75ne zaman görüyüm ozaman bebem:2:akşa bol bol pırtlarsınız he çok yemeyin
canım ayak tırnaklarını ttceksin ucundan kesiceksin dikkat et damardan girme ışıga ttnca zaten belli bebem kestigim yer gagasınıda gaga taşları var ondan al bir kere kestim paşanın kaksını kanadı o kanadıo ben agladım
minito rahim agzı açıklıgından arkadaşım ebbem rahimi dikişliydi benim gibi ama dikişi bebek yırtmış ilki dogar dogmaz 2 bebegimiz 600 gramdı oda 3 gün yaşamadı gene cennete melek yolladık anlcagın
bak beni sevmese ilk mesajda sormazdı çatla başak
işlerimi bitirdim tel wifiden çekmiş
yoo komşum geldi kaave içtik
ben dedim karı yazmamış masus yapmış
tabikii sevıorummmbasak sevmedıgımımı ıddıa edıo :26::26::26:
sevinc karısı ne yemek yapak bi de hele
kankaa fikir ver cnm hiç yemek yapmak istemiyo tatlı yaptım sadece süper oldu
sevinc karısı ne yemek yapak bi de hele
kankaa fikir ver cnm hiç yemek yapmak istemiyo tatlı yaptım sadece süper oldu
ellerıne saglıkk cnm ne tatlısı yaptınnn??? vallaaa acabaaaa sosluu patates kızartmasımı yapsakkkk???? yanına baska bıseye gerek yokk
bende seni seviyommmm
hee kiskanii bizi adanaliyik ya cekemiii
gaga taşı var zatide acıtıo ısırınca acaba kessek acımazmıki die düşündüm...töbede tutup kesemem tırnaklarını elime zor alıom zati...ısırıo sıpa...ama bana alıştı heralde beni ısırmıo yabancı biri alırsa ısırıo...minito ya üzüldüm...Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallahhh...
bende seni seviyommmm
hee kiskanii bizi adanaliyik ya cekemiii
Olurr yaninada 5-10 tane izmir kofte kizart corba felan ohhhhh misss
bak olabilir kızartma yapıyım kabak patlıcan pataes biber domates sos bide iyi olurellerıne saglıkk cnm ne tatlısı yaptınnn??? vallaaa acabaaaa sosluu patates kızartmasımı yapsakkkk???? yanına baska bıseye gerek yokk
yemek buldum şekerim tatlıyıda şöyle yaptım muzlu puding yaptım kuplara döktüm üstüne cikolata sos üstüne fındık gecen sade muhallebiyle yaptım süper oldu muzluyla daha iyi olur yaşasın yemek yemek yaşasın sütlü tatlılarne tatlisi yaptin kizzzz
ben kuru ve pilav yapiyommm
ne malzemen varki soyle ona gore
sevgili seraycım ben o hatayı bir kere yaptım yapmam bir daha kanadı için acıdı o kanı yalarken gaga taşıla halleder olmadı kşcya götür kestir benimkielri bgün veterinere götürdüm allahım kedi getirmişler kısırlaştırmak için kedinin gözleri açık öle ban bakıyod eşim paşa bakma dedi sen beni aglama tttm doktor korkmayın paş hanım yştrdk birşey hissetmezler dedi yavrum bembeyaz kar top gibi yatıyod derisini hep kesmişlerdi eti görünüyod ya hay dedim ben bu kdinin sayibinin 7 ceddiinni
benden başka kimseyi sevemen sen sevinç karısı handi aşkındım hayatındım ne oldu aşkımıza seni terkediyorum babamın evine gidiyorum
Iyiyim hayatimmmm iyilesti sukurree napıosun kuzum neler yaptınn nasıl gıdıooo babaannenız ıyılestımııı???
pekiii hangii çorbadannn yapimmm sevinçooo?? mercımek olurmuu???
bak olabilir kızartma yapıyım kabak patlıcan pataes biber domates sos bide iyi olur
yemek buldum şekerim tatlıyıda şöyle yaptım muzlu puding yaptım kuplara döktüm üstüne cikolata sos üstüne fındık gecen sade muhallebiyle yaptım süper oldu muzluyla daha iyi olur yaşasın yemek yemek yaşasın sütlü tatlılar
Iyiyim hayatimmmm iyilesti sukurrsaoll
Olur ama yayla corbasi eyi giderrr yogurtlu misss
ama nerden bilecen kestirirsin simdi
ama istersen tarif veriiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?