anladm cnm ya çok zor tabii
benm kaynanmla oturuken tek şanslı olduğum yön
odamda banyo olmasıydı
çok önemli gerçekten
ist:120:
kızlar ben dizimi izleyimd e geliyim
sohbet bölünmesin sohbete devam
aslında temizlik yapmaktan hiç gocunmam..çok severim..ama evde kimse olmicak kafama göre yapcam herşeyi...ama bu aralarki ruh halim karmaçorman...hiçbişey yapmak istemiyorum..evden iyice soğudum..artık eskisi gibi olamıyorum..çok bunaldım herşeyden..şimdi kaLkıp süpürcem yoz alcam balkon falan yıkıcam..
gülmeee kız
kaynananada suç valla oğullarına temizliği öğretmemiş tırnaklarını bile o kesiyomuş adam şimdi delirtiyo beni gecen bebişim tırnaklarımı kes diyo git şurdan dedim elin yokmu kessene dedim ayyy ağlıycaktım sinirden
gecmısı okuyım dedım vazgectım okumadımm yorulurummmkankaa selammm basakkk selamm sevıncc nerdeee ?? ve dıgerr hatunlarrr herkesee selammm
artık hıc goremıyorum eskıden face den fılan msj atardııı artık oda yokkk
kankaaaaaaa
sevinc karısı geldi bak
evet ama yazmıyorr :26::26:
sevinç kaçtı
cnm ben soledımm sız yazmamıssınıs :26::26::26: hatta sevınc sorduuu
hangi ikircikli sıpa yazmamış döverim ben onu
6 ekimmi
slm kızlarrrr ben geldimmmm....bayağ yogunum...kayınbabamı götürüom ışına...sonrada kayınvaldemde duruom...eve gidiom yemek vs derken hiç girme fırsatım olmadı...kayınvaldemdeyim şimdi...sizler napıosunuz...
sevinççççç soğan kürü nasıl gidiooo?
çok iyi tatlım son iki günüm
senin nasıl gidiyooooo
yoksa umudum gibi bıraktınmı sende
benimde ii gidio sadece 1 gün 1 kere yaptım...oda bahceye gittik elma toplamaya...o gün 1 kere içtim...ii ama...7 ekimde biticek benimde...23ünde başladım çünkü...
topikte benden başka herkes çalışmada kıskanıyorum
topikte benden başka herkes çalışmada kıskanıyorum
ama beklmek zorundayım
kızlar geçmişe gidemedim canım çok sııkın minito aklımdan çıkmıyo ne haldedir kim bilirpaşamla köpügü götürdüm bgün doktora çok şükür iyiler doktor maşşallah iyi bakmışsın dedi vs işte şimdi haşlamalarımı attım düdüklüye onları bekliyorm yemek için sizlerde ne var ne yok
bende canım 2 gün 1 defa yapabildim evde yoktum öyle denk geldi
tam bir hafta sonra akıntı yaptı kokusuz renksiz felan öyle
kısmet işe yarıyor ben inanıyorum
kızlar geçmişe gidemedim canım çok sııkın minito aklımdan çıkmıyo ne haldedir kim bilirpaşamla köpügü götürdüm bgün doktora çok şükür iyiler doktor maşşallah iyi bakmışsın dedi vs işte şimdi haşlamalarımı attım düdüklüye onları bekliyorm yemek için sizlerde ne var ne yok
aaaa sen ndn çalışmada değilsin vaz mı geçtin :26::26: benm düşükten sonra 2. adetim oldu bugün:18::18:Kiz ben calismiyorumkiiiewdeyim dusukten sonra ilk adetinmi
aaaa sen ndn çalışmada değilsin vaz mı geçtin :26::26: benm düşükten sonra 2. adetim oldu bugün:18::18:
kız bebek çalışması diyorumKiz calismami carpismami
ewlenincd ev karisi oldum oncesinde ozel bilgisayar kursunda bilgisayar ogretmeniydim canim
carpisma ise sordugundevam ona
kız bebek çalışması diyorum
herkes tam gaz diyorum
75ne zaman görüyüm ozaman bebem:2:akşa bol bol pırtlarsınız he çok yemeyingiiii napalim camasir felan serdim sagi solu topladim kocam kuru fasulye pilav istedi
fasulye isli onu pisirecem sen korunmayi ne zaman birakiyon canim:26:
bende pek değişiklik yok be sevinç...akıntım olmadı daha yumurtlama dönemimde olurdu ama daha değil sanırım 17. günü falan yumurtluom ben...doktor nevraya göre 29.09 ile 04.10 arası ii dönem bide 4 ü ovulasyon günümmüş...1 çalışma oldu daha...
paşammmm napıonnnn...minito ne bende bayagdır yoktum geçmişide okuamadım...bişi sorcam yaa bizim bıcırık (muhabbet kuşu) tırnakları çok uzun sanırım perdeye takılıo bazen cıkamıo...bide cok acıtıo ısırdımı...nerde kestiricem tırnagını gagasını kestiriliomu onuda bilmiom...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?