Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu ayda hamiş değilim kırmızı kart yedim.![]()
peki bu da bi batıl inanç değilmiivet kız erkek senesi tam bi mesela mart annelerinde 31 erkek 14 kız var şuanda cinsiyeti belli olanlar 19uda daha belli olmamışDüşün yaaani
![]()
hanfendi tkb olarak sizin haber etmeniz gerekmiyomuydu o günleriii hni hber verceedin sen banaaa geçer tabi zaman ilgilenmezsenSende herşeyi sevincin üstüne yıkıyon yaahu topiğide ona devret baaari
Bu arada aferim değiştirmişsin sonunda oğluşum olcağını eklemişsin ha şöyle akıllı ooool
Ha bu arada 1 buçuk yıllık evli yaz istersen kız 17 ay oldu evlenelii
![]()
geçmişi okudum..
sevinç şaka kaldırır..ona istediğini edebinle söyle asla alınmaz..şaka yapar,güler,burda herkes birbirine çok rahatlıkla SAYGI çerçevesinde takılır şakalaşır
ama SEVİNÇ şuan şaka kaldırmıcak durumdaysa gerçekten problemi büyük demektir..ve oyuzden tepki vermiştir
şuan bunu sadece sevinç değil herkes için söylüyorum bende dahil olmak üzere ;eğer birine bişey diyosak mümkünse ruh halini az biraz bilip ona göre konuşalımki ortaya böyle şeyler çıkmasın..
AYrıca belinay dün gelmedi bu topike kişilerin aralarındaki ilişkileri bilmeden sen karışma sen etme denilmezse sevinirim..çünkü sorun yaşadığınız kişi karışmasını istemediğiniz kişiyle çok iyi dost olabilir birlikte herşeyi paylaşıyo olabilir..bu topikte böyle şeler olmazdı şaşıyorum açıkçası
sağlık olsun tatlım içme sigara![]()
arkadslar burda baya bıseler yazmıslar edepsızlık yaptıgımı dusunmuyorum asla yapmam yazdıklarımı gorursenız sevıncı en az sızın kadar sevdıgım ortada ama bu duruma dusuruldugume cok sasırdımm saglık olsunn yaa önemli deill yınede bılmeyerek ve ıstemeyerek rahatsızlık verdıysem özürr dilerimm kımsenın huzuru kacmasınn herkes eskı şenliğini sürdürsünn ben gelmem olur biter büyütmeye gerek yok hoşçakalın....
[/B]iyi bari sorunu çözdüyseniz sevindim : )[/B]
bana herşey yakışırı izliyom bi yandanda![]()
bugün ne giysemde hakan varkimse sevmiyo onu
bana herşey yakışırda cengiz abazoğlu var
aaa pardon ikisinide izlememde![]()
ya kasımda evlilik yıldönümümüz... şimdiden ne alsam diye düşünür oldum...bana akıl verin yaaa ama saat parfüm kazak dışındA şeyler olsunn