında bu arabamızı ama hayırlısı
kısmette ne varsa o

gezmiyom bende işte evde oturuyorumm
kocişim gezdiriyo benii

ay ben çok utangacım annem bana şu an "önü düğmeli lohusa pijaması alalım bebeki rahat emzirirsin" diyw ben bunu konşmaktan bile utanıyorum:26:
tamam bence de sormadan gitmiyim sonra başım ağrır

kociş gerekirse senin fanusu sırtına alır yine dolaştırır seni merak etme

ön yıkmaayı soruyom işte nasıl oluyo:26:
şimdik makinenin deterjan gözüne koy deterjanı bide onun yanında küçük deterjan gözü var
orayada azıcık deterjan ekle,yumuşatıcını da koy
sonra makineni yıkayacağın programa kur mesela 90 derece
sonrada önyıkama tuşu varsa ona bas
yada makinende önyıkama programı varsa ona kur bazılarında önyıkama 90 yada önyıkama60 gibi program oluyo
makinenin modelini bilmiyom ama genelde ya tuş oluyo yada program
sonra çalıştır
afiyet olsun cnm bende çok düştüm tatlıya

bebekime yaptığım şekerleri hep yiyom sonra bi daha alıyom

bende başladım kızlar tatlı yemeyee
2 gündür reçel gofret ooo yiyom artıkk
sadece midem bulanırken canım istemiyooo

anladım tamam

makineyi her zamanki gözüne deterjan koyuyorum, yumoşumu koyuyorum, bide ektra bi göz var orayada deterjan koyuyorum

ve ön yıkama tuşuna basıp istediğim programda çalıştırıyorum

bunun dışında bişi yapılmıyo dimi:26::26::26:
---

ben senin zamanında hiç bişi yiyemiyodum sen yine yiyomuşun

ay ben çok utangacım annem bana şu an "önü düğmeli lohusa pijaması alalım bebeki rahat emzirirsin" diyw ben bunu konşmaktan bile utanıyorum:26:
tamam bence de sormadan gitmiyim sonra başım ağrır
ooo başak abartma
neler gelecek başına ooo
heryerini herkes görcek alış bu duruma
annen en az utandığın kişi olcakk
pansumandı ,doğumdu,,oooo kimler neler görcekk
utanma annenden
kocanla ve doktorla konuş emin ol sonra ne yaparsan yap
üzülürüm başına bi iş gelirse
kociş gerekirse senin fanusu sırtına alır yine dolaştırır seni merak etme

evet canım benimm bugün ben süpürdüm o halılaı balkona attı bekledi ben sildimm
yine serdi halıları yardım ediyo bana
bakalım ilerleyen zamanlarda nolcek

aynen öyle doğru anlamışsınn
--------------------------
yiyemiyodum hele tatlıyı hiç görmek istemiyodumm
yemek miktarım çook düştü tek çeşit yemekle tek kepçe yetiyoo doyuyom hemen
azıcık fazla kaçsa midem başlıyo hemen kaynamaya

hani tatlı yiyemiyodum ya şimdik tatlı yiyebiliyomm 2 gündür yiyomm

kanka ben çıkıyım artık ya işleerimi tamamlıyım
en azından toparlayım ortalığı yavaştan
bilgi için sağol

evt canım dun test yaptırdım degerım 12.59 cıktı adetımde 4 gun gectııı bu demek oluyokı ya gec dollenme yada bı aksılık var dusuk deılmııı degerım bu yuzden telaslanmıstım

evet haklısın canım değerin düşük çıkmış :26: benim testim 38.günümde yapılmıştı yani yumurtlamamdan sonra 19.günümde 1905 ti ama sen geç yumurtladıysan öyle çıkması normal canım testi yarın tekrarla canım değerin yükseldiyse hiç sorun yok demektir üzme kendini zaten çok hızlı katlana katlana yükseliyo 5 ve üstü gebelik sayılıyo üzme oyüzden kendini bu kadar yaa bebeğe zarar bak

çankırıya gitcem canım uçakla doğuma yakın orda yapcem doğumu kısmetse tabi ama 8 aydan sonra çok özel bi izin raporu olmayınca almıyolarmış uçağa oyüzden 8.ayımda falan gitmem lazım galibaa :26: of kocişim 3ay falan bensiz naapar yaa :26: onu düşünüyom bana kalsa doğuma 15-20 gün falan gitcektim kocişimi fazla yalnız bırakmamak için ama bebiş içinde erken gitmem iyi olcak annem bi güzel bakar banaaa akrabalarım arkadaşlarımda var çabuk geçer orda zaman ama kocişimide özlüycem yaa off :26::26: heralde burdan beraber gideriz iznide ozamana alsın bi 10 gün falan kalsın yanımda hem bebişe alışverişide yaparıs en iyisi öle yapmak galibaa :26:

anaaa senin mamalarınımı yimiiiş vay terbiyesis insan izinsiz yermi ya kız sende in evine aç dolabı ne buluyosan ye vallaa kaynoşunun heçte bişiii diyemes torununu besliyon sonuçtaaa ben yerinde olsam öle yapardııım

fundaa kızını hemen verme bıraz naza cek bu basak fettan kaynana olur soyleyımm cok sevındım kızımız gelıyo desene allh saglık versınn sızee

bencede fundacım yakmasın kızın başını ne başağa kız verilir nede sevince yapmayın etmeyin yakmayın kızlarınızın başını fenaa kaynana olur bunlardan :18::18:

annaam bişiii kalmamış kııız 1 aya doğurcan desenee oy maaşallah yaa inşallah sağlıcakla kurtlursunuz canım yaa herşeyiniz hazırmı peki? neler aldın bebişee :26::26:

neey 32. haftadan sonramıı anaaa doğuma 2 ay kalamı gitcez teee yaa kocişim naapar onca zaman bi başınaa :18::18: kız ben doğum zamanı uçakla gitmeyi düşünüyom memlekete ekimdede öle gitcem bayrama 1buçuk saatte inicem sakıncası olmaz inşallah hava boşluğunun falan :26::26:

kız kimlerin yanında açıp emzirmek zorunda kalmıycaki anandan çekiniyon görmeyen kamıycak zaten ilahi başak yaa kendi anasından çekiniyoooo kaynanandan desen anlardım ama anandan haa bi alemsiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…