Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

heee bakalim aksam ne olacak bosuna 15 gun sogan ictigimle kaldim

Galiba bazen yazdiklarima ben bile inanamiyorum

tamam suç bu topiğin bizim değil:113:

hee az bisey cirkef olcan... kocanin gozu korkacak biraz...
bakiyom su karisinin herseyine evet diyen erkeklerin karisi hep cirkef oluyooo
demekki o hatunlarin bi bildigi var yaniii

demi erkekleri şımartmaya gelmiyor hemen tepene çıkıyor en iyisi bile

heee bakalim aksam ne olacak bosuna 15 gun sogan ictigimle kaldim
icin temizlendi en azindan zarari olmaz yarari olur... birde yumurtlama gununun etrafindaki gunlerde birlesme olmussa o zamanda tutabilir bu isler boyle enteresan olabiliyo bazen

hmmmm o zamana kadar da yumurtlama gececek...hic barismasin daha iyi yumurtlama gectikden sonra ne onemli varki..

hec bir onemi yok

geçmez 2 güne barışırlar hem neyin nezaman olacağı belli olmaz yumurtlama zamanı geçti dersin pat diye hamile kalırsın
pınar vardı burda iltihaptan dolayı ilaç içtiği için korunuyorlardı yumurtlama zamanı geçti diye korunmayı bırakmışlar o ay hamile kaldı yani adetten 1 hafta önce
bende adetten bir hafta önce hamile kalmışım doktor öyle dedi geç yumurtlamışsın dedi

heee yumurtlamanin oldugu gun sart degil tutacak diye gec yumurtlama gec dollenme yasiyo birsuru kadin..

kuzum heç anlamadım o dediklerini kısaca bebekte gen bozukluğumu oluyoda düşüyo nooluyoki? :26: canım inşallah en kısa zamanda sende doğal yollardan bebeğine kavuşursun inşallah daha fazla bekletmez seni

kuzum bozukluk benim genlerimdeymiş bu yuzden de gebelikte sorunlar yaşanabiliyomuş. aman yaşanmasın artık sorunlar da bizim de bebelerimiz olsun yaw.

amin canim.
hosgeldin topigimize...
insallah en kisa zamanda saglikli bir gebelik gecirirsin..
bende de mthfr1298 heterozigot var... 4 gebelik gecirdim. 2'si kurtajla sonuclandi..
igne kullanacaksin degilmi gebe kaldiginda?

hoşbulduk canım. yaa şimdi 1298 mutasyonlarını genelde kan pıhtılaşmasıyla ilişkili buluyorlar da 677 sanırım başka sıkıntılara yol açıyomuş o yuzden bende kan sulandırıcı iğne işe yaramayabilir. işte bi hamile kalabilsem ne dicek doktor bilmiyorum. iğne vurul derse vurulcaz artık napak :18: sana da geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucaklarsın bebeğini en kısa zamanda. doğumun oldu mu hiç peki? yani 2 kürtaj 2 doğum mu var?

Son düzenleme:
senınkının basına güneş gecmıs heraldeee kadın ıyılık yaramıyor mıllete sana dıyoz deveyı adamıı ......... yaranırmıs
benim canim cok SIKKIN

Insanlar sinirliyken neden agzindan cikanlari farketmezki
bende oyleyim sinirlenince hemen parlarim
bendee oyleyım ve hemen pısman olurumm yaptıgımaa :26::26:
hala geçmedimi sinirin :26:
ben sinirliyken bile çok kontrolluyum yani öyle olmak zorundayım kocam zaten ağzından cıkanı duymuyo birimizin sakin olması lazım
senı taktır ettım kanka yasından buyukk hareketlerınn
son zamanlarda asabılestıyse baska karıdan hoslanmaya baslamıstırr bu yuzden sana tahammul edemıyordur :26::26:
agzıı laff doluuu bu karınınnn yaa öldürüyon sen beniii
ne guzel ıstteeee alacaklarmıss sende senyı bulduu seysızını arıyonn anladın sen onuuu sen demeden akıllarına gelmemıs demekkı ne varrr zilli
coook bekler
ben cikiyom dizim basladi
bide basim cok agriyor

ben geldım sen cıkıyon hep bole oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…