Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

anladm cnm ya çok zor tabii

benm kaynanmla oturuken tek şanslı olduğum yön
odamda banyo olmasıydı
çok önemli gerçekten

ist:120:

off yatak odasında banyo dedin yarama tuz bastın bende yatak odamda banyo istiyorum

kızlar ben dizimi izleyimd e geliyim
sohbet bölünmesin sohbete devam

sen hangi diziyi izliyorsun

aynen benim duygularımı yazmışın evde kimse varken hiç iş yapasım gelmiyor
şimdi kimse yokken yapayım diyorum onuda buraya gelip rahat rahat yazayım diye yapasım gelmedi

selam kızlar
benim eşimde banyodan çıkınca ayaklarını kurulamaz
bende çözüm olarak banyo kapısının önüne ayak havlusu koyuyorum en azından ona basıp çıkıyor ayağının suları havluda kalıyor
yoksa kendi kendimize sinirlenmekle kalıyoruz

umudum ve sevinç ekledim canım fatihaları

neyse bende çıkayımda evi bi toparlayım dünde hiç bi iş yapamadım iyicene aldı başını gidiyo

slm kızlarrrr ben geldimmmm....bayağ yogunum...kayınbabamı götürüom ışına...sonrada kayınvaldemde duruom...eve gidiom yemek vs derken hiç girme fırsatım olmadı...kayınvaldemdeyim şimdi...sizler napıosunuz...

sevinççççç soğan kürü nasıl gidiooo?

gecmısı okuyım dedım vazgectım okumadımm yorulurummm kankaa selammm basakkk selamm sevıncc nerdeee ?? ve dıgerr hatunlarrr herkesee selammm
bak beni sevmese ilk mesajda sormazdı çatla başak
artık hıc goremıyorum eskıden face den fılan msj atardııı artık oda yokkk

kankaaaaaaa
sevinc karısı geldi bak

evet ama yazmıyorr :26::26:
işlerimi bitirdim tel wifiden çekmiş
yoo komşum geldi kaave içtik
cnm ben soledımm sız yazmamıssınıs :26::26::26: hatta sevınc sorduuu
ben dedim karı yazmamış masus yapmış
hangi ikircikli sıpa yazmamış döverim ben onu
6 ekimmi

çok iyi tatlım son iki günüm
senin nasıl gidiyooooo
yoksa umudum gibi bıraktınmı sende

çok iyi tatlım son iki günüm
senin nasıl gidiyooooo
yoksa umudum gibi bıraktınmı sende

benimde ii gidio sadece 1 gün 1 kere yaptım...oda bahceye gittik elma toplamaya...o gün 1 kere içtim...ii ama...7 ekimde biticek benimde...23ünde başladım çünkü...

benimde ii gidio sadece 1 gün 1 kere yaptım...oda bahceye gittik elma toplamaya...o gün 1 kere içtim...ii ama...7 ekimde biticek benimde...23ünde başladım çünkü...

bende canım 2 gün 1 defa yapabildim evde yoktum öyle denk geldi
tam bir hafta sonra akıntı yaptı kokusuz renksiz felan öyle
kısmet işe yarıyor ben inanıyorum

kızlar geçmişe gidemedim canım çok sııkın minito aklımdan çıkmıyo ne haldedir kim bilirpaşamla köpügü götürdüm bgün doktora çok şükür iyiler doktor maşşallah iyi bakmışsın dedi vs işte şimdi haşlamalarımı attım düdüklüye onları bekliyorm yemek için sizlerde ne var ne yok

giiii napalim camasir felan serdim sagi solu topladim kocam kuru fasulye pilav istedi
fasulye isli onu pisirecem sen korunmayi ne zaman birakiyon canim:26:

bende canım 2 gün 1 defa yapabildim evde yoktum öyle denk geldi
tam bir hafta sonra akıntı yaptı kokusuz renksiz felan öyle
kısmet işe yarıyor ben inanıyorum

bende pek değişiklik yok be sevinç...akıntım olmadı daha yumurtlama dönemimde olurdu ama daha değil sanırım 17. günü falan yumurtluom ben...doktor nevraya göre 29.09 ile 04.10 arası ii dönem bide 4 ü ovulasyon günümmüş...1 çalışma oldu daha...

paşammmm napıonnnn...minito ne bende bayagdır yoktum geçmişide okuamadım...bişi sorcam yaa bizim bıcırık (muhabbet kuşu) tırnakları çok uzun sanırım perdeye takılıo bazen cıkamıo...bide cok acıtıo ısırdımı...nerde kestiricem tırnagını gagasını kestiriliomu onuda bilmiom...

aaaa sen ndn çalışmada değilsin vaz mı geçtin :26::26: benm düşükten sonra 2. adetim oldu bugün:18::18:

Kiz calismami carpismami
ewlenincd ev karisi oldum oncesinde ozel bilgisayar kursunda bilgisayar ogretmeniydim canim
carpisma ise sordugun devam ona

giiii napalim camasir felan serdim sagi solu topladim kocam kuru fasulye pilav istedi
fasulye isli onu pisirecem sen korunmayi ne zaman birakiyon canim:26:
75ne zaman görüyüm ozaman bebem:2:akşa bol bol pırtlarsınız he çok yemeyin

canım ayak tırnaklarını ttceksin ucundan kesiceksin dikkat et damardan girme ışıga ttnca zaten belli bebem kestigim yer gagasınıda gaga taşları var ondan al bir kere kestim paşanın kaksını kanadı o kanadıo ben agladım
minito rahim agzı açıklıgından arkadaşım ebbem rahimi dikişliydi benim gibi ama dikişi bebek yırtmış ilki dogar dogmaz 2 bebegimiz 600 gramdı oda 3 gün yaşamadı gene cennete melek yolladık anlcagın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…