- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
Merhaba kızlar siteye daha bugün üye oldum ve açıkçası henüz neyi nereden yapacağımı bile bilmiyorum :) bende uzun süredir yana yakıla bebek deniyorum ama malesef sonuç hep hüsran.. en son 3 eylül'de adet oldum ama bugün beşinci gün ve hala adet olmadım , dayanamayıp bu sabah test yaptım sonuç negatifyaşadığım şeyler gerçekten hamilelik belirtisi mi yoksa psikolojik mi bilmiyorum ama son on gündür filan özellikle sol kasığımda şiddetli olmayan tatlı bir ağrı ve uyuşma var , bu aralar midem de hassaslaştı hiçbir şey yiyemiyorum desem yeridir. henüz hiçbir adet belirtisi de yok :S bu gebelik testlerini en doğru ne zaman yapmak gerekir yani kaç gün geçmesi lazım adetin ? yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar çünkü bu tip konularda kafam çok karışmış durumda
![]()
öncelikle hoşgeldin daha çok yeniymiş bazen geç döllenme olduğunda idrar testinde hemen çıkmaya biliyor
psikolojikte olabilir gerçek belirtilerde olabilir 1 hafta bekle sonra kan testi yaptır olmadı pazartesi git sağlık ocağına kanda baktır en net
o şekilde öğrenirsin varsa var yok sa yok. Allahım hayırlısını versin fazla bekletmesin inşallah.