Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

akşam yürüşlerini çok severiiiiiim:21::21:aayyy ne güzel yyaa :46:meyvesi güzel oluyomu cnm tadı büyüklüğü felan nasııı:26::16:

Ayyyy o çocuğa bende sinir olduum:kkk:aslında ailesinde kabahat nası terbiye almışsa aaa balkondan aşağa işenirmi heeeç:20:ötekide bezleri atıyomuşşş ayıp yaaaa valla :20::20:

bende severim yürüyüşü heleki akşam yemeğinden sonra yediklerimden pişmanlık duymuyorum ozaman:8:
valla az kaldı üst katın balkonuna yetişecek bende budama zamanı budayacam biraz daha güçlü çıksın diye sonrada seneye yazın köye giderken götürecem balkonda olmuyor çünkü bahçeyede koyamıyorum burdaki çocuklar hiç bişeyin değerini bilmiyor çünkü artık dibinemi işerler ne yaparlar ALLAH bilir:25:

kız valla 24 haftalığım daha şimdiden yatmak sıkıntı en rahat pozisyonu bulana kadar 1 saat geçiyo resmen, yastıklardan destek almak iyi geliyo eşlerde artık yazık bi köşede yatmak zorunda kalıyolar:)

hıııı şimdiden öyleyseeee:53::53:Ahhhh olsun o da ayrı bi güzellik ne güzeeeel:16:bebişler olsunda 20 yastıkla bileem yatarııım:9::9:

dimi bu sıkıntıyı çekerken isyan edesim geliyo ama sonra diyorum ben bu günleri görmek için neler yaşadım,neler çektim..her zorlugun ayrı bi güzelliği var canım sonunda bebiklerimiz sağ salim gelsin yeter...

ben cıkıyım kocam sıkıldı
bak görüyomusun dayanamıyorum o beni hep yanlız bırakıyo ama neyse cıkıyım byyy

ayyyy cvnm kıyamaaam:29:kız sen de o zaman cnm bi kerede sen soyuver de:26:bizim evde akşamları çay işi kocişime ait sağolsun demler banada koyar getiriir:16::16:

bizimde kim ayaktaysa koyar çayı
ama misafir gelsin benle birlikte koşturur yardım eder yemeklere falan servise sağolsun
restoranda çalışmanın faydaları:21:

bende severim yürüyüşü heleki akşam yemeğinden sonra yediklerimden pişmanlık duymuyorum ozaman:8:
valla az kaldı üst katın balkonuna yetişecek bende budama zamanı budayacam biraz daha güçlü çıksın diye sonrada seneye yazın köye giderken götürecem balkonda olmuyor çünkü bahçeyede koyamıyorum burdaki çocuklar hiç bişeyin değerini bilmiyor çünkü artık dibinemi işerler ne yaparlar ALLAH bilir:25:

Aaaa ne güzel maşallah sende iyi tutturmuşsun baksana coşmuuş ne güzel:16:ayy valla ordaki bebeler herbişeyi yapabilüüüü:18::9::9:

bizimde kim ayaktaysa koyar çayı
ama misafir gelsin benle birlikte koşturur yardım eder yemeklere falan servise sağolsun
restoranda çalışmanın faydaları:21:

ooh ne güzel benimki de sağolsun kalabalık misafir felan varsa yardım eder onlar gittikten sonra toplamama da yardım eder...ama normalde bişii yapmaz tabii herşeyi ben yaparım bi akşam çayı o yapar sağolsun:9:ama ben kıyamıyom kocişime zaten akşama kadar çalışıyoo ben evdeyim nasılsa...çalışsam yardım ettiridim ama tabiiii:21:

Kankasıız da duramaz :9::9:bizi beğenmiyoon zaar:110:

heralde :9::9::9:

Aaaa ne güzel maşallah sende iyi tutturmuşsun baksana coşmuuş ne güzel:16:ayy valla ordaki bebeler herbişeyi yapabilüüüü:18::9::9:

evet coştu baharda bir tane çiçek açtı tam kahvaltı yapıyoruz mutfakta kapı açık çiçeğini görünce bir bağırmışım aa çiçek açmış diye nasıl sevindim ama ertesi gün düştü bende aldım buzdalabı süslerine sıkıştırdım orda duruyor hala
eşimde dedi bahçeye koyalım diye yok dedim elleyecekler falan tahammül edemem ben dedim zaten çam ağacımız kurudu bahçede
anca adam akıllı komşu gelirse ozaman belki gönül rahatlığıyla koyarım

ooh ne güzel benimki de sağolsun kalabalık misafir felan varsa yardım eder onlar gittikten sonra toplamama da yardım eder...ama normalde bişii yapmaz tabii herşeyi ben yaparım bi akşam çayı o yapar sağolsun:9:ama ben kıyamıyom kocişime zaten akşama kadar çalışıyoo ben evdeyim nasılsa...çalışsam yardım ettiridim ama tabiiii:21:

olsun canım misafir varken yardım etsinde onada şükür
benimkide öğlen bi gidiyor gece yarısı geliyor bende yorgun oluyor diye herşeyini hazırlayıp önüne koymayı seviyorum kıyamıyorum ama oda bana kıyamıyor işte öyle geçinip gidiyoruz ama erkeğede çok acımayacan

kızlar bana müsade ütümü yapayım sonrada börek yapacam sabaha hazır olsun diye belki pikniğe gideriz:21:

kankam kocasıyla gezmede galiba bnde rahatsız etmeyim dedim malum pazar millet benm gibi tek değilki herkes kocasıyla :123:

bnde aynı şeyi düşünmüştüm ama galiba dünyanın en rahat yeri orası duygusala bağladım yine hep ağladım bugün tüp

bebek bölümünü bebeğimi kaybettm bölümünü okudum okudum ağladım
:14::14:
:kkk: delimi ne rahatmı battı :110:
maşallah cnm kaynoşun alır mı hep öyle:nazar:oooooooh:21:benimkide sağolsun alır bana da ordan biiliiyiim pek gözel oliiyii:9::9:

:50::50: yokk almaz aslında ben yeni bişi alıncada :110: böyle bakar:50:

olsun canım misafir varken yardım etsinde onada şükür
benimkide öğlen bi gidiyor gece yarısı geliyor bende yorgun oluyor diye herşeyini hazırlayıp önüne koymayı seviyorum kıyamıyorum ama oda bana kıyamıyor işte öyle geçinip gidiyoruz ama erkeğede çok acımayacan

evet cnm gerçekten doğru söylüyosun fazla yüz vermiceen:20::9:

Back
X