verırmıyım anam bıraz nas ederık basaka tabıı oglusu beklerse bu arada guzel dıleklerın ıcın teskurler allah hepımıze sahglık versn bebeklerımızle
afiyet olsun cnm bende çok düştüm tatlıya
bebekime yaptığım şekerleri hep yiyom sonra bi daha alıyom
saol cnm ıdrar testlerınde pozıtıf cıkıyoda dun kan testı yaptrıdım degerım 12.59 hamılelık var ama bakalım degerım artarsa tam emın olcam eger artmazsa kımyasal yada dıs gebelık olabılır bellı deıl yanı beklıomm:26::26:
ben kaynanamdan çekinmem ki:26:kız kimlerin yanında açıp emzirmek zorunda kalmıycaki anandan çekiniyongörmeyen kamıycak zaten ilahi başak yaa kendi anasından çekiniyoooo kaynanandan desen anlardım ama anandan haa bi alemsiin
ben kaynanamdan çekinmem ki:26:
kız sen bana beşiki sormştun ya
ben park beşikleri beğenmiyorum çok kaba geliyo ama sana en uygunu o olur çünkü siz göçebsiniz ne olacağınız belli değil en iyisi katlanabilir beşikpark beşik yani
sen cinsiyet öğrenmeye ne zaman gidiyosun bakim
1saat once filan kanamam basladi az az gelio berrak bi rengi var bu ne simdi bi anormallik var ama
1saat once filan kanamam basladi az az gelio berrak bi rengi var bu ne simdi bi anormallik var ama
canım ya rabbim hayırlısını versin tekrar aynı acıları yaştmasın inşallah bişey yoktur
ayaklarını kaldır ve duvara daya sürekli öyle yat benımde çok oldu ilk ayda sonra kesildi
progestanı almadıysan onuda al yerınden kalkma wc ihtıyacı dışında((
hiih korkutmak gibim olmasın ama :26: düşük yapıyo olabilirsin çabuk acile giiityoksa daha minik olduğu için kendiliğinden düşcek öğlen seni korkutmak istemedim aslında ama söyliim şimdik daha öncede açık renk leke gelmiş açığı iyi diil canım koyu renk olunca yerleşme kanaması oluyo bence mutlaka git canım ya değerin daha yüksekmiştedüşmüş zaten sanırım 0'lanmadan gön hemen noolur noolmaz :18::18:
ben kaynanamdan çekinmem ki:26:
kız sen bana beşiki sormştun ya
ben park beşikleri beğenmiyorum çok kaba geliyo ama sana en uygunu o olur çünkü siz göçebsiniz ne olacağınız belli değil en iyisi katlanabilir beşikpark beşik yani
sen cinsiyet öğrenmeye ne zaman gidiyosun bakim
Acikrenkte akinti daha onceki hamileligimin basindada olmustu yerlesme demisti doktor ama bu kanama bencede dusugun habercisi damla damla geldi. peceteye sildigimdede biraz daha geldi pet koydum bacaklarim agrio biraz yarin doktoruma gitsem olmazmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?