yoo ben görmediiimbak gözlerimi de pörtlettim ama görmemişim kız önce evde neyin var neyin yok yazda ona göre menü verelim kaynoş akşama bize karışık dolma yapcak meselaaa sebzen varsa yap sende yanınada bi çorba salata falan
heyttttt acilin leennnnnn sewinc protesto ediyooooooo
ilk defa burda duydum
, ben lazer yaptirmistim 5 yil once o yuzden tuy yok bende
anaam ben kendim yesem bile kendi ağzım kokunca rahatsız olurumsevmem öleee
bence halvet olacaksa komple dus alinmali
ben alirimda bizimki nadir alir
ne yaparsa yapsinnnn
oglum ondan once geliyor karnimizi
doyurur geceriz bss koseye
ben bugun onun yerinde olsam ewe hec gelmem gider anamda kalirim
hele boyle tatsizlik uzerine anasina gitse 2 ay affetmem... ne olursa olsun anasina gitmiycek!!! benim anam yok burda ben gidemiyom ya o da gidemez!!!ben bugun onun yerinde olsam ewe hec gelmem gider anamda kalirim
oh ne güzel tüysüz seni
bende rahatsız olurum özellikle dışarı çıkarken yemeyi bırak elimi bile sürmem soğana sarımsağa
dondurucuya atarım doğranmış elimi sürmeden yemeğe katarım ama aradada yemek lazım faydalı
dişlerini fırçalasında başka bişey istemem gecenin bir yarısı geliyor zaten duş al diş fırçala desem halvetten vazgeçer
akilli adam karisinin gonlunu almasini bilir, seninkide bu aksam ciceklerle gelir belkim tatliya baglarsin..
cok uzatma
giy seksu kiyafetlerini cildirsin...ayagina kapansin
benimde ahlakim bozuldu bu topikde
bence aklı varsa eve gelsin yoksa daha çok sinir olur olay büyür
akilli adam karisinin gonlunu almasini bilir, seninkide bu aksam ciceklerle gelir belkim tatliya baglarsin..
cok uzatma
giy seksu kiyafetlerini cildirsin...ayagina kapansin
benimde ahlakim bozuldu bu topikde
hele boyle tatsizlik uzerine anasina gitse 2 ay affetmem... ne olursa olsun anasina gitmiycek!!! benim anam yok burda ben gidemiyom ya o da gidemez!!!
tuysuz
benimkide dus almaz kolay kolay.... ama ben o dus aldikdan sonra yanasirim ona genelde..
bence aklı varsa eve gelsin yoksa daha çok sinir olur olay büyür
hele boyle tatsizlik uzerine anasina gitse 2 ay affetmem... ne olursa olsun anasina gitmiycek!!! benim anam yok burda ben gidemiyom ya o da gidemez!!!
tuysuz
benimkide dus almaz kolay kolay.... ama ben o dus aldikdan sonra yanasirim ona genelde..
yalancı romantik diye bi dizi vardı kadın kocasını istediği şeyi yaptıramadığında kocasının en sevdiği gecelikle yatıyordu çıldırtmak için o aklıma geldi
valla bende arkadaşlarımla bile bukadar açık konuşmam ama burda benimde terbiyem bozuldu
ben diyom yaaa akilli erkek yani akli varsa uzatmaz.... yoksa kadinlarin kuslugu biraz uzun suruyo..ama cicek alsa sewinco barisir bence barisilir da yani cicekle gelirse...
ben o cicegi alirim ama burnundan getirmeye devam ederim...bende az degilmisim...nasil cirkef bi kariyim anlatirkene farkettim simdi...
Super bir diziydi o
adami resmen duz duvara tirmandiriyordu
uff yaa bende kimseyle konusmam boyle
ben diyom yaaa akilli erkek yani akli varsa uzatmaz.... yoksa kadinlarin kuslugu biraz uzun suruyo..ama cicek alsa sewinco barisir bence barisilir da yani cicekle gelirse...
ben o cicegi alirim ama burnundan getirmeye devam ederim...bende az degilmisim...nasil cirkef bi kariyim anlatirkene farkettim simdi...
heeene gonlumu almasi adam bide beni sucluyor
kimseye yaranamadim yaa
kendini affettirmezsa riyasinda bile goremez halveti
bizim icimizde varmis demekki nazom bu topigin uzerine atalim en iyisimiyalancı romantik diye bi dizi vardı kadın kocasını istediği şeyi yaptıramadığında kocasının en sevdiği gecelikle yatıyordu çıldırtmak için o aklıma geldi
valla bende arkadaşlarımla bile bukadar açık konuşmam ama burda benimde terbiyem bozuldu
benim annesine gitmesini hic affedememm Allahdan oyle bisey yapmadi ama huyumu biliyooo..cirkefmisim simdi farkettimbencede öyle bi hata yapsın bende 2 ay affetmem ama zaten anası yok garibimin
eşimde ben banyo yapınca yanaşır bana, bende git sende duşunu al şartlar eşitlesin diyorum
şimdi benim lafımı bana satıyor
Super bir diziydi o
adami resmen duz duvara tirmandiriyordu
uff yaa bende kimseyle konusmam boyle
aynen tekrarlarını bile izliyorum
burda heralde yüzyüze olmadığımız için rahatız
bana özür dilemesi bile yeter çiçek falanda istemem
zaten özür dileyende hep eşimdir laf aramızda
yoksa bende az çektirmem bakmayın benim sakin olduğuma
kocayada az çirkef olmak lazım yoksa sindidirler bizi
ne gonlumu almasi adam bide beni sucluyor
kimseye yaranamadim yaa
kendini affettirmezsa riyasinda bile goremez halveti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?