aaasüper olur bencee bende hep ikiz istiyorum ama olurmu bilmem benimde kuzenlerim var ikiz
kısmet artkkk...
evet evet senin üçüzün olsun benim ikizimm
battaşım ya sana birsey sorucam sen hiç süt kaynatıp buharına oturdunmuu?:26::26::26::26::26:
battaşım ya sana birsey sorucam sen hiç süt kaynatıp buharına oturdunmuu?:26::26::26::26::26:
aynen canım bende ne dicemi bilemiyorum...umutsuzluğa kapılmasın diyorum sadece...daha 1,5 sene olmuş ...Allah kötüsünden korusun...en kısa zamandada isteyen herkese bebiş nasip etsin...Aminnnnnnnnnnn
ya canım banada annem söyledi benim kardesime annem 7sene hamile kalamamıs benden sonra ona demişlerki suyu kaynat buharına otur demişler annemde yapmıs o ay hamile kalmıss valla bilmiyorum bende intihabım var onun icinde anneme birisi yapmıs sütü kaynatıp buharına otursun demiş onun gecmişonu ben yeni duydum...süt kaynat içine defne sabunu rendele birazda maydonoz koy dediler ama yapmadım yapanlar var bunu yapmış o ay hamile kalmış artık sebep bumu olmuş olasımı varmış bilmiom walla...
yok tatlım yapmadım ama duydum kimisi iyi diyor kimisi iyi değil diyor o yüzden güvenemedim canım :44::44:
sen yaptınmı yada yapmayı mı düşünüyosun?
günaydınn hoşgeldinizzzzzgünaydııııııııın kızlar ben geldiiiiiiiiiiiiim
günaydın ablacım nasılsınn?günaydııııııııın kızlar ben geldiiiiiiiiiiiiim
günaydııııııııın kızlar ben geldiiiiiiiiiiiiim
canım iltihap için yapıyosan maydanıozu kullan kesinlikle yada bulabilirsen dere otu var böle rakı gibi kokan varya onuda deneyebilirsin iltihabını geçirir.. inşallah şifan olur canım vesile olur da bebişin hemen gelir yada bebişlerinben daha yapmadım ama bu aksam yapıcam intihabım icin bende baska kötü brsey olursa diye yapmak istemedim ama arastırınca bu yolla cok hamile kalan olmus tüplerin kapanıyo buhar yoluyla acıyosun bence bir sakıncası yokk acıkcası bilmiyorum genede ben denicem isterseniz deneyin derim bir kerden birsey olmas ama yumurtalama zamanı deneyin sonra esinizi yakalayın ben intihabım icin yapıyorum simdilik canımm
bugün eşim sprmgrm testi yaptıracaktı ...bu testi bekliyoduk uzun zamandır,ama hastaneler GREVDE!!
Allah kahretsin ya.........dünyanın parası kesiliyor maaşımızdan gidiyor devlete..ama bi spermiyogram testini yaptıramıyoruz
hakkımı helal etmiyorumm bu ülkeye...zehir zıkkım olsun vergilerimizle zengin olan büyüklerimize..!!
ya canım banada annem söyledi benim kardesime annem 7sene hamile kalamamıs benden sonra ona demişlerki suyu kaynat buharına otur demişler annemde yapmıs o ay hamile kalmıss valla bilmiyorum bende intihabım var onun icinde anneme birisi yapmıs sütü kaynatıp buharına otursun demiş onun gecmiş
ben daha yapmadım ama bu aksam yapıcam intihabım icin bende baska kötü brsey olursa diye yapmak istemedim ama arastırınca bu yolla cok hamile kalan olmus tüplerin kapanıyo buhar yoluyla acıyosun bence bir sakıncası yokk acıkcası bilmiyorum genede ben denicem isterseniz deneyin derim bir kerden birsey olmas ama yumurtalama zamanı deneyin sonra esinizi yakalayın ben intihabım icin yapıyorum simdilik canımm
bende öptüm canım ama sizin 3 tane pc yokmuydu al birini aç
eskiler böyle yaparmış cnm...onu yaptıktan sonra çalışma yapın dedi bana da..ama soguyana kadar oturacksın etrafınıda battaniyeyle kapat..bende 5 sene çocugu olmayan birinden duydum...
günaydınnn canımmmm nasılsınnn???
bugün eşim sprmgrm testi yaptıracaktı ...bu testi bekliyoduk uzun zamandır,ama hastaneler GREVDE!!
Allah kahretsin ya.........dünyanın parası kesiliyor maaşımızdan gidiyor devlete..ama bi spermiyogram testini yaptıramıyoruz
hakkımı helal etmiyorumm bu ülkeye...zehir zıkkım olsun vergilerimizle zengin olan büyüklerimize..!!
günaydın tatlım h.g
eskiler diyosa canım vardır demekki bi bildikleri bence
ben yaparımda eşim kızıyor her duyduğunu uygulama diyeee
kendi çok bilirde
tabii her duyduğunu yapmıycaksın amaeskiler diyosa canım vardır demekki bi bildikleri bence
ben yaparımda eşim kızıyor her duyduğunu uygulama diyeee
kendi çok bilirde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?