Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Arkadaşlar tkb olarak olaya el atmak istiyorum

geçmişe kısaca göz gezdirdim

tam olarakı neler olduğunu okumadım vaktim yok

fakat bazı tatsız olaylar olmş

burası bizim eğlendiğimiz neşelendiğimiz yer

burda ilk defa böyle bir şeye şahit oluyoruz keşke yaşanmasaydı

suç kimde veya sorun ne okuyamadım ama çok üzüldüm

topikimize zarar gelmiycek kimse bi yere gitmiycek

şimdi çıkmam gerek sonra konuşuruz

ivet kız erkek senesi tam bi mesela mart annelerinde 31 erkek 14 kız var şuanda cinsiyeti belli olanlar 19uda daha belli olmamış :9: Düşün yaaani :34:
peki bu da bi batıl inanç değilmi:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::63:
hanfendi tkb olarak sizin haber etmeniz gerekmiyomuydu o günleriii hni hber verceedin sen banaaa geçer tabi zaman ilgilenmezsen :19::63: Sende herşeyi sevincin üstüne yıkıyon yaahu topiğide ona devret baaari :9::60: Bu arada aferim değiştirmişsin sonunda oğluşum olcağını eklemişsin ha şöyle akıllı ooool :60::60: Ha bu arada 1 buçuk yıllık evli yaz istersen kız 17 ay oldu evlenelii :1:

kız ben kıl yolma topikinin kurucusumuyumki böyle bi görevim olsun

ben sadece sen rica ettin diye sana msjla atıcaktım

ama bu ay üşendim

:nazar:SELAMLAR HERKESE güzel hatunlar nasılsınız?hepinize hayırlı cumalar rabbim herkesin gönlüne göre versin dualarınızı kabul etsin inşallah :nazar::nazar:

geçmişi okudum..
sevinç şaka kaldırır..ona istediğini edebinle söyle asla alınmaz..şaka yapar,güler,burda herkes birbirine çok rahatlıkla SAYGI çerçevesinde takılır şakalaşır
ama SEVİNÇ şuan şaka kaldırmıcak durumdaysa gerçekten problemi büyük demektir..ve oyuzden tepki vermiştir
şuan bunu sadece sevinç değil herkes için söylüyorum bende dahil olmak üzere ;eğer birine bişey diyosak mümkünse ruh halini az biraz bilip ona göre konuşalımki ortaya böyle şeyler çıkmasın..
AYrıca belinay dün gelmedi bu topike kişilerin aralarındaki ilişkileri bilmeden sen karışma sen etme denilmezse sevinirim..çünkü sorun yaşadığınız kişi karışmasını istemediğiniz kişiyle çok iyi dost olabilir birlikte herşeyi paylaşıyo olabilir..bu topikte böyle şeler olmazdı şaşıyorum açıkçası

arkadslar burda baya bıseler yazmıslar edepsızlık yaptıgımı dusunmuyorum asla yapmam yazdıklarımı gorursenız sevıncı en az sızın kadar sevdıgım ortada ama bu duruma dusuruldugume cok sasırdımm saglık olsunn yaa önemli deill yınede bılmeyerek ve ıstemeyerek rahatsızlık verdıysem özürr dilerimm kımsenın huzuru kacmasınn herkes eskı şenliğini sürdürsünn ben gelmem olur biter büyütmeye gerek yok hoşçakalın....

arkadslar burda baya bıseler yazmıslar edepsızlık yaptıgımı dusunmuyorum asla yapmam yazdıklarımı gorursenız sevıncı en az sızın kadar sevdıgım ortada ama bu duruma dusuruldugume cok sasırdımm saglık olsunn yaa önemli deill yınede bılmeyerek ve ıstemeyerek rahatsızlık verdıysem özürr dilerimm kımsenın huzuru kacmasınn herkes eskı şenliğini sürdürsünn ben gelmem olur biter büyütmeye gerek yok hoşçakalın....

Ben yazdıklarımda kimseyi yererek bişey ima etmedim..hepimize söyledim tüm yazdıklarımı..bende dahil olmak üzere..yazdıklarımda hiçbir mantıksızlık yok...buraya gelen herkesin topikte güzel vakit geçirmesini isterim..benim kimseyle bi problemim yok..kimsenin avukatıda değilim..herkes kendi savunabilecek durumda..
ayrıca ne alaka rahatsızlık vermek falan..çocuk değil kimse..herneyse yaa dilerim herşey çözülür..

Dün tamamen yanlış anlaşılmalardan oluşan bir tatsızlık yaşamış bulunuyoruz.
Bir yere gittiğim felan yok.. Biz arkadaşlarla konuşup olayı tatlıya bağladık.
Bazen insanın şaka kaldıramadığı durumlar oluyor konuştuk hallettik.
Olayı kapattık.. Ağzımızın tadı daha çok bozulmasın.
Uzatacak birşey yok. Olayı daha çok büyütmenin bir anlamı yok.
Kendi adıma topikimizin neşesini bozduysak affola diyorum.
Gereksizdi olmaması gerekirdi oldu ve bitti.

beloş kuzum bir anda yanlış anlayıp
kasıp kavurmuşsun bir yere gittiğim yok
sakin relax :29: uzatmayalım tamammı
sonuçta buraya kafa dağıtmaya geliyoruz
acısıyla tatlısıyla paylaşıyoruz keyfimizi kaçırmayalım:38:

arkadaşlar nihayet başak hanımın sesini duydum :38:
konuştuk sağlık ocağına kan vermeye gitmiş
ama kaplumbağa gibi yürüdüğü için yetişememiş :1::1:

Son düzenleme:
ya kasımda evlilik yıldönümümüz... şimdiden ne alsam diye düşünür oldum...bana akıl verin yaaa ama saat parfüm kazak dışındA şeyler olsunn

ya kasımda evlilik yıldönümümüz... şimdiden ne alsam diye düşünür oldum...bana akıl verin yaaa ama saat parfüm kazak dışındA şeyler olsunn

nelere meraklı zevkleri neler benimkisi eletroniğe çok meraklıdır meselaaa
arabasına flash bellekli teyp alacam ben :44:

Back
X