Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kiz pasa hesabini kitabini eyi yap isine gelmiyorsa gitmezsin etleri
dolaba stok eder kayinbabostanda harcligini alir oturursun
herufle carpisirsin sen bilirsin bacim
bende yimek var ew supurulup silinecek canim hec istemii
alistim gezmeye haaa :1: ama mecbur kalkarim az sonra
bu mevsimde pirasayi nirden cikardin :120:

manyak karı var zaten pırasa ay ben çok gzüel yaparım pırasayı helede zeytin yaglısını :56::56:yimessen yime ben yerim :9::9:canım ben en iyisi eşimle görüşüyüm en aklımda kalaını ş eşimden ayrılasım yok düğgünü 15 tatilinde ozaman dedi giderim ben sen hamil ekalırsan dedi günü birdil gider gelirim dedi bakıcez rabbim hakkımızda ne hayırlısıysa onu versin işşallah neyse bende çıkıyım ev işlerini halledeyim namaza kadar anca biter namazı kılar geliirm :5::5:

Kiz pasa hesabini kitabini eyi yap isine gelmiyorsa gitmezsin etleri
dolaba stok eder kayinbabostanda harcligini alir oturursun
herufle carpisirsin sen bilirsin bacim
bende yimek var ew supurulup silinecek canim hec istemii
alistim gezmeye haaa :1: ama mecbur kalkarim az sonra
bu mevsimde pirasayi nirden cikardin :120:

kızlar ekimin 12 eşimin dogum günü var ne yapsam akıl verin şöyle degişik bir şey yapayım diyorm ama ney:44::44:

KIZLAR HAMİŞİMMMM bebeğim şimdilik benimle 4 +6 günlük şimdi allahım dileyen isteyen herkese versinnnnnn:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

selam kızlar nasılsınız?nerdesiniz ayol?kimsecikler yokkk:50::50::50:bugün doktor kontrolüm var gidicem:10::emir_bebek::nazar: inşallah hayırlı haberlerle gelirim bakalım ne durumda bebişim çok merak ediyorum.neyse grşrz:79::79::79::54::54::54:

KIZLAR HAMİŞİMMMM bebeğim şimdilik benimle 4 +6 günlük şimdi allahım dileyen isteyen herkese versinnnnnn:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

aminnnn insallah...

tebrik ederim canim... Allahim saglikli bir gebelik nasip etsin insallah. Darisi biz bekleyen ve isteyenlere olsun insallahhhhh...

selam kızlar nasılsınız?nerdesiniz ayol?kimsecikler yokkk:50::50::50:bugün doktor kontrolüm var gidicem:10::emir_bebek::nazar: inşallah hayırlı haberlerle gelirim bakalım ne durumda bebişim çok merak ediyorum.neyse grşrz:79::79::79::54::54::54:

selam canim... kimsecikler yok :19:guzel haberlerle gelirsin insallah doktordan...

:52::52:rabim saglıklı saatli versin 40 haftaları görmen dilegiyle canım darısı bizler olsn işşallah :17::17:tabe ben kornmayı bırakırsam:9::9:

canimmmm sende birak artik korunmayiii ne bekliyon bebemmm ? kizcem bak :20:

isi birakmissin pasam, is hayatin kisa surdu ama bosver bak ben de calismiyorum sirf bebek arifesinde oldugum icin... :emir_bebek:

Nazocum... ben 1000 tane fatiha okudum senin icin.. Rabbim yuce katinda kabul eder insallah... hepimizin dualarini...

Ayyy cok guzeldii :21:
ne alacam git kaynosun alsin :110:
bir yerden beyaz porselen yemek tabaklari
gelmis cok guzellerr gural porselende vardi o model
12 ser tane kaynosum aldi 12ser tane onun kaynosu aldi bana
24 servis tabaki 24 tatli pasta tabagi 24 cukur tabakim oldu :21::21::21::21:
saklama kabi aldik
esofman aldik :21:
ruj aldim kendime :21:şeyini al para harcama ne güzel dünya
hec para harcamadim :21:
benm kaynoş cok cimridir hayatta almaz bana öyle hatta benden bekler
ohhh dünyanın
Kizlar ben cikiyom ewi dip bucak kaziiiim toz aliim gelirim
oglum okula gitti ewde kimse yokken camsan marka parkelerimi
parlatayim :21: kasmir halilarimi fircalayayim :21:
:110:

bak bak reklama bak görmemiş karı:20::20:

aminnnn insallah...

tebrik ederim canim... Allahim saglikli bir gebelik nasip etsin insallah. Darisi biz bekleyen ve isteyenlere olsun insallahhhhh...

selam canim... kimsecikler yok :19:guzel haberlerle gelirsin insallah doktordan...

slm sağol tatlım inşallah az kaldı bakalım ne diyecek dktr.:nazar::40:

hayirli haftalar diliyorum hepinizeeee... insallah bu ay bize hayirlar getirir, guzellikler getirir....

evim temiz bugun temizlik yapmiycem dun yaptim, eve gelen gidende olmadi, tertemiz misssssss gibi canim evimmmmm...

evimi cok seviyorummmmm.

insanin evi gibisi yok....

cok mutluyum....

bir tek bebegimiz eksik.....

o da gelseydiiiiii hayirlisiyla saglikla....

baska bisey istemiyorum walla.... :14:

benım kaynos hep bana hedıye alırr :26::26::26: aslında benım kaynos ıyıde börülcee etkılıyor onuuu
ben calışırken kaynoşa koltuk takımı aldım lcd tv aldım ama o bana hiçbişey almadı kayınbaboş bi aspiratör aldı gecen hafta oda pehh cimriler:19::19::19:

benım kaynos hep bana hedıye alırr :26::26::26: aslında benım kaynos ıyıde börülcee etkılıyor onuuu
ne guzel sanslisin... benim kaynosda ilk baslarda alirdida...simdi kizlari annnelerine alma gelinler sana alsin diyooo o yuzden cok cimrilesti...ama ben hic bisey beklemiyorum zaten....bana zararlari olmasinda hediyeleri kalsin gerek yok...
hoşgeldn kankam çok özledim seni :13::13:sen yokken bu sevinc karısı fırcaladı beni:19::19::19:
ne ara kanka oldunuz siz yaaaa?:7:kutlarim sizide :53: sewinc cingar cikarir bunu duyarsa bak gor :kkk:

ben calışırken kaynoşa koltuk takımı aldım lcd tv aldım ama o bana hiçbişey almadı kayınbaboş bi aspiratör aldı gecen hafta oda pehh cimriler:19::19::19:

nıye aldınnn ıstedımı??? :53::53::53: cnm soyle bıse var genelde senın gıbı ıyı nıyetlı ınsanlaraaa boyle yapıyorlarrr o yuzdeenn haketmıyolar demekkııı:26:

hayirli haftalar diliyorum hepinizeeee... insallah bu ay bize hayirlar getirir, guzellikler getirir....

evim temiz bugun temizlik yapmiycem dun yaptim, eve gelen gidende olmadi, tertemiz misssssss gibi canim evimmmmm...

evimi cok seviyorummmmm.

insanin evi gibisi yok....

cok mutluyum....

bir tek bebegimiz eksik.....

o da gelseydiiiiii hayirlisiyla saglikla....

baska bisey istemiyorum walla.... :14:
güle güle kirlen cnm aynen öyle dediğn gibi evim evim güzel evim dimi allah mutluluğunuzu bozmasın cnm mutluluğunuza mutluluk katsın.:16::16::16:bebişininde vakti zamanı vardır umarım fazla bekletmez hayırlısıyla gelir rabbim gönlüne göre versin cnm:emir_bebek::nazar:

Back
X