Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ıyyyyy iğrenççç pis çocuk evlerinde wc yokmuymuş.... anasında babasında iş yok demekki eğitememişler çocuklarını tövbe tövbe kınamayım diyorum ama balkondan aşağıda olmazki canım...hadi gözün aydın
bende çamaşırlarımı topladım geldim başına bişey gelmeden
çünkü geçen gece çamaşır asarken yukardaki çocuk uyku sersemi sen çık balkona aşağı işe ben nasıl çocuğa sesleniyorum ne yapıyorsun diye cevap yok geç olduğu için yukarıda çıkmak istemedim ama ertesi günü söyledim ALLAH tan tüm çamaşırları asmamıştım
pikeyi asmıştım çarşafı asarken oldu iyikide tam otarafa asmamışım ama yinede içim rahat etmedi topladım tekrar yıkadım balkonuda çamaşır suyuyla yıkadım![]()
24 haftalık oldu cnm...kızcemin henüz bi ismi yokDuman kac haftalik oldunuz cnm
isim buldunuzmi kizcene
evet tatlım bende senin gibi accık hareket etsin de bakıyım diye ilk yattığımda sırt üstü yatardım
yavrum hiç yerinde durmazdı . benmde hoşuma giderdi.
benm kasım anneleri topikinden bi arkadaş sööledi
sakın sırt üstü yatma, eşine de söyle gece sırt üstü yatarken seni uyarsın, demişti. tehlikeliymiş.
şimdi asla yapmıyorum bidaha
-----------
sağda o kadar erahat edemiyorum gerçekten en rahatı ve sağlıklısı sol
ama insanın sol yanı çürüyo
bi de karnın daha da büyüyünce yatağa değiyor bebek tekmeyi basıyo
bu kez karnımın altına da yastık koyuyorum idare etmeye çalışıyorum işte
artık kocayı bıraktım
3tane yastıkla yatıyorumj![]()
daha yeni geldin nereye gidiyon
hoşgeldiin cnm![]()
hoşbuldum cnm nslsn?
Kaçtı karıı gelir belki birazdan
Cnm düşükten sonra daha adet görmedim doktor bir hafta on gün gecikebilir demişti:26:gördükten sonra pıhtı testi istedi onu yaptırıcam.. ilk regl sonra tekrar başlayabilirsin demişti:44:bakalım öyle işte cnm..Ayyy cnm şöyle güzel cam kupalar felan oluyoya ben narı ayıklayınca onların içine dolduruyorum bi de kaşık koy içine çok güzel görünüyo hemde yemesi de güzel oluyoo![]()
Raporumuu veriim
Kuzenlerim kardeşim felan geldiler bugün sohbet muhabbet çay kahve yemek memek felan derken akşamı ettik şimdi gönderdim...Siz neler yaptınız hanımlarr![]()
Kaçtı karıı gelir belki birazdan
Cnm düşükten sonra daha adet görmedim doktor bir hafta on gün gecikebilir demişti:26:gördükten sonra pıhtı testi istedi onu yaptırıcam.. ilk regl sonra tekrar başlayabilirsin demişti:44:bakalım öyle işte cnm..Ayyy cnm şöyle güzel cam kupalar felan oluyoya ben narı ayıklayınca onların içine dolduruyorum bi de kaşık koy içine çok güzel görünüyo hemde yemesi de güzel oluyoo![]()
ıyyyyy iğrenççç pis çocuk evlerinde wc yokmuymuş.... anasında babasında iş yok demekki eğitememişler çocuklarını tövbe tövbe kınamayım diyorum ama balkondan aşağıda olmazki canım...
24 haftalık oldu cnm...kızcemin henüz bi ismi yokama bikaç seçenek var tabi:)
bende her gece kocişi tekmeliyorum kavga ediyorum sığamıyorum git öteye diye,,,zaten yastıklarla boğuşuyorum bacak aramda yastık kafamda yastık kucağımda yastık bide kociş sarılınca fenalık geliyoooooogece bi uyanıyorum bende hiç yastık yok kociş almış yastıkları sarılmış mutlu mutlu yatıyo
bi doğursaydık sağ salim bi tek bebeğime sarılıcam yatarkennnn
sende gecen aymı düşük yaptın40 günü bulabilir adetin
pıhtılaşma testi şart bence
bende tabağa koyuyorum kaşıkla yiyoo kocam benm elim batıyo o tertemiz yiyo![]()
ben kankamı özledim
![]()
sende gecen aymı düşük yaptın40 günü bulabilir adetin
pıhtılaşma testi şart bence
bende tabağa koyuyorum kaşıkla yiyoo kocam benm elim batıyo o tertemiz yiyo![]()
ben kocamın meyvelerini soyarım hazızrladım o yer bi kerede dur ben soyuyum sen ye demedibenimkide hiç ayıklatmaz bırak ben ayıklarım der hiç sevmez birisine yük olmayı
kız valla 24 haftalığım daha şimdiden yatmak sıkıntı en rahat pozisyonu bulana kadar 1 saat geçiyo resmen, yastıklardan destek almak iyi geliyo eşlerde artık yazık bi köşede yatmak zorunda kalıyolar:)İiiyim cnm kız hamiş olunca o kaaadaar yastıklamı yatılıyoooomuuşben o kadar yastıkla yatsam yazık benim kocisiim kenarda kösede kalıveriiir
nası sığacaaaz acep şimdi sığamıyooz
![]()
heralde eğitememişler uyku sersemiydi falan diyor ama insan balkonu falan kilitlemezmi madem uyur gezer
ben evde misafir varken balkon kapılarını dış kapıyı hep kilitliyorum uyku sersemi wc diye dış kapıyı açarlar diye
desene gece hem yastıklarla hem kocanla cebelleşiyon az kaldı yakında bebişinle cebelleşirsin![]()
inş pıhtılaşmada cıkmaz oda cok zor iğne cok acıtıyoevet cnm malesef...doktor ilk düşük olduğu için başka test istemedi sadece pıhtı testine bakalım dedi..işte yaptırcam bende adeti bekliyorum cnm..:26:valla en rahatı onlar hazıra konuyolat hemenn![]()
bende akşama kadar oturup akşamda yemek yiyip dışarı çıktık bi dolaştık geldik
sonra çamaşırlarımı topladım ütülenecekleri ayırdım biraz sonra ütü yapacam
nar dedimi bende akan sular duruyor çok seviyorum ya okadar seviyorumki balkonda kocaman saksıda narım var gerçi daha meyva vermedi ama olsun ben ağacınıda seviyorum
heralde eğitememişler uyku sersemiydi falan diyor ama insan balkonu falan kilitlemezmi madem uyur gezer
ben evde misafir varken balkon kapılarını dış kapıyı hep kilitliyorum uyku sersemi wc diye dış kapıyı açarlar diye
desene gece hem yastıklarla hem kocanla cebelleşiyon az kaldı yakında bebişinle cebelleşirsin![]()
inş pıhtılaşmada cıkmaz oda cok zor iğne cok acıtıyo
ilk ve tek düşüğün olur inş allahım bidaha yaşatmasın aynı acıyı kimseye...
ben kocamın meyvelerini soyarım hazızrladım o yer bi kerede dur ben soyuyum sen ye demedi![]()
kız valla 24 haftalığım daha şimdiden yatmak sıkıntı en rahat pozisyonu bulana kadar 1 saat geçiyo resmen, yastıklardan destek almak iyi geliyo eşlerde artık yazık bi köşede yatmak zorunda kalıyolar:)
aynen öyle bırak işemeyi madem uyku sersemi bu çocuk balkondan düşer filan allah korusun...
valla canım şimdiden şöyle deliksiz bi uykuya hasret kaldım,inşallah seninde uykuların bölünürr![]()
kız valla 24 haftalığım daha şimdiden yatmak sıkıntı en rahat pozisyonu bulana kadar 1 saat geçiyo resmen, yastıklardan destek almak iyi geliyo eşlerde artık yazık bi köşede yatmak zorunda kalıyolar:)
hıııı şimdiden öyleyseeeeAhhhh olsun o da ayrı bi güzellik ne güzeeeel
bebişler olsunda 20 yastıkla bileem yatarııım
![]()
bende hazırlarım gelmeden hoşuma gider
ama eğer evdeyse istemez kendim soyarım uğraşma der
amiiiinnnn inşallah
evet canım ben çok korkarım birde balkonunun demirleri benim balkonun demirlerinden daha kısa
balkonları kilitle ozaman dedim kilidide açıyor dedi ozaman anahtarı al üstünden sanki başka seçenek yok bazı insanlar ne kadar düz mantık![]()