heee
bizim icimizde varmis demekki nazom bu topigin uzerine atalim en iyisimi
benim annesine gitmesini hic affedememm Allahdan oyle bisey yapmadi ama huyumu biliyooo..cirkefmisim simdi farkettim
sende duz duvara tirmandir bakeeem butun disiligini kullan bakeeem tv'yi de boz bu aksam ... onlarin vakitleri en iyi tv olmassa gecmiyooo bu sayede tv'den de ol..
Bende oyleyim surundururum cirkeflikte sinir tanimam merak etme
Galiba bazen yazdiklarima ben bile inanamiyorum
heee
bizim icimizde varmis demekki nazom bu topigin uzerine atalim en iyisimi
benim annesine gitmesini hic affedememm Allahdan oyle bisey yapmadi ama huyumu biliyooo..cirkefmisim simdi farkettim
sende duz duvara tirmandir bakeeem butun disiligini kullan bakeeem tv'yi de boz bu aksam ... onlarin vakitleri en iyi tv olmassa gecmiyooo bu sayede tv'den de ol..
heeaz bisey cirkef olcan... kocanin gozu korkacak biraz...
bakiyom su karisinin herseyine evet diyen erkeklerin karisi hep cirkef oluyooo
demekki o hatunlarin bi bildigi var yaniii
sinir tanimanmiiiii
yok sasirmadim
icin temizlendi en azindan zarari olmaz yarari olur... birde yumurtlama gununun etrafindaki gunlerde birlesme olmussa o zamanda tutabilir bu isler boyle enteresan olabiliyo bazenheee bakalim aksam ne olacak bosuna 15 gun sogan ictigimle kaldim
şimdi ikinizde sinirli olduğunuz için tabiki birbirinizi suçlama aşamasındasınız
elbetteki saçma bişey için bağırdığının farkına varacak bi siniri yatışsın ve yanaşmaya başlıyacak görürsün
heee bakalim aksam ne olacak bosuna 15 gun sogan ictigimle kaldim
simartmiycan!!!tamam suç bu topiğin bizim değil:113:
demi erkekleri şımartmaya gelmiyor hemen tepene çıkıyor en iyisi bile
o da senden bekliooo zaar..bir tel acmadi gorur o
aksama annesigile gidecektik
gitmeyecem
icin temizlendi en azindan zarari olmaz yarari olur... birde yumurtlama gununun etrafindaki gunlerde birlesme olmussa o zamanda tutabilir bu isler boyle enteresan olabiliyo bazen
hmmmm o zamana kadar da yumurtlama gececek...hic barismasin daha iyi yumurtlama gectikden sonra ne onemli varki..
icin temizlendi en azindan zarari olmaz yarari olur... birde yumurtlama gununun etrafindaki gunlerde birlesme olmussa o zamanda tutabilir bu isler boyle enteresan olabiliyo bazen
hmmmm o zamana kadar da yumurtlama gececek...hic barismasin daha iyi yumurtlama gectikden sonra ne onemli varki..
simartmiycan!!!
o da senden bekliooo zaar..
kizlarrr yemeyimi yapiiim de geliimmm
geçmez 2 güne barışırlar hem neyin nezaman olacağı belli olmaz yumurtlama zamanı geçti dersin pat diye hamile kalırsın
pınar vardı burda iltihaptan dolayı ilaç içtiği için korunuyorlardı yumurtlama zamanı geçti diye korunmayı bırakmışlar o ay hamile kaldı yani adetten 1 hafta önce
bende adetten bir hafta önce hamile kalmışım doktor öyle dedi geç yumurtlamışsın dedi
kuzum heç anlamadım o dediklerini kısaca bebekte gen bozukluğumu oluyoda düşüyo nooluyoki? :26: canım inşallah en kısa zamanda sende doğal yollardan bebeğine kavuşursun inşallah daha fazla bekletmez seni
coook bekler
ben cikiyom dizim basladi
bide basim cok agriyor
amin canim.
hosgeldin topigimize...
insallah en kisa zamanda saglikli bir gebelik gecirirsin..
bende de mthfr1298 heterozigot var... 4 gebelik gecirdim. 2'si kurtajla sonuclandi..
igne kullanacaksin degilmi gebe kaldiginda?
senınkının basına güneş gecmıs heraldeee kadın ıyılık yaramıyor mıllete sana dıyoz deveyı adamıı ......... yaranırmısdun kocisle durduk yere bagiristik :99:
bende kustum odama gittim yatmaya
illa gel konusalim dedi bende gitmedim
Sali halvet olmustu dun olmadi
bugun sanirim yimirtlama gunum hem
16. gun hemde atesim 1 derece yukselmis
hatirlarsaniz gecen ayda bu gunlerde tartistik
ne bu simdi resmen bebek olmasin diye bir isaretmi
kicama bahsetmiyom bile yumurtlama gunu yok su yok bu
stres yapmasin diye hesap kitap yapmiyom
tartisma sebebide neyy benim tel sarjdaydi cikarmis
kendi telini takmisbende kizdim :99: cikardim
benimkisini taktimvaay fisten cekerken sert cekmisim
telin sarj yeri bozulurmuz :99: bana soylendi bende altta kalmadim.
bu aralar mali kiymete bindi arabadan inerken binerken
kapiyu yavas kapat bilmem ne.Araba bendeyse dikkat et bur yere
carpma :99: sanki ilk defa kullaniyombende sinirlendim :99:
gittim yattim cagurdi gitmedim daha cok sinirlendi
ne bahtsizim yaa dun aksama kadar anasi icin hastanede kosturdum
mukaafaatimida aldimkimseye iyilik yaramiyor demekki
kustum yemekte yapmayacam bugunburnundan getirecem
cocuk calismasinida tamamen birakacamcanima kastimmi var yaa
benim canim cok SIKKIN
Insanlar sinirliyken neden agzindan cikanlari farketmezki
bende oyleyim sinirlenince hemen parlarim
senı taktır ettım kanka yasından buyukk hareketlerınnhala geçmedimi sinirin :26:
ben sinirliyken bile çok kontrolluyum yani öyle olmak zorundayım kocam zaten ağzından cıkanı duymuyo birimizin sakin olması lazım
son zamanlarda asabılestıyse baska karıdan hoslanmaya baslamıstırr bu yuzden sana tahammul edemıyordur :26::26:Ewet benim kocam bana gore sakindirr ama son zamanlarda
asabilesti sanki is stresi cok sorumlulugu artti tamam biliyorum
ama bizde calistik sabah 8 aksam 8 calisiyordum gunde kac tane
derse giriyordum ozel ders ve hafta sonu okullarda ders veriyordum
bizde calistik
agzıı laff doluuu bu karınınnn yaa öldürüyon sen beniii:116::116::116::116::116::116:ahh kıyamaaaaaaaaaaaam canın ona sıkkın demekkkkkkk
ne konuşcaz ki annem yaa herşeyimizi biliyok:101:
ben sana ne sorcam???????
merhaba sevinç, evlimisin çiçuğun varmı yaşın kaç?2. çiçuk neden olmadı nerde oturuyosun nerelisin oğlişin adı ne okula gidiyormu? kaçgünde bir çarpıştığını bile biliyom:101:
ne soriyim sana
ne guzel ıstteeee alacaklarmıss sende senyı bulduu seysızını arıyonn anladın sen onuuukızz sorma geçen gün kaynışla oturuyoduk
güzel güzel sohbet ediyoruzzdedimki
yaa anne sorma bende bi koltuk takımı almak istiyorum yarın birgün bebek olcak annem gelecek babam gelecek abim gelecek yatıracak yerim yok
ee benmde sobalı odada yatmam gerek nasıl olcak hiç bilmiyorum
senin tanıdğın bi mağaza varmı takstte kolaylık sağlayacak:26::26:
dedim..asla maddi bi yardım beklemedim cidden
kaynışta gitmiş kocasına söölemiş
-adam yarın birgün çiçujkları olcak sobalı odada yatmaları gerekecek yatılı misafirleri olcak bi koltuk takım alsk, demiş
işin garibi acaba ben söylemesem farkında değillermiydi durumun
(
daha börülceden ses çıkmadı ama vazgeçmedi heralde ne bilim)
coook bekler
ben cikiyom dizim basladi
bide basim cok agriyor
Ayen saol cok guzel moral verdin yazdim bunu gorusuruz senlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?