Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:20::20::20:ne olyo burda bakalım koca kadınlar kavgamı ediyosunuz :47::47:çabık aranızı düzeltin ben sevinçle konşrm eşide benim eşim gibi gıcık b adamları dövsekmi ney sen git benim telin şarjını çıkar kendininkini tak koskoca evde sanki pürüz yok sanki bizi sinir etmeye bayılıyolar dünden beri bende tartışıyorm eşimle ama adam hiç birşey olmamış gibi davranıyo gıcık oluyom bende:47::47::47:
Sevinç karısı gel canem buraya özletme kendini len bulaşık makinasıyla işin bitmedimi gel kırdılarsa ben söz veriyourm ssenden özür dilicekler demi kızlar :27::27:
cnm kavga fln yok cocuk değiliz yani kendi adıma cocuk değilim ben kırdığım insandan özürdilemeyide bilirim sevincde tabiki gelicek topiğe küslük fln yok cnm ya

hoşbulduk canım. yaa şimdi 1298 mutasyonlarını genelde kan pıhtılaşmasıyla ilişkili buluyorlar da 677 sanırım başka sıkıntılara yol açıyomuş o yuzden bende kan sulandırıcı iğne işe yaramayabilir. işte bi hamile kalabilsem ne dicek doktor bilmiyorum. iğne vurul derse vurulcaz artık napak :18: sana da geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucaklarsın bebeğini en kısa zamanda. doğumun oldu mu hiç peki? yani 2 kürtaj 2 doğum mu var?

canım hoşgeldin.... bende pıhtılm:) 3 bebeğimi kaybettim :(suan hamileyim sabah akşam 0.6 clexan kullanıyorum...faktör v leiden homozigot mutant var bende de...iyi bi hematologla birlikte yürütmek şart bizim durumumuzda..heleki sende homozigotsun bizim heterezigotlara göre çok daha ciddi sıkıntımız...Allah hayırlısını versin, bizim giibi olupta bebeğini kucağına alan çok insan var inş.bizde onlardan biri oluruz.

geçmişi okudum..
sevinç şaka kaldırır..ona istediğini edebinle söyle asla alınmaz..şaka yapar,güler,burda herkes birbirine çok rahatlıkla SAYGI çerçevesinde takılır şakalaşır
ama SEVİNÇ şuan şaka kaldırmıcak durumdaysa gerçekten problemi büyük demektir..ve oyuzden tepki vermiştir
şuan bunu sadece sevinç değil herkes için söylüyorum bende dahil olmak üzere ;eğer birine bişey diyosak mümkünse ruh halini az biraz bilip ona göre konuşalımki ortaya böyle şeyler çıkmasın..
AYrıca belinay dün gelmedi bu topike kişilerin aralarındaki ilişkileri bilmeden sen karışma sen etme denilmezse sevinirim..çünkü sorun yaşadığınız kişi karışmasını istemediğiniz kişiyle çok iyi dost olabilir birlikte herşeyi paylaşıyo olabilir..bu topikte böyle şeler olmazdı şaşıyorum açıkçası

ayyyyyyyyyy noldy burda kızlarrr.neşeli topikimizde kırgınlıklar olmuş, sevinçcim canımmmmmm sen bizi tecrübelerinden mahrummu bırakacaksın yoksa, bak c.tesi şeker yüklemem var kim destek olacak bana:43::43: gelmemezlik yapma lütfen canım yakışmaz bize böyle şeyler...

Son düzenleme:
geçmişi okudum..
sevinç şaka kaldırır..ona istediğini edebinle söyle asla alınmaz..şaka yapar,güler,burda herkes birbirine çok rahatlıkla SAYGI çerçevesinde takılır şakalaşır
ama SEVİNÇ şuan şaka kaldırmıcak durumdaysa gerçekten problemi büyük demektir..ve oyuzden tepki vermiştir
şuan bunu sadece sevinç değil herkes için söylüyorum bende dahil olmak üzere ;eğer birine bişey diyosak mümkünse ruh halini az biraz bilip ona göre konuşalımki ortaya böyle şeyler çıkmasın..
AYrıca belinay dün gelmedi bu topike kişilerin aralarındaki ilişkileri bilmeden sen karışma sen etme denilmezse sevinirim..çünkü sorun yaşadığınız kişi karışmasını istemediğiniz kişiyle çok iyi dost olabilir birlikte herşeyi paylaşıyo olabilir..bu topikte böyle şeler olmazdı şaşıyorum açıkçası

evet ttalım ınsan bazen saka kaldıramıyo zaten konusmasından ruh halını bellı edıyo yoksa burda ne sakalar yapılıyo kımsede alınmıyoo ayrıca sevıcn benım ablam gıbı gelmıs bana karısma dıyo :19::19::19:

yok öyle bişey..karışma falan denmesi yanlış..sonuçta kimse arkadaşının üzülmesini istemez ve tepki verir..bu gayet normal bişey..burda aynısı sana olsa yada samimi olduğumuz diğer kişilere aynı tepkiyi veririz..neler paylaştık birbirimizle neler konuştuk..

yok öyle bişey..karışma falan denmesi yanlış..sonuçta kimse arkadaşının üzülmesini istemez ve tepki verir..bu gayet normal bişey..burda aynısı sana olsa yada samimi olduğumuz diğer kişilere aynı tepkiyi veririz..neler paylaştık birbirimizle neler konuştuk..

aman tatlım boss ver yaaa :19::19: bu arda bugun benım kaynosun dogum gunu ben aramadı oraya ugradık bılmıyodum eve gelınce borulceler duvara yazmıs bende aramadım esım dedım oda aramadı :19::19::19:

ayyyyyyyyyy noldy burda kızlarrr.neşeli topikimizde kırgınlıklar olmuş, sevinçcim canımmmmmm sen bizi tecrübelerinden mahrummu bırakacaksın yoksa, bak c.tesi şeker yüklemem var kim destek olacak bana:43::43: gelmemezlik yapma lütfen canım yakışmaz bize böyle şeyler...

ınsallah gelır canım ya bızı bırakmazz :31::31::31::31:

benim öpmemişti bile bnde onunkini kutlamamıştım :D
ben çıkıyorum topikten..bundan sonra açık vermeden sohbet edelim sonra dalga konusu olmasın..

AAAA NOLDU SEVINC KIME KIZDI GIRMICEKMIYMIS COK ÜZÜLÜRÜM AMA BENDE:5: HAMILE kalamiyom diye kim teselli eder beni. Zaten bunalimdsyim bu ara:26:

babalar destek olsun dostlar destek olsun her sorun aşılır.. her soruna rağmen hamile kalınır sağlıkla bebiş büyür...

canım hoşgeldin.... bende pıhtılm:) 3 bebeğimi kaybettim :(suan hamileyim sabah akşam 0.6 clexan kullanıyorum...faktör v leiden homozigot mutant var bende de...iyi bi hematologla birlikte yürütmek şart bizim durumumuzda..heleki sende homozigotsun bizim heterezigotlara göre çok daha ciddi sıkıntımız...Allah hayırlısını versin, bizim giibi olupta bebeğini kucağına alan çok insan var inş.bizde onlardan biri oluruz.

hoşbulduk dumancım. hayırlı olsun senın de hamılelıgın ınşallah kazasız belasız atlat sağlıkla al bebişini kucağına :emir_bebek: sen hem kadın doğum hem de hematoloğa mı gidiyosun? hangi şehirdesin? doktorun(ların) kim? beni biraz bilgilendirir misn gebeyken neler yaptığın konusunda. bişi daha sorcam canım yaa benim adet kanamalarım afbuyur böyle sümüksü bi doku gibi uzuyo yani çok akışkan değil. parçalar dokuldugu de oluyo. bunun pıhtılaşmayla bi ilgisi var mıdır acaba? senin de kanamaların böyle miydi yoksa normal miydi?

Son düzenleme:
Back
X