Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:60::60: kizzzz kariya hamilelik koclugu yapiyom 7 aydir kadin dogum dr gibi herkesin
herseyine yardimci oluyom kari zor bela beni yemek anasi yapti oda arkadaslarin israri uzerine
daha coook beklersin dicem ama o ikurcikli kari :kkk: napacagi belli olmaz
tek derdi benim :19:

şekerim muaynehane açsan valla doktorluk yaparsın bu gidişlennn:1::1::1::1::1:kadın doğum uzman doktor sevüüüüünç:9::9:

canım vardır bundada bi hayır bakarsın karşındaki işyerinde yine işçi alınıyor yazarlar sende hemen çalışmaya başlarsın
kendini çok üzme

o bile sana rakip olamaz:10:

inşallah bişey olmaz :14:
canım işşallah galiba gene kayıpları var :14::14::14:
:60::60: kizzzz kariya hamilelik koclugu yapiyom 7 aydir kadin dogum dr gibi herkesin
herseyine yardimci oluyom kari zor bela beni yemek anasi yapti oda arkadaslarin israri uzerine
daha coook beklersin dicem ama o ikurcikli kari :kkk: napacagi belli olmaz
tek derdi benim :19:
hele bir yapmasın döverim ben on hamile filan dinlemem:57::57::57:yapıcak işte okadar:47::47::47:
Kizz agzina saglik nazoya okuyok annem simdi teslim et 720 yi daha okuu tabe :57: sayi cok annem 30 bin kadar daha vardir :1: oku biriktir sayi verrrr

:6::6::6:tamam bebem devam ederim :8::8:

cnm benim heeeç yaşlı felan değilsin en güzel zamanlar:21:valla benim bi komşum var 39 yasında biz kızlar hep ondayız çaya kahveye ya da o bizde pek eyiiii anlaşırık valla:16:

sağol canım :38:
valla en güzel yaşlar 30 yaşlar derler tabi bide şu beyaz saçlar olmasa:25:
benimde vardır benden büyük sürekli gidip geldiğim birisi çok iyi anlaşıyoruz ne zaman canımız sıkılsa birbirimize gidip geliyoruz
önemli olan anlaşmak zaten üst kat komşum var benden bir yaş büyük ama hiç kafamız barışmıyor
çünkü hep kendi isteklerini dayatmaya çalışıyor sanki kaynana gibi

Kizz agzina saglik nazoya okuyok annem simdi teslim et 720 yi daha okuu tabe :57: sayi cok annem 30 bin kadar daha vardir :1: oku biriktir sayi verrrr

evet canım 30 bin den aza düştü şükür sayenizde yoksa bana kalsa bir sene daha sürerdi

Canim 250 benden ekle canim bugun gezme pazar derken cok okuyamadim :29:

olsun canım öyle öyle bitecek hiçte az değil kardeşimde binden fazla okumuş bugün işa giderken gelirken pazarda evde sürekli okudu

benimde vardır benden büyük sürekli gidip geldiğim birisi çok iyi anlaşıyoruz ne zaman canımız sıkılsa birbirimize gidip geliyoruz
önemli olan anlaşmak zaten üst kat komşum var benden bir yaş büyük ama hiç kafamız barışmıyor

evet canım 30 bin den aza düştü şükür sayenizde yoksa bana kalsa bir sene daha sürerdi

olsun canım öyle öyle bitecek hiçte az değil kardeşimde binden fazla okumuş bugün işa giderken gelirken pazarda evde sürekli okudu

:21: ayy ne guzel agzina saglik bitirecez Allahin izniyleeeee :21::24:

Fox un sali gunu baslayacak olan merhaba hayat dizisi cok iddaali geliyor haaa

evet birde bana vahide gördümün hastalığından sonra sanki özellikle yapılmış gibi
tabi daha içeriğini bilmiyorum ama ismi öyle çağrışım yapıyor bana

evet birde bana vahide gördümün hastalığından sonra sanki özellikle yapılmış gibi
tabi daha içeriğini bilmiyorum ama ismi öyle çağrışım yapıyor bana

Doktorlarin baska versiyonu gibi insanlara tekrar hayat veriyolar bence vahide gordumu cok severim annem dizisinde hayrandim kariya:13:

Doktorlarin baska versiyonu gibi insanlara tekrar hayat veriyolar bence vahide gordumu cok severim annem dizisinde hayrandim kariya:13:

doktorlarda güzeldi ben seviyordum ozaman film güzel olur
annem dizisinide hiç kaçırmadan izlerdim hırsız polistede severek izlemiştim vahide gördümü
birtek ferihada izlemedim

Ayyy bende anlaşamam öyle insanlarla tatlım yaa:kkk:bende içten olmadığını anladığım an soğuyorum böyle yapmacık olmayacak içi dışı bir olsun :16:

Back
X