Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet o dizi güzele benziyooo....ya ben yerk gök aşkı seviyodum adam diziyi bırakıp gitti sinir oldumartık izlemiyorum halbuki severek izlerdiiiim

doktorlarda güzeldi ben seviyordum ozaman film güzel olur
annem dizisinide hiç kaçırmadan izlerdim hırsız polistede severek izlemiştim vahide gördümü
birtek ferihada izlemedim

Bende hepsinde izledim heyecanla bekliyom saliyi tabi oglandan firsat bulursam ilkokul 1. yeni basladim yaa

Ayyy bende anlaşamam öyle insanlarla tatlım yaabende içten olmadığını anladığım an soğuyorum böyle yapmacık olmayacak içi dışı bir olsun

bende samimi olmadığını anladığım an hemen kendimi çekerim sırf o yüzden ben yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen arkadaşı hayatımdan çıkardım söyledikleriyle yapdıkları bağdaşmadığı için
komşuylada çok samimi değildik ama o hareketlerini anlayınca iyice çektim kendimi

:13:saolsun yardim etsin bizde ona yardim ederik

canım kardeşim tesbih çekiyordu kendisi okuyor yardım olmuyor heralde onda
ama zaten 1 haftada bitirdi küçük kardeşim için okuduğunu birde sınav için okumuştu onuda 1 haftada bitirmişti
daha sırada çok şey var okunacak diyor kocadan hayır olmayınca oda sürekli dualar ediyor hayatı yoluna girsin diye

evet o dizi güzele benziyooo....ya ben yerk gök aşkı seviyodum adam diziyi bırakıp gitti sinir oldumartık izlemiyorum halbuki severek izlerdiiiim

bendee yusuf cikmis hec izlemiyom

bizde eşimle hiç kaçırmadan izliyorduk şimdi iki haftadır izlemiyoruz ama demin fragmanını gördüm filme burak hakkı girmiş

iyi geceler bayanlar
raporumu vereyimm;
doktora gittik, bebekimi izledik,sıçrıyodu,dans ediyodu pek hareketliydi..
ikili testi 2 hafta sonra yapak dedi doktor,(11+1 deyim 13.haftada yapıcek)
keyfim yerinde
allaaha şükür..

eroş hadi bi yaz geçmişi sonrada okurdun
keşke şunda msn gibi titreşim olsaydı istediğimiz kişiye titreşim gönderseydik

iyi geceler bayanlar
raporumu vereyimm;
keyfim yerinde
allaaha şükür..

cnm çok sevindiiiminş hep böyle devam etsin kuzum

iyi geceler bayanlar
raporumu vereyimm;
keyfim yerinde
allaaha şükür..

oh şükür inşallah hep böyle hareketli olur hep böyle güzel haberlerle dönersin doktordan

iyi geceler bayanlar
raporumu vereyimm;
keyfim yerinde
allaaha şükür..

Oleyyyyy gozunaydin canim cuku gorunmedimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…