dert ortaklarım benimm ....sizleri sewiyorummmm.............
gamzecim hem daha çok gençsin evliliğinde daha çok yeni bu ne umutsuzluk elbet gelecek bebeğin canım menim azıcık sabır
günaydıınnnn anahtarı aldım pas pasın altından ben açayım bugünde dükkanıı kızlarrr
herkese mutlu sağlıklı umutlu bir gün diliyoruummmmmm
günaydınnnnnnnnn...mutlu günlerrrr....nasılsın yeşilcimm?
canımm bende senin gibi oldum bat oldugumda inanki neler var su topikte halimize sükürler olsun allahtan ümit kesilmez bebegim üzme kendini bu kadar diyorum ama insanın elinde degil biliyorummcanımm allah ne mucizeler yaratıyoo...
o küçücük balığın karnına bebiş koyuyo bize de nasip eder inşallahhhh....
kızlar kahwe rengi akıntım başladı
büyük ihtimal yarın görürüm kırmızıları
ama niye topicimizz boşşşşşş
nazar değdirdikk topiğe puffff
insallah kuzum yaa bizide görür rabbimpınarcım eminim harika bir olaydır. tahmin edebiliyorum.
inşallah biz de onlar gibi yumurtlarız
bizimle zevkle paylaştığın için teşkler
evet tatlım cok hoss olmussss cok tatlı velet yaa bana nese veriyo her sabah gördügümde bir umutla güne baslıyorumm allah anasına babasına bagısladınn kimin bebisi ise
günaydınnn canımmmgünaydıınnnn anahtarı aldım pas pasın altından ben açayım bugünde dükkanıı kızlarrr
herkese mutlu sağlıklı umutlu bir gün diliyoruummmmmm
günaydınnnnnnnnn...mutlu günlerrrr....nasılsın yeşilcimm?
iyiyim tatlım sen nasılsın ?
gel kahvaltı yapalım benim canım istemiyor tek başımaaa
canımm bende senin gibi oldum bat oldugumda inanki neler var su topikte halimize sükürler olsun allahtan ümit kesilmez bebegim üzme kendini bu kadar diyorum ama insanın elinde degil biliyorumm
daha önümüzde uzun yıllar varr allah saglık versin kuzummm saglık olsun napalımm artıkk isyan etmiyecegz herkes bu hayatta sınavda tatlımm
insallah kuzum yaa bizide görür rabbim
evet tatlım cok hoss olmussss cok tatlı velet yaa bana nese veriyo her sabah gördügümde bir umutla güne baslıyorumm allah anasına babasına bagısladınn kimin bebisi ise
günaydınnn canımmm
günaydınnn tatlımmmm
canımm bende senin gibi oldum bat oldugumda inanki neler var su topikte halimize sükürler olsun allahtan ümit kesilmez bebegim üzme kendini bu kadar diyorum ama insanın elinde degil biliyorumm
daha önümüzde uzun yıllar varr allah saglık versin kuzummm saglık olsun napalımm artıkk isyan etmiyecegz herkes bu hayatta sınavda tatlımm
insallah kuzum yaa bizide görür rabbim
günaydınnn canımmm
günaydınnn tatlımmmm
iyiyim cnm...işteyim çalışıyorum...çok iyi olurdu walla peynirin tadını unuttum...bende yapamam tek başıma...şimdide çubuk kraker yedim...sabahları kahvaltım o benim...
hadi kızlarrr cayı koydum gelinnn pogcalarıda yaptımmm yesilim gel hep beraber yapalım bende tek basıma yemek yiyemem nedense canımmmhadi cabuk gelin bak basıcam ben yoksam dayanmıyorummm aclıga
iyiyim canım saoll sabah sabah biraz hüzünlendim gamzelal arkadasımıza bir icim bürük ne diyecegimi ne konusucagımı bilmiyorumm acıkcası allah büyüktür demekten baska birsey cıkmıyo agzımdangünaydın pınarcımmmm...nasılsınnn??
pınarımm gelmişşşş battaşım benimmm
nasılsın tatlımmmmm ?
hadi kızlarrr cayı koydum gelinnn pogcalarıda yaptımmm yesilim gel hep beraber yapalım bende tek basıma yemek yiyemem nedense canımmmhadi cabuk gelin bak basıcam ben yoksam dayanmıyorummm aclıga
geldik pınarcımmmm zili çalıoz kapıyı açan yok yanlış zilmi çaldık acep
iyiyim canım saoll sabah sabah biraz hüzünlendim gamzelal arkadasımıza bir icim bürük ne diyecegimi ne konusucagımı bilmiyorumm acıkcası allah büyüktür demekten baska birsey cıkmıyo agzımdan
battaşım benim canımm yoldasım iyi diyelim iyi olalım bu ay bensiz heyecanla beklicen batını canımm ben bu ay korunuyoruminsallah anne olmak isteyen herkes annelik duygusu yasakmak nasip et yarrabbim aminnn
evet tatlım yaaa sensiz beklicemne güzel hayallerim vardı neyse artıkın sen bana destek olursun bu ay olmazsa artık öbür aya birlikte bekleriz canımcımm amin canım herkese sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallahhh
amin tatlımm olsun insallah bensiz hayallerine kavusursun bebegim ben sana hep destek olucam sen bu ay kalırsın bende öbür ay olsun aralarında 1aydan birsey olmazzztabi benim üçüz olma ihtimalimde var eşimin babası üçüzdeee
iyiyim canım saoll sabah sabah biraz hüzünlendim gamzelal arkadasımıza bir icim bürük ne diyecegimi ne konusucagımı bilmiyorumm acıkcası allah büyüktür demekten baska birsey cıkmıyo agzımdan
battaşım benim canımm yoldasım iyi diyelim iyi olalım bu ay bensiz heyecanla beklicen batını canımm ben bu ay korunuyoruminsallah anne olmak isteyen herkes annelik duygusu yasakmak nasip et yarrabbim aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?