yaaa çok sevindim demek kızı olcekmiş bende merak ediyodum 1 ay vardı sanırsam aramızda doğurmuş olabilir
canım 32 haftadan sonra riskliymiş diye duydum ben yolculuk yapmak ama sen yine de druna sor o sana göre verir cevabı
evet bilgi almak gerekebilir gerçi annemler ve kayınannemler burda olur ama
ne biliim sıkılınca gelir 2 lak lak ederimm
selma canım ben kahve içemiyom varsa bana çay yada salep türü şeyler ver
sor annem sorr
ön yıkama yapmadınmı??:26:
sen beyazları nasıl yıkıyon kaç aydırrr
sor bakiim
ee bi sürü tehliken varmış binme sakın
başın filan döner dediğin gibi napcan o zaman
şartmı sürmen bunca zmzandır sürdün acık sık dişini
cip aldınızmı
benim canım tatlı bişiler çekti gidip basit bişeyler yapayımda geleyim
ay ben çok utangacım annem bana şu an "önü düğmeli lohusa pijaması alalım bebeki rahat emzirirsin" diyw ben bunu konşmaktan bile utanıyorum:26:annenden niye utanıcan kız??
eğer sezaryen olursan heryerini herkes görcek zatenn
sen ayıana kadar anneler hemşireler emzirttiriyor çocuğa
lokal anestezi olsanda onlar yardım edecekk herşeyi görecekler
sende alışıcann ben hiç utanmam herhalde...
onlarında başından geçti zamanında
bence doktora sor
yollarda doğurma az kaldıı
tetiklemesin doğumu
bide ayakların mahvlurr şişer filan nasıl yapıcann...
yok almadık ben kullanamam onu didimm kociş kıyamadı almadı ama yakında değişecek arabayıı
model yükselticezz
bebeke daha iyi yaşam şartları suncakmışızz
ben seviyom aslında bu arabamızı ama hayırlısı
kısmette ne varsa o
gezmiyom bende işte evde oturuyorumm
kocişim gezdiriyo benii
şimdik makinenin deterjan gözüne koy deterjanı bide onun yanında küçük deterjan gözü varön yıkmaayı soruyom işte nasıl oluyo:26:
afiyet olsun cnm bende çok düştüm tatlıya
bebekime yaptığım şekerleri hep yiyom sonra bi daha alıyom
şimdik makinenin deterjan gözüne koy deterjanı bide onun yanında küçük deterjan gözü var
orayada azıcık deterjan ekle,yumuşatıcını da koy
sonra makineni yıkayacağın programa kur mesela 90 derece
sonrada önyıkama tuşu varsa ona bas
yada makinende önyıkama programı varsa ona kur bazılarında önyıkama 90 yada önyıkama60 gibi program oluyo
makinenin modelini bilmiyom ama genelde ya tuş oluyo yada program
sonra çalıştır
bende başladım kızlar tatlı yemeyee
2 gündür reçel gofret ooo yiyom artıkk
sadece midem bulanırken canım istemiyooo
ooo başak abartmaay ben çok utangacım annem bana şu an "önü düğmeli lohusa pijaması alalım bebeki rahat emzirirsin" diyw ben bunu konşmaktan bile utanıyorum:26:
tamam bence de sormadan gitmiyim sonra başım ağrır
kociş gerekirse senin fanusu sırtına alır yine dolaştırır seni merak etme
anladım tamam
makineyi her zamanki gözüne deterjan koyuyorum, yumoşumu koyuyorum, bide ektra bi göz var orayada deterjan koyuyorum
ve ön yıkama tuşuna basıp istediğim programda çalıştırıyorum
bunun dışında bişi yapılmıyo dimi:26::26::26:
---
ben senin zamanında hiç bişi yiyemiyodum sen yine yiyomuşun
kanka ben çıkıyım artık ya işleerimi tamamlıyım
en azından toparlayım ortalığı yavaştan
bilgi için sağol
evt canım dun test yaptırdım degerım 12.59 cıktı adetımde 4 gun gectııı bu demek oluyokı ya gec dollenme yada bı aksılık var dusuk deılmııı degerım bu yuzden telaslanmıstım
nasıl haber verebilirim başka türlü sana
sankim telefonun var
bende şaplak attım
bak nasıl da geldin
cnm hafta içi işle hafta sonu da koşturmakla geçiriyorum adam akıllı bi dinlenip tadını çıkaramadım şu hamişliğin anlayacağın..doğum iznine ayrılınca inş.o arada keyif sürücem:) darısı sizlere olsun inşalalh.
sen şartlara göre şimdiden müsaitken al tabi cnm,kışın fazla çıkmak zorunda kalmazsın... doğumu nerde yapacaksın?
evlilik yıldönümüznüzmü canım nice yıllara...
paşacım 4. oluyo bu benim unutmuşssun sen bizi öbür topikte çok dertleşiyoduk halbukiiiğne morartıyo gerçekten ben şimdi morların arasında beyaz biyer bulmaya çalışıyorum sabah akşam olunca zor oluyo,kollarım göbeğim rengarenk:)
dalgamı geçiyosun kankacım
zaten dün kaynoş gelip ben uyurken bütün kan üzümümü yemiş
sinirlerim tepeme çıktı
hemde ne zorlaştı biraz iş yapıyorum oram buram ağrıyo karnıma ağrı giriyo
geceleri bel ağrısından pozisyon bulamıyorum
yanlarım acıyo artık
Ege min depikleri de olmasa çekilmez hayaaaaaaaattttttt
sende seemiyon artık beniiiiii
fundaa kızını hemen verme bıraz naza cek bu basak fettan kaynana olur soyleyımmcok sevındım kızımız gelıyo desene allh saglık versınn sızee
3 hafta geçmiş canım arkadaşında 350 çıkmış heralde normaldir ya kişiden kişiye farkediyodur bence çok takıpta üzme kendini bol bol dua et bende edicem canım senin içinn
mide yanmalarım , gece saat başı uyanmalarım, bel ağrım , kasık ağrım ,bacak sızılarım, gece yatakta dönememek. oturduğum yerden kalkamamak... vs bisürü şey yaşamama rağmen iyiyim canım çok şükür Allahıma oğlumu hissettiğim anda hepsi kayboluyorr
malesef canım uyuyamıyorum uzun bi sürede uyuyamicaz galiba
oğlişin olcakmış gibi geliyor banada canım
canım dr um babasına çekmiş koca kafalı didi nasıl doğurtcam seni kıs didi
sezeryan olcam büyük ihtimal canım ekimin ilk haftas alırız dedi yinede duruma bakacaz dedi 10 gün sonra tekrar gidecekmişim sonra haftalık gidecekmişim öyle işte canım heycan dorukta yani :18:
yaaa çok sevindim demek kızı olcekmiş bende merak ediyodum 1 ay vardı sanırsam aramızda doğurmuş olabilir
canım 32 haftadan sonra riskliymiş diye duydum ben yolculuk yapmak ama sen yine de druna sor o sana göre verir cevabı
doktora geçen hafta gittim unuttum sormayı
nasıl olsa 2.5 saat sonra mola veriyo
sonra 2.5 saat daha gidiyosun. kendimede güvenirsem sorun olmaz diye düşünüyorum:26:
-----
kız ben en çok annemin yanında emzirmek nasıl olcak onu düşünüyorum her dakka kaçamamki emzirmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?