Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

YAZ KIZIM...

SON DAKİKA!!!!!!

Listemizde mevcut bulunan; Mutlucan adlı hatunumuz geçen gün topike gelmiş olmasına rağmen,

hiç bir şey yazmdan gitmesine karşın sinirlerimizi alt üst etmiş ve bu yüzden topiğin kuralları gereği

3 iş günü içinde bir "ce" bile demezse liste dışı edileceğine dair uyarı verilmiştir...

Ve yine listemizde mevcut bulunan Ayen- Derya adlı hatunlarımızın

topiğimize gösterdikleri aşırı ilgi ve sevgiden ötürü tebrikerimizi sunar,

listedeki yerleri şad edilmiş olarak kırmızı kalplere layık görülmüşlerdir...

Dimi müdavimlere saygılar...TKB:42::42::42:
:kkk::kkk::kkk::kkk::19::19:
ikircikli karıııı:19::19::19:
ne dıs bugdayıymıs arkadassss :ssz::ssz::ssz:
:21::21::21:
:27: sana küsüm ben
:4: git kankanla bir ol
faceleride vermişsiniz
ordan lak lak yapım
bana faceden sorduklarını artık kankana sorarsın:19:

:19: ben çıkıyom :63:
gelen olursa seslensin :63:
kahvaltıdan sonra hazırlandım diş buğdayına gittim
ordan pazara uğradım
süt gelmişti kaynattım oğluma cam
şişelere koydum
yoğurt mayaladım aldıklarımı yerleştirdim
kociş yok :31: oğlumla yemek yedik
duş aldırdım uyuttum
karılara bakiim dedim
ben olmasam sohbet konunuz yokmuş onu anladım :110:

:14::14::14:kızlar bir arkadaşım vardı ikiz hamile serklajlşıydı rahimini dikmişleri bebegi dikişi yırtmış sezeryana almışlar yavrmuzun biri ölmüş digeri küvezdeymiş :14::14:25arı 4 günlük bebegimiz:5::5:da edin ne olr bebegimizie birşey olmasın :14::14:

:14::14::14:kızlar bir arkadaşım vardı ikiz hamile serklajlşıydı rahimini dikmişleri bebegi dikişi yırtmış sezeryana almışlar yavrmuzun biri ölmüş digeri küvezdeymiş :14::14:25arı 4 günlük bebegimiz:5::5:da edin ne olr bebegimizie birşey olmasın :14::14:

:14::14: ayyyyyyy Allahım sabır versin bişe olmaz iniallah yaaa :14::14:
bol bol ya şafi okuyun bende okurum :14:

Rabbim yardımcısı olsun hayata tutunur inşallah

öncelikle face isteğimi kabul ettiğin için minnettarım:46::46:
geçmişi okumana ayrıca üzgünüm:50::50:
yokluğunun ilk zamnalrarıydı henüz özlememiştik seni ama özleyince aklımız başımıza geldi :5::5::5:
kankamda aynı fikirdedir büyük ihtimalle :13::13:

accık netten kopya çek sadece iç çamaşırıyla olmaz:23::23::23:

:21::21:ben mastırlı karıyım sana çeşit çeşit yaparım nazocum

inşallah bi yerim açıkta kalmştır:25::25::25:

:57:totosunu kaldırcan karının

sen mi:53:
7 sene niye olmadıysa o zaman:27:[

canım bende çok güzel makarna yaparım çevremdekiler makarnamı çok severler bizde yapıyoruz ama böyle lezzetli olmuyor diyorlar
demekki benim gibi sevgilerini katamıyorlar:21:

YAZ KIZIM...

SON DAKİKA!!!!!!

Listemizde mevcut bulunan; Mutlucan adlı hatunumuz geçen gün topike gelmiş olmasına rağmen,

hiç bir şey yazmdan gitmesine karşın sinirlerimizi alt üst etmiş ve bu yüzden topiğin kuralları gereği

3 iş günü içinde bir "ce" bile demezse liste dışı edileceğine dair uyarı verilmiştir...

ay ne güldüm çok komik kadınsın başak:60::60::60:

evlenmedenmı yapsalardııı :9:9::9::9::9:

keşke burda olsaydım kendi kendime gülüyorum
keşke evlenmeden yapsaydık 7 senemiz boşa gitmezdi:1:

komsularlada mektuplassammıkiiiiiiiiiiiiii :26::26::26::26:

iyi fikir

laf aramızda benm bi arkadaşım evlenmedenyaptıydı:30::30::30:

:evlenmedenyapansmiley:

garibimi kandırmış nişanlısı bitirmişler işi Allahtan hamile kalmadı

:53::53::53::53::53::53: ee yapmıslarr nıye ayrılmıslarrr o cocugun agzına tükirim benn godoşşş

yani şu mesajdan ayrıldıklarını nerden çıkardın işi bitirmişler ilişkilerini değil

aman benmkinin yanınada ben gidiyom hadi seni uyutuyum sarılak diye

kovalıyo beni
yanına yatınca çenem düşüyomuş uyuyamıyomuş:63:

bende çok konuşuyorum yatınca kocamda artık uyusakmı diyor tabi kovalayamıyor yoksa bi küsüyorum konuşturmak için uğraşıyo

ne ayrılması kız:53:

kim didi ayrılmışlarmı:30::30::30:

vay adama bak kızı ortada koymuş:43:

senden çok iyi oyuncu olur hatta çok güzel doğaçlama yaparsın
hemen nasılda uyduruyon

nısanıykenn yapmıslar ayrıldılar demedınmııı:26::26::26: valla sayende sarısın oldumm basak kafamı allak bullak ettınn:15:

:9::9::9::9::9:

ben sohbet etmeyi çok severim yaa ne zman yakalasam herifi sohbet etmeye çalışıyom oda kaçıyo benden:9::9::9:

zati oliş bana çekicek konuşup durcaz evde:99:

olsun sende oğlişinle konuşup durursun kocanı rahat bırakırsın:1:

dramatıkk anlatınca oyle sandımm :31::31::31:bıseyı abartmayı nekadar sevıyonnn :30:

valla akşam akşam çok güldüm size hacivatla karagöz gibisiniz

öncelikle face isteğimi kabul ettiğin için minnettarım:46::46:
geçmişi okumana ayrıca üzgünüm:50::50:
yokluğunun ilk zamnalrarıydı henüz özlememiştik seni ama özleyince aklımız başımıza geldi :5::5::5:
kankamda aynı fikirdedir büyük ihtimalle :13::13:

:kkk::kkk::kkk:
:20: :4: bilmem anlatabildimmi :20:

bende temizlikten sorumlu bakan olmak istyorm ev işlerine yatkınımya vallahi öle yazma başak karısı isyan çıkarırım topikte kimse kalkmaz brda baherin olsun :kkk::kkk::kkk::kkk:
sonra vay efendim ben duymadım ben bilmedim deme işte o kaaaa:63::63::63:
sonra halil sezayiden dinleme isyan şarkısını benden :24::24::24:

kızlarr ben evlendıkten sonra kımseyle gorusmek ıstemez oldumm arkadslarımla bılee cnm ıstemıyoo herkes bana sıtem edıyoo komsularım cagırıyorr bı kere gelmedınn okadar cagırdık dıoyalar hep bı bahane buluyorumm goruselım dedıklerındee :26::26::26::26: ne konuscamkı dıye dusunuorum konucsak bıse yok dıorumm :26::26::26::26: ıcımden tabııı o yusden gıtmıorumm sızdede oyle bı durum oldumuu??? herseyı kocısle yapıomm cok tatlı komsularım var hepsıde gencc ama yokkk bı benımmm kaynasmayann:26::26: dıyolarkı artık yemıyoruz bahanelerını dıyolarr :9::9:

Kız burda çen çen konuşuyon ya:9:git orda da konuş annem:9::9:ev alma komşu al demişler valla ne güzel bak sıcak kanlı insanlar çağrıp duruyolarmışta kıymet bil de git bence cnm...komşuluk çok güzel ben çok severim valla:16::16:hem yarın birgün bişey lazım olur bi başın sıkışır çalacak kapın olsun şekerim:16:

sevinç 720 fatiha okdm dahada okcemmi okuyum bebem :kkk::kkk::kkk:facede yazdım görmedin nen:57::57::57:kız benim kaldı gene sigara böregi he şimdi aklım ageldi bende diyorum neyi unuttum :30::30:

karılar paşanız rapor vermeye geldi olurda uzun bulursanız okumayım baş harfi topraam :kkk::kkk:
sevgili arkidişlerim benim:29::29: inanın ev işlerini özlüyecegim aklıma gelmezdi dicem emme her zaman yapıyordum :6::6:neyse geçen pazar evi temizledim daha süpürge açmadım daha eve bugün yaptım neler yaptım diyeyim:44:
nevresimleri degiştirdim yastık iç kılıflarına kadar alezi yıkadım:kkk:
sonracıma paşanın kafesinide dezenfekte ettim ilaçladım:kkk:
evi süpürdüm sildim toz aldım:kkk:
3 makina çamaşır yıkadım makinada beyazlılarım var duş alayım işşallah onlarıda yıkıcem yarın asıcem:kkk:
çamaşırlar kurumadıgına göre ütü yarına kaldı hoş bugünde yapabilirim sagım solm belli olmaz biliyonuz:27::27:
yemeklerimi yaptım tarhana çorbası yaptım patlıcan yapıcektim içi hem kötüydü okadarda para verdim he :57::57:patlıcanı eledim taze fasülyeyi kavurdm yumurtalı size zahmet maydonoz varsa yollayı verin evde kalmamışta:9::9:
sütlü irmik yapıcektim geçen eşimle pastaneye gittik profiterol istedi adamın canı sonra aklıma geldi:28::28:hemen uzman tv açtım baktım nasıl yapılıyo onu yaptım ilk defa yaptım:6::6: enfes olmuş 7 yumurta gitti bir daha yapmıcem:9::9:
oturdugum odanın halısını sirkeledim geriye kalan ütü duşa kabin yemin olsun yeni oturdm pc basına:30::30:elimmi agır sıkı dokuyorumda ondanmı yapıyorum bilemedim salata ve turşu çıkarıyım dedim bulgur pilavı yapmadım peynirli börek var eşim evimin karşınıda çalışıyo iş aldı eve gelip gittiya yatak odasında nevresim takımı degiştiriyorum adam yanıma geldi öptü:17::17:paşa evde olmamı görmeyi özlemişim dedi :9:sen hiç çalışma olurmu dedi dedim kariyerim yerle bir oldu ne çaılşması:60::60::60: yemin olsun yemek yapmayı ev işi yapmayı özlemişim evimde be:9::9::9:sigara böreginide işşallah lale devrini seyrederken sarıcem :6::6:benden bu kadar bebem sizler ne yaptınız:27::27:

canım vardır bundada bi hayır bakarsın karşındaki işyerinde yine işçi alınıyor yazarlar sende hemen çalışmaya başlarsın
kendini çok üzme

:12::12:kiiimmmm tek rakibim THY :9::9::9:

o bile sana rakip olamaz:10:

inşallah bişey olmaz :14:

bende temizlikten sorumlu bakan olmak istyorm ev işlerine yatkınımya vallahi öle yazma başak karısı isyan çıkarırım topikte kimse kalkmaz brda baherin olsun :kkk::kkk::kkk::kkk:
sonra vay efendim ben duymadım ben bilmedim deme işte o kaaaa:63::63::63:
sonra halil sezayiden dinleme isyan şarkısını benden :24::24::24:

:60::60: kizzzz kariya hamilelik koclugu yapiyom 7 aydir kadin dogum dr gibi herkesin
herseyine yardimci oluyom kari zor bela beni yemek anasi yapti oda arkadaslarin israri uzerine
daha coook beklersin dicem ama o ikurcikli kari :kkk: napacagi belli olmaz
tek derdi benim :19:

kız bende 37 yaşındayım sen öyle diyince kendimi yaşlı hissettim :30:
benimde burda görüştüğüm bir abla var arkadaşımın teyzesi kafamız barışıyor yani kafa barıştıktan sonra gençmiş yaşlıymış farketmiyor

cnm benim heeeç yaşlı felan değilsin en güzel zamanlar:21:valla benim bi komşum var 39 yasında biz kızlar hep ondayız çaya kahveye ya da o bizde pek eyiiii anlaşırık valla:16:

YAZ KIZIM...

SON DAKİKA!!!!!!

:46::46::46::46:ooooh missss:46::46:kalplerimidee aldımmm:21::21:öpüyorum basakıııım:54:

sevinç 720 fatiha okdm dahada okcemmi okuyum bebem :kkk::kkk::kkk:facede yazdım görmedin nen:57::57::57:kız benim kaldı gene sigara böregi he şimdi aklım ageldi bende diyorum neyi unuttum :30::30:

Kizz agzina saglik nazoya okuyok annem simdi teslim et 720 yi daha okuu tabe :57: sayi cok annem 30 bin kadar daha vardir :1: oku biriktir sayi verrrr

canım daha 44 binlerdeyiz 72 bin olacak okumak istersen daha çok var
canım gel beraber lale devri izlerken saralım
valla çok güzel bu hafta en azından artık yeşimin foyası ortaya çıktı:21:

Back
X