Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canimmmm sende birak artik korunmayiii ne bekliyon bebemmm ? kizcem bak :20:

isi birakmissin pasam, is hayatin kisa surdu ama bosver bak ben de calismiyorum sirf bebek arifesinde oldugum icin... :emir_bebek:
canım istedigim kiloya gelemedimki hem yapamam bilmiyorm ya parada yok borcum var gittigim doktor pahalı vs işte rabbim ne zamannasip ederse o zaman etsin işşallah:16::16:
ben amasyaya cok gittim hatta gelinliğimide amasyadan aldık sevndm oralı olmana:9::9:
allah seni ben tatillerde gidiyorm b senede gitmeyi düşünüyom gelde sana roma dondrmacısından dondurma ısmarlıyayım :16::16:
slm kızlar herkes iyidir inşallahhh:16::16::16:
ben pazartesi doğuruyom kısmetse :18::18::18:
bu hatm bir doguramadı gitti he:9:kız gelde sevabıma seni dogurtym bgüne bgün inek dogurtmş karıyım beni senimi dogurtamıcem:9::9:3 ıkınmayla temem bu iş :30:
hıı sevinç teyzesi bebikimin oturma boyu(baş,popo) tam 4 cm olmuşş ultrasonda öle ölçtü doktorrr
tam zamanına göre gidiyor gelişimii...

kızlar selamlar herkese nasılsınızz??
:55::55:rabbim saglıklısındannasip etsin işşallah beben 40 hafta ları görme dilegiyle:29::29:
Kizlar basak karisi doktordan cikmis :110:
kocasiyla balik yiyomus:56:
bana hava basti kari :110::110:
sözde b karı kollarını açıp beni bagrına basıcekti ama yok:14::14:
işler bitti kızlar namazıda kıldım yürüyüşe gidicem eşimde akşam yürürüz dedi galiba onnla gidicem beni özledinizmi kızlar:52::52:

canım istedigim kiloya gelemedimki hem yapamam bilmiyorm ya parada yok borcum var gittigim doktor pahalı vs işte rabbim ne zamannasip ederse o zaman etsin işşallah:16::16:

allah seni ben tatillerde gidiyorm b senede gitmeyi düşünüyom gelde sana roma dondrmacısından dondurma ısmarlıyayım :16::16:

bu hatm bir doguramadı gitti he:9:kız gelde sevabıma seni dogurtym bgüne bgün inek dogurtmş karıyım beni senimi dogurtamıcem:9::9:3 ıkınmayla temem bu iş :30:

:55::55:rabbim saglıklısındannasip etsin işşallah beben 40 hafta ları görme dilegiyle:29::29:

sözde b karı kollarını açıp beni bagrına basıcekti ama yok:14::14:
işler bitti kızlar namazıda kıldım yürüyüşe gidicem eşimde akşam yürürüz dedi galiba onnla gidicem beni özledinizmi kızlar:52::52:
kız corumdan geçiyomusun nerde yaşıyosunuz şu an roma dondurmacısından ısmarlamıştı kocam bide alikayada yemek sözü var bakalım :1::1:

kız corumdan geçiyomusun nerde yaşıyosunuz şu an roma dondurmacısından ısmarlamıştı kocam bide alikayada yemek sözü var bakalım :1::1:

sen geçiyosun bizim köyden canım haberin yol el sala köylerden geçerken saniyiye gelmeden önceki köydeyiz biz yollar yapıldıya yeni orda demiyim şimdi hangi köy
:9::9:alikayalardada yemekmi kız orası iiçkili diye biliyom ben :20::20:

sen geçiyosun bizim köyden canım haberin yol el sala köylerden geçerken saniyiye gelmeden önceki köydeyiz biz yollar yapıldıya yeni orda demiyim şimdi hangi köy
:9::9:alikayalardada yemekmi kız orası iiçkili diye biliyom ben :20::20:
hmm bildim cnm köyü
alikayaya ben gitmedim ama kocam iş yemeği için gitmişti bikaç kere içklimi bilmiyorum ama biz çift olarak sosyal içiciyiz :26::26:

Pasacim cnm utu yaptim oglum geldi banyo yaptiedim yemek yedirdim simdide salata yapcem kocam geliyomus gorsrz datlim
basak gelmemis :110:
umydum sogana devammi
Ben devam son 3 gunum kaldi :21:

Kizlar ben cikiyom ewi dip bucak kaziiiim toz aliim gelirim
oglum okula gitti ewde kimse yokken camsan marka parkelerimi
parlatayim :21: kasmir halilarimi fircalayayim :21:
:110:
at mı bu halılar ikide bir tımar yapıyon:110:
KIZLAR HAMİŞİMMMM bebeğim şimdilik benimle 4 +6 günlük şimdi allahım dileyen isteyen herkese versinnnnnn:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

hayırlı olsun cnm SAĞLIKLA KUCAĞINA ALIRSIN İNŞALLAH ÇOK SEVİNDİMMMMMMM:16::16::16::16::16::16:

ne warrr :101: Kaynosum saolsun kizartma bilem yapmis :101:

Heee kesin ewde dogurun sen tembel kari kendi hastane cantan hazir deelku :19:

:110: Acaba :63: Ayy az kaldi ne heyecanli yakin olsa kesin gelirdim :101:

:kkk: Eandevun kacta haber et yoksa tel acarim 101:

afiyet olsun gözümüz yok:110: Bende gitsem kaynoşa banada kızartma yapardı:63:
-----
kendi çantam hazır diil evet:59: Her haltı bilir:110:
---------
gel hava alanını söylüyok sana:72:
Süpürgene bin gel:10:

slm kızlar herkes iyidir inşallahhh:16::16::16:
ben pazartesi doğuruyom kısmetse :18::18::18:

cnm korkma bebeğine kavuşacaksın ayy çoks evindimmm
cnm inşallah çok rahat geçerrrrrrrrr
valla haber etmezsen sevinci salarım evine gelir:10:

Gozunaydin cnm saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin Allahim

Ayyy bugun dr gunu sanirim basakta dr gitti guzel haberlerle gelin ins

:110: sananek :19:

cnm basak dr gitti beydagliyi bilmiyom

kız kadın beydağlı nasıl acaba merak ediyorum senin haberin yokmu:110: haberin yoksa hislerini kullan:19:
biz beydağlı ile çok sevişiyozda:29:canm arkadaşım m erak ediyorum onu:19:

sorma benimde korkum o valla :18:
beklemezse hemen alırız dedi dr amcası hayırlısı artık canımcım
içine mi doğdu kıs ?:18:

korkma yeşilcim

hatun erken doğurtma meraklısı

benide 1 aydır doğurtturcak ama ben inat ettim tutuyom

kocişle doktora gittik.

bebik iyi şükür tuhaf bir durum yok

kafası aşağıya dönük doğum poz,isyonu almış:32:

bundan sonra 2 haftada bir gitcem kontrollere

kadın erken doğum riski yok inadına 40ı doldurcam:110:

doktor böyle sexy iç çamaşırları giyme suyun gelir anlamazsın" dedi::20:

doktora dantelli ipli çamaşırla gidersen olacağı bu:57:

kocam evde pc ona veriyom başımda dikiliyo yarın görüşmek üzere:kkk::kkk::kkk::kkk:

Bana doktorum tup bebek ve pgt gereksiz, ayni seyleri yasarsin yine Duser dedi..

Cunku sorun kanda kromozomlarda olsaydi yapilirdi dedi...:44:

Sana pgt mi dedi doktorun?
kendi doktorum demedi de bi doktora danışmıştım o dedi ama bncede pgt gereksiz inş kendi doktorumda istemez çokda pahalı bileziklerimi satarız napak :18::18:

Back
X