Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

günaydıınnnn anahtarı aldım pas pasın altından ben açayım bugünde dükkanıı kızlarrr
herkese mutlu sağlıklı umutlu bir gün diliyoruummmmmm

canımm bende senin gibi oldum bat oldugumda inanki neler var su topikte halimize sükürler olsun allahtan ümit kesilmez bebegim üzme kendini bu kadar diyorum ama insanın elinde degil biliyorumm
daha önümüzde uzun yıllar varr allah saglık versin kuzummm saglık olsun napalımm artıkk isyan etmiyecegz herkes bu hayatta sınavda tatlımm
pınarcım eminim harika bir olaydır. tahmin edebiliyorum.
inşallah biz de onlar gibi yumurtlarız
bizimle zevkle paylaştığın için teşkler
insallah kuzum yaa bizide görür rabbim
Eki Görüntüle 310843

pınarım bebişin çok tatlı renklendirmek istedi
evet tatlım cok hoss olmussss cok tatlı velet yaa bana nese veriyo her sabah gördügümde bir umutla güne baslıyorumm allah anasına babasına bagısladınn kimin bebisi ise
günaydıınnnn anahtarı aldım pas pasın altından ben açayım bugünde dükkanıı kızlarrr
herkese mutlu sağlıklı umutlu bir gün diliyoruummmmmm
günaydınnn canımmm
günaydınnnnnnnnn...mutlu günlerrrr....nasılsın yeşilcimm?

günaydınnn tatlımmmm

iyiyim tatlım sen nasılsın ?
gel kahvaltı yapalım benim canım istemiyor tek başımaaa

iyiyim cnm...işteyim çalışıyorum...çok iyi olurdu walla peynirin tadını unuttum...bende yapamam tek başıma...şimdide çubuk kraker yedim...sabahları kahvaltım o benim...

günaydın pınarcımmmm...nasılsınnn??

pınarımm gelmişşşş battaşım benimmm
nasılsın tatlımmmmm ?

hadi kızlarrr cayı koydum gelinnn pogcalarıda yaptımmm yesilim gel hep beraber yapalım bende tek basıma yemek yiyemem nedense canımmmhadi cabuk gelin bak basıcam ben yoksam dayanmıyorummm aclıga

iyiyim cnm...işteyim çalışıyorum...çok iyi olurdu walla peynirin tadını unuttum...bende yapamam tek başıma...şimdide çubuk kraker yedim...sabahları kahvaltım o benim...

oyyy kıyamam sen çubuk krakerlemi kahvaltı yapıyon şimcikk çay al yanına barim iin ısınsın kuzummm
benimde önümde kahvaltılıklar ben onlara bakıom onlar bana pofff canımm istemiyor iştee

hadi kızlarrr cayı koydum gelinnn pogcalarıda yaptımmm yesilim gel hep beraber yapalım bende tek basıma yemek yiyemem nedense canımmmhadi cabuk gelin bak basıcam ben yoksam dayanmıyorummm aclıga

geldik pınarcımmmm zili çalıoz kapıyı açan yok yanlış zilmi çaldık acep

günaydın pınarcımmmm...nasılsınnn??
iyiyim canım saoll sabah sabah biraz hüzünlendim gamzelal arkadasımıza bir icim bürük ne diyecegimi ne konusucagımı bilmiyorumm acıkcası allah büyüktür demekten baska birsey cıkmıyo agzımdan
pınarımm gelmişşşş battaşım benimmm
nasılsın tatlımmmmm ?

battaşım benim canımm yoldasım iyi diyelim iyi olalım bu ay bensiz heyecanla beklicen batını canımm ben bu ay korunuyoruminsallah anne olmak isteyen herkes annelik duygusu yasakmak nasip et yarrabbim aminnn

ohh poğaçaya da bayılırım haaa ayyy geliyom aç kapıyı hadi
ben bikaç kere komşuları bilem çağırdım ama çocukları falan var okul hazırlığı derken gelemiyolar pek
bana benim gibi yalnız adam lazımmm

evet tatlım yaaa sensiz beklicem ne güzel hayallerim vardı neyse artıkın sen bana destek olursun bu ay olmazsa artık öbür aya birlikte bekleriz canımcımm amin canım herkese sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallahhh

amin tatlımm olsun insallah bensiz hayallerine kavusursun bebegim ben sana hep destek olucam sen bu ay kalırsın bende öbür ay olsun aralarında 1aydan birsey olmazzztabi benim üçüz olma ihtimalimde var eşimin babası üçüzdeee

aaa süper olur bencee bende hep ikiz istiyorum ama olurmu bilmem benimde kuzenlerim var ikiz
kısmet artkkk...
evet evet senin üçüzün olsun benim ikizimm

aynen canım bende ne dicemi bilemiyorum...umutsuzluğa kapılmasın diyorum sadece...daha 1,5 sene olmuş ...Allah kötüsünden korusun...en kısa zamandada isteyen herkese bebiş nasip etsin...Aminnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…