- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
yoklugundaa degerını anladıkk ne olur artıkk dööööönnnnnnnsevınccc nerdeysen döööönn bız sensız yapamıyooozzz dööööööönnn
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yoklugundaa degerını anladıkk ne olur artıkk dööööönnnnnnnsevınccc nerdeysen döööönn bız sensız yapamıyooozzz dööööööönnn
![]()
bu topıkte suyumuz ısındı sankııneyse baska topıklerde yıne pesımde olll bunlar bıze yolverırseee
![]()
YAZ KIZIM...
SON DAKİKA!!!!!!
Listemizde mevcut bulunan; Mutlucan adlı hatunumuz geçen gün topike gelmiş olmasına rağmen,
hiç bir şey yazmdan gitmesine karşın sinirlerimizi alt üst etmiş ve bu yüzden topiğin kuralları gereği
3 iş günü içinde bir "ce" bile demezse liste dışı edileceğine dair uyarı verilmiştir...
Ve yine listemizde mevcut bulunan Ayen- Derya adlı hatunlarımızın
topiğimize gösterdikleri aşırı ilgi ve sevgiden ötürü tebrikerimizi sunar,
listedeki yerleri şad edilmiş olarak kırmızı kalplere layık görülmüşlerdir...
Dimi müdavimlere saygılar...TKB![]()
ne dıs bugdayıymıs arkadassss![]()
abarttımmı bilmem farkında değilim:26::26:
senide seviyom ama çok tatlısın![]()
ohh be sevinc karısı geldi gözümüz yollarda sana bakındık bütün gün![]()
faceden istek attım kabul buyur emi![]()
hoş geldim bebekimmm
![]()
kızlar bir arkadaşım vardı ikiz hamile serklajlşıydı rahimini dikmişleri bebegi dikişi yırtmış sezeryana almışlar yavrmuzun biri ölmüş digeri küvezdeymiş
25arı 4 günlük bebegimiz
da edin ne olr bebegimizie birşey olmasın
![]()
kızlar bir arkadaşım vardı ikiz hamile serklajlşıydı rahimini dikmişleri bebegi dikişi yırtmış sezeryana almışlar yavrmuzun biri ölmüş digeri küvezdeymiş
25arı 4 günlük bebegimiz
![]()
accık netten kopya çek sadece iç çamaşırıyla olmaz
ben mastırlı karıyım sana çeşit çeşit yaparım nazocum
inşallah bi yerim açıkta kalmştır
totosunu kaldırcan karının
sen mi
7 sene niye olmadıysa o zaman[
YAZ KIZIM...
SON DAKİKA!!!!!!
Listemizde mevcut bulunan; Mutlucan adlı hatunumuz geçen gün topike gelmiş olmasına rağmen,
hiç bir şey yazmdan gitmesine karşın sinirlerimizi alt üst etmiş ve bu yüzden topiğin kuralları gereği
3 iş günü içinde bir "ce" bile demezse liste dışı edileceğine dair uyarı verilmiştir...
evlenmedenmı yapsalardııı9:
![]()
komsularlada mektuplassammıkiiiiiiiiiiiiii :26::26::26::26:
laf aramızda benm bi arkadaşım evlenmedenyaptıydı
:evlenmedenyapansmiley:
garibimi kandırmış nişanlısı bitirmişler işi Allahtan hamile kalmadı
ee yapmıslarr nıye ayrılmıslarrr o cocugun agzına tükirim benn godoşşş
aman benmkinin yanınada ben gidiyom hadi seni uyutuyum sarılak diye
kovalıyo beni
yanına yatınca çenem düşüyomuş uyuyamıyomuş![]()
ne ayrılması kız
kim didi ayrılmışlarmı
vay adama bak kızı ortada koymuş![]()
nısanıykenn yapmıslar ayrıldılar demedınmııı:26::26::26: valla sayende sarısın oldumm basak kafamı allak bullak ettınn![]()
ben sohbet etmeyi çok severim yaa ne zman yakalasam herifi sohbet etmeye çalışıyom oda kaçıyo benden
zati oliş bana çekicek konuşup durcaz evde:99:
dramatıkk anlatınca oyle sandımmbıseyı abartmayı nekadar sevıyonnn
![]()
öncelikle face isteğimi kabul ettiğin için minnettarım
geçmişi okumana ayrıca üzgünüm
yokluğunun ilk zamnalrarıydı henüz özlememiştik seni ama özleyince aklımız başımıza geldi
kankamda aynı fikirdedir büyük ihtimalle :13::13:
kızlarr ben evlendıkten sonra kımseyle gorusmek ıstemez oldumm arkadslarımla bılee cnm ıstemıyoo herkes bana sıtem edıyoo komsularım cagırıyorr bı kere gelmedınn okadar cagırdık dıoyalar hep bı bahane buluyorumm goruselım dedıklerındee :26::26::26::26: ne konuscamkı dıye dusunuorum konucsak bıse yok dıorumm :26::26::26::26: ıcımden tabııı o yusden gıtmıorumm sızdede oyle bı durum oldumuu??? herseyı kocısle yapıomm cok tatlı komsularım var hepsıde gencc ama yokkk bı benımmm kaynasmayann:26::26: dıyolarkı artık yemıyoruz bahanelerını dıyolarr![]()
karılar paşanız rapor vermeye geldi olurda uzun bulursanız okumayım baş harfi topraam
sevgili arkidişlerim beniminanın ev işlerini özlüyecegim aklıma gelmezdi dicem emme her zaman yapıyordum
neyse geçen pazar evi temizledim daha süpürge açmadım daha eve bugün yaptım neler yaptım diyeyim:44:
nevresimleri degiştirdim yastık iç kılıflarına kadar alezi yıkadım
sonracıma paşanın kafesinide dezenfekte ettim ilaçladım
evi süpürdüm sildim toz aldım
3 makina çamaşır yıkadım makinada beyazlılarım var duş alayım işşallah onlarıda yıkıcem yarın asıcem
çamaşırlar kurumadıgına göre ütü yarına kaldı hoş bugünde yapabilirim sagım solm belli olmaz biliyonuz
yemeklerimi yaptım tarhana çorbası yaptım patlıcan yapıcektim içi hem kötüydü okadarda para verdim hepatlıcanı eledim taze fasülyeyi kavurdm yumurtalı size zahmet maydonoz varsa yollayı verin evde kalmamışta
sütlü irmik yapıcektim geçen eşimle pastaneye gittik profiterol istedi adamın canı sonra aklıma geldihemen uzman tv açtım baktım nasıl yapılıyo onu yaptım ilk defa yaptım
enfes olmuş 7 yumurta gitti bir daha yapmıcem
oturdugum odanın halısını sirkeledim geriye kalan ütü duşa kabin yemin olsun yeni oturdm pc basınaelimmi agır sıkı dokuyorumda ondanmı yapıyorum bilemedim salata ve turşu çıkarıyım dedim bulgur pilavı yapmadım peynirli börek var eşim evimin karşınıda çalışıyo iş aldı eve gelip gittiya yatak odasında nevresim takımı degiştiriyorum adam yanıma geldi öptü
paşa evde olmamı görmeyi özlemişim dedi
sen hiç çalışma olurmu dedi dedim kariyerim yerle bir oldu ne çaılşması
yemin olsun yemek yapmayı ev işi yapmayı özlemişim evimde be
sigara böreginide işşallah lale devrini seyrederken sarıcem
benden bu kadar bebem sizler ne yaptınız
![]()
kiiimmmm tek rakibim THY
![]()
25arı 4 günlük bebegimiz
![]()
bende temizlikten sorumlu bakan olmak istyorm ev işlerine yatkınımya vallahi öle yazma başak karısı isyan çıkarırım topikte kimse kalkmaz brda baherin olsun
sonra vay efendim ben duymadım ben bilmedim deme işte o kaaaa
sonra halil sezayiden dinleme isyan şarkısını benden![]()
kız bende 37 yaşındayım sen öyle diyince kendimi yaşlı hissettim
benimde burda görüştüğüm bir abla var arkadaşımın teyzesi kafamız barışıyor yani kafa barıştıktan sonra gençmiş yaşlıymış farketmiyor
YAZ KIZIM...
SON DAKİKA!!!!!!
sevinç 720 fatiha okdm dahada okcemmi okuyum bebemfacede yazdım görmedin nen
kız benim kaldı gene sigara böregi he şimdi aklım ageldi bende diyorum neyi unuttum
![]()
sevinç 720 fatiha okdm dahada okcemmi okuyum bebemfacede yazdım görmedin nen
kız benim kaldı gene sigara böregi he şimdi aklım ageldi bende diyorum neyi unuttum
![]()