Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

verırmıyım anam bıraz nas ederık basaka tabıı oglusu beklerse bu arada guzel dıleklerın ıcın teskurler allah hepımıze sahglık versn bebeklerımızle

fundacım güzel prensesimiz hayırlı olsun sağlıcakla doğar inşallah ama başağa kız verirken bida düşün derim

ahahah bitirdim geçmişi neyseki azdı 11 sayfaydı yalnız 1 sayfadan fazla benim cevaplarım olmuş yaa hep amma cevap yetiştirmişiiim bu arada niye millet yok yaa hepiciğiniz kocişlerinizle vakit geçiriyonuz tabi ooh ne güzel benimkide nöbetçi yalnızım bugüüün

canım ben dış gebelik geçirdiğimde değerlerim çok yüksekti dış gebelikte değerler çok yüksek oluyor seninki dış gebelik değildir

neyse geçmişi okudum bitirdim şimdide çay demledim alt kata yeni komşu geliyor bişeyler hazırlayıp çağıracam
kızlar sizlerede selam ama çıkmak zorundayım

kız kimlerin yanında açıp emzirmek zorunda kalmıycaki anandan çekiniyon görmeyen kamıycak zaten ilahi başak yaa kendi anasından çekiniyoooo kaynanandan desen anlardım ama anandan haa bi alemsiin
ben kaynanamdan çekinmem ki:26:

kız sen bana beşiki sormştun ya

ben park beşikleri beğenmiyorum çok kaba geliyo ama sana en uygunu o olur çünkü siz göçebsiniz ne olacağınız belli değil en iyisi katlanabilir beşik park beşik yani

sen cinsiyet öğrenmeye ne zaman gidiyosun bakim

iyi aksamlar kızlar nasılsınız gecmıs ne kar bırıkmıc cok yorgunum okuyamayacam

dıyım cıkayım dedım

14 ünde gidicem canm evet 2 yıla taşıncaaz oyüzden prk beşik alıyom zaten biraz büyüyene kadar 2-3 yıl idare eder doğudada yıl falan kalcaz artıkın batıya geçtiğimizde güzel bi çocuk odası alırız aceleye gerek yok şimdilk elimizde sıkışık zaten gerçi beşiği falan annemler alcak ama olsun en uygunu bizim için şimdilik park beşik hem çok güzelleri var kız ama beğendiğim ikiside kıza göre ya bak link atiim
Exor lx oyunpark-Pembe-Oyun Park Yata HEDYE xrpm001 purple | | Bebefix.com
Kraft (504) Oyun Parkı - e-bebek.com
ilkine bayıldım ama yaa 2.side güzel ama ilki çok şiriin bak bide bu 3ü bi arada ana kucağını çok beğendim baya kullanışlı
Tiny Love 3`ü Birarada Uykucu Ana Kucağı (18 Kg) - e-bebek.com
sence nasıllar:26:

1saat once filan kanamam basladi az az gelio berrak bi rengi var bu ne simdi bi anormallik var ama

canım ya rabbim hayırlısını versin tekrar aynı acıları yaştmasın inşallah bişey yoktur
ayaklarını kaldır ve duvara daya sürekli öyle yat benımde çok oldu ilk ayda sonra kesildi
progestanı almadıysan onuda al yerınden kalkma wc ihtıyacı dışında((

1saat once filan kanamam basladi az az gelio berrak bi rengi var bu ne simdi bi anormallik var ama

hiih korkutmak gibim olmasın ama :26: düşük yapıyo olabilirsin çabuk acile giiit yoksa daha minik olduğu için kendiliğinden düşcek öğlen seni korkutmak istemedim aslında ama söyliim şimdik daha öncede açık renk leke gelmiş açığı iyi diil canım koyu renk olunca yerleşme kanaması oluyo bence mutlaka git canım ya değerin daha yüksekmiştedüşmüş zaten sanırım 0'lanmadan gön hemen noolur noolmaz :18::18:

Cnm saol sanirim bu kanama iyiye alamet deil kimyasal gebelikmi acaba

Acikrenkte akinti daha onceki hamileligimin basindada olmustu yerlesme demisti doktor ama bu kanama bencede dusugun habercisi damla damla geldi. peceteye sildigimdede biraz daha geldi pet koydum bacaklarim agrio biraz yarin doktoruma gitsem olmazmi

ha bu arada 14 ünde ikili teste gidicem canım kısmetse cinsiyetimizde belli olcak buarada oğluşun için bak bikaç kıyafet sanaa
Bebepan Friends Penye Takım 2`li - e-bebek.com
Bebepan Rabbit & Dog K. Tulum 3`lü 0 / 3 Ay - e-bebek.com
Chicco 2012 Yaz / Chicco 2012 Yaz / Atlet Tulum Mavi 1 Ay - e-bebek.com
Bebepan Rabbit & Dog 10'lu Set - e-bebek.com
Bebepan Friends 5'li Set - e-bebek.com
Bebepan Friends 10'lu Set - e-bebek.com
Bebepan Friends 3 'Lü Tulum - e-bebek.com
bk bu sitedede çok güzel şeyler var
vipdukkan.com

Acikrenkte akinti daha onceki hamileligimin basindada olmustu yerlesme demisti doktor ama bu kanama bencede dusugun habercisi damla damla geldi. peceteye sildigimdede biraz daha geldi pet koydum bacaklarim agrio biraz yarin doktoruma gitsem olmazmi

ne kadar erken gidersen okadar kurtarabilirler canım belkim yarın çok geç olabilir :26::18: kız nasıl duruyon yerindee ben olsam hastane için yola düştüydüm bileee :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…