Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hayirli haftalar diliyorum hepinizeeee... insallah bu ay bize hayirlar getirir, guzellikler getirir....

evim temiz bugun temizlik yapmiycem dun yaptim, eve gelen gidende olmadi, tertemiz misssssss gibi canim evimmmmm...

evimi cok seviyorummmmm.

insanin evi gibisi yok....

cok mutluyum....

bir tek bebegimiz eksik.....

o da gelseydiiiiii hayirlisiyla saglikla....

baska bisey istemiyorum walla.... :14:

valla cnm ne guzel soylemıssın bıtek bebıslerımız eksıkk yaaaa :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

güle güle kirlen cnm aynen öyle dediğn gibi evim evim güzel evim dimi allah mutluluğunuzu bozmasın cnm mutluluğunuza mutluluk katsın.:16::16::16:bebişininde vakti zamanı vardır umarım fazla bekletmez hayırlısıyla gelir rabbim gönlüne göre versin cnm:emir_bebek::nazar:

insallah canim aminnnnnn :emir_bebek:

ne guzel sanslisin... benim kaynosda ilk baslarda alirdida...simdi kizlari annnelerine alma gelinler sana alsin diyooo o yuzden cok cimrilesti...ama ben hic bisey beklemiyorum zaten....bana zararlari olmasinda hediyeleri kalsin gerek yok...
dün epey fırcaladım kaynoşu hastayım hiç sormuyosun dedim eltimin parmağı yara oldu 50 kere aradın dedim cok bozuldu ama iyi yaptım
ne ara kanka oldunuz siz yaaaa?:7:kutlarim sizide :53: sewinc cingar cikarir bunu duyarsa bak gor :kkk:
biz ilk tanışmamızdan itibaren kankaydık sevincde biliyo kıskanıyo ara bozma cabalarıda var ama işe yaramıyo:20::20:
nıye aldınnn ıstedımı??? :53::53::53: cnm soyle bıse var genelde senın gıbı ıyı nıyetlı ınsanlaraaa boyle yapıyorlarrr o yuzdeenn haketmıyolar demekkııı:26:
birlikte oturuyoduk ilk zamanlar koltuklar eskimişti bende imalat yapan fabrikada muhasebe tutuyodum ordan aldm tv yide kendimize almıştiım onlarınki bozulunca ona verdik kendimize daha güzelini aldık iyide oldu:1::1::1:

biz ilk tanışmamızdan itibaren kankaydık sevincde biliyo kıskanıyo ara bozma cabalarıda var ama işe yaramıyo:20::20:

birlikte oturuyoduk ilk zamanlar koltuklar eskimişti bende imalat yapan fabrikada muhasebe tutuyodum ordan aldm tv yide kendimize almıştiım onlarınki bozulunca ona verdik kendimize daha güzelini aldık iyide oldu:1::1::1:

ahh benımm ıyı kalplıı kankammm :38::38::38::38: veren al alan elden hayırlıymısss bosverr senı bonkör onuda cimrii bilirleerr

Allah bozmasin canim kankaliginiziiii..:27:
nazar degmesin dur size bir nazarlik takayim :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

slm kızlar herkes iyidir inşallahhh:16::16::16:
ben pazartesi doğuruyom kısmetse :18::18::18:

ayyy cok guzel bir haber:nazar:.... cok heyecanli olmalisin..:18:. sezeryan sanirim..gununu bildigine gore...:44: Rabbim sag salim evladina kavustursun seni insallah:25:.. Darisi biz bekleyenlere insallah..:emir_bebek:

insallah bizlerde bugunleri tez zamanda goruruz.... :emir_bebek:

ayyy cok guzel bir haber:nazar:.... cok heyecanli olmalisin..:18:. sezeryan sanirim..gununu bildigine gore...:44: Rabbim sag salim evladina kavustursun seni insallah:25:.. Darisi biz bekleyenlere insallah..:emir_bebek:

insallah bizlerde bugunleri tez zamanda goruruz.... :emir_bebek:
evet canım çok heycanlı gerçekten :18: amin canım darısı en kısa zamanda sizlere olsun inşallah burda bende sizler için heycanlanayım:16::16::16::16:
slm cnm allah kurtarsın yavrunu hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah çok sevindim iyi şanslarrrrr:emir_bebek::nazar:inşallahhhhhhhhhhhhhhh

amin canım teşekkür ederim:16:
kıs hürrem sen sezeryan mı olmuştun öncekilerde yoksa çatır çatır doğurdunmu ? :9::9::9:

evet canım çok heycanlı gerçekten :18: amin canım darısı en kısa zamanda sizlere olsun inşallah burda bende sizler için heycanlanayım:16::16::16::16:

amin canım teşekkür ederim:16:
kıs hürrem sen sezeryan mı olmuştun öncekilerde yoksa çatır çatır doğurdunmu ? :9::9::9:

epidural sezeryan olmuştum cnm tabiki buda öyle olacakkkk:nazar:

KIZLAR HAMİŞİMMMM bebeğim şimdilik benimle 4 +6 günlük şimdi allahım dileyen isteyen herkese versinnnnnn:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
Gozunaydin cnm saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin Allahim
selam kızlar nasılsınız?nerdesiniz ayol?kimsecikler yokkk:50::50::50:bugün doktor kontrolüm var gidicem:10::emir_bebek::nazar: inşallah hayırlı haberlerle gelirim bakalım ne durumda bebişim çok merak ediyorum.neyse grşrz:79::79::79::54::54::54:
Ayyy bugun dr gunu sanirim basakta dr gitti guzel haberlerle gelin ins
benm kaynoş cok cimridir hayatta almaz bana öyle hatta benden bekler
ohhh dünyanın

bak bak reklama bak görmemiş karı:20::20:
:110: sananek :19:
hayirli haftalar diliyorum hepinizeeee... insallah bu ay bize hayirlar getirir, guzellikler getirir....

evim temiz bugun temizlik yapmiycem dun yaptim, eve gelen gidende olmadi, tertemiz misssssss gibi canim evimmmmm...

evimi cok seviyorummmmm.

insanin evi gibisi yok....

cok mutluyum....

bir tek bebegimiz eksik.....

o da gelseydiiiiii hayirlisiyla saglikla....

baska bisey istemiyorum walla.... :14:
ins canim tez zamanda cok bekletmeden gelsin
hoşgeldn kankam çok özledim seni :13::13:sen yokken bu sevinc karısı fırcaladı beni:19::19::19:

bendee özlediimm kankaaammmm :29::29::38::38::38: neden fırcalıormus sankı hakettıkmııııı :20::20::20 :9::9::9::9::9:
:53: yaaa siz ikiniz delimisiniz neeee :110:
sizi bir fircalarim hayatinizin fircasi olur heeee :4::4:
Basak hanim nerelerdesin?

ayni sekilde beydagli sende?

:53:
cnm basak dr gitti beydagliyi bilmiyom
:18: ayyy cok heyecanli hazirliklar tamammii hayirlisiyla dogurda gel:26:

Back
X