Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Merhaba kızlar siteye daha bugün üye oldum ve açıkçası henüz neyi nereden yapacağımı bile bilmiyorum :) bende uzun süredir yana yakıla bebek deniyorum ama malesef sonuç hep hüsran.. en son 3 eylül'de adet oldum ama bugün beşinci gün ve hala adet olmadım , dayanamayıp bu sabah test yaptım sonuç negatif :( yaşadığım şeyler gerçekten hamilelik belirtisi mi yoksa psikolojik mi bilmiyorum ama son on gündür filan özellikle sol kasığımda şiddetli olmayan tatlı bir ağrı ve uyuşma var , bu aralar midem de hassaslaştı hiçbir şey yiyemiyorum desem yeridir. henüz hiçbir adet belirtisi de yok :S bu gebelik testlerini en doğru ne zaman yapmak gerekir yani kaç gün geçmesi lazım adetin ? yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar çünkü bu tip konularda kafam çok karışmış durumda :(

öncelikle hoşgeldin daha çok yeniymiş bazen geç döllenme olduğunda idrar testinde hemen çıkmaya biliyor
psikolojikte olabilir gerçek belirtilerde olabilir 1 hafta bekle sonra kan testi yaptır olmadı pazartesi git sağlık ocağına kanda baktır en net
o şekilde öğrenirsin varsa var yok sa yok. Allahım hayırlısını versin fazla bekletmesin inşallah.:16::16:

topiğin birinde epidural normal doğum videosu paylaşmış biri izledim bi görseniz okadar mükemmel bişeydiki anlatamam..o duyguyu nezaman yaşıcam bilmiyorum ama enyakın zamanda yaşarım inşasllah..

:31::31: birisi gelsinde şu çamaşırı sersin :27:
bıktım vaalla yaa hergün çamaşır yıkıyom bitiremedim daha :27::27:

topiğin birinde epidural normal doğum videosu paylaşmış biri izledim bi görseniz okadar mükemmel bişeydiki anlatamam..o duyguyu nezaman yaşıcam bilmiyorum ama enyakın zamanda yaşarım inşasllah..

:18::18::18: ayy linkini versene canım :18::18:

Teşekkürler amin canım sağolasın inşallah hepimize.. pazartesi günü tekrar test yapcğm zaten pazartesi sekizinci gün oluyor , onda da çıkmazsa dediğin gibi gidip bir kan testi yaptırayım bakalım.. umarım bu sefer olur :( inşallah rabbim isteyen ve bekleyen herkese hepimize nasip etsin hep böyle dua ediyorum çünkü bu duygunun ne demek olduğunu çok iyi biliyorum :((((

Teşekkürler amin canım sağolasın inşallah hepimize.. pazartesi günü tekrar test yapcğm zaten pazartesi sekizinci gün oluyor , onda da çıkmazsa dediğin gibi gidip bir kan testi yaptırayım bakalım.. umarım bu sefer olur :( inşallah rabbim isteyen ve bekleyen herkese hepimize nasip etsin hep böyle dua ediyorum çünkü bu duygunun ne demek olduğunu çok iyi biliyorum :((((

aminnnnnnnnnnnnn inşallahhhh:16::16:
kendinden bahset bakalım :26::26:

duman bızde vın alcaz 5gb 25 tl dedı ama asarmıyız acaba suan kı sınrısız 70 oduyoruz :36::36:

arkadaşlar nihayet başak hanımın sesini duydum :38:
konuştuk sağlık ocağına kan vermeye gitmiş
ama kaplumbağa gibi yürüdüğü için yetişememiş :1::1:

maymuuuuuuuuş herşeyi niye söylüyon:95::95::95:

olsun çıkmışken sütyen aldım:92::92::92:

selamlarrrrrrrrrr hatunlarrrrrr:3::3::3::3:

bende dun beyazları attım sevmedım bıda baska ayra attım gerı esım camasırl<rını ozona yatırdım sımdı bı da yıkanıyoooo :27::27::27::27::27: bembeyaz olsun ıstıyorummm :36::36::36::36:

ozon dediğin çamaşır suyu dimi ace yi öneriyorum kar gibi yapıyor kaç defecede yıkadın bide yaşken rengini çok belli etmez :27::27:
kuruyunca bembeyaz olar

bahsedeyim :) , 27 yaşındayım bir buçuk yıllık evliyim , evliliğimin sadece ilk 4 ayında doğum kontrol hapı kullandım sonra bıraktım , 14 aydır da tüm denemelerimize rağmen sonuç alamadım , aslına bakarsan şimdiye kadar bir doktora gitmem gerekirdi ama hadi belki bu ay olur hadi belki bu ay olur diye diye hep kaldı , ama bu sefer de hüsrana uğrarsam kesin gidecğm artık doktora. İnan bu konularda çok cahilmişim ya :S mesela ben yumurtlama günü diye birşey olduğunu bile son bir senedir öğrendim , böyle şeyleri de insan bazen çok yakınlarıyla bile paylaşamıyor , daha önce bu sitedeki yazıları internetten çok takip etmiştim güzel paylaşımlar oluyor , zaten arama motoruna ne zaman hamilelik ile ilgili birşey yazsam hep kadınlar kulübü çıkıyordu ve bende üye olmaya karar verdim :) burada birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var , en azından benim öğreneceğim çok şey var , böyle işte :)

ozon dediğin çamaşır suyu dimi ace yi öneriyorum kar gibi yapıyor kaç defecede yıkadın bide yaşken rengini çok belli etmez :27::27:
kuruyunca bembeyaz olar

domestos kullanıyorum bıde onu alayımm dun 2 defa attım bıde camasır suhyuna yatırdım sımdı gene yıkanıyo 3 defa yıkamıs oluyorum :27::27:

bahsedeyim :) , 27 yaşındayım bir buçuk yıllık evliyim , evliliğimin sadece ilk 4 ayında doğum kontrol hapı kullandım sonra bıraktım , 14 aydır da tüm denemelerimize rağmen sonuç alamadım , aslına bakarsan şimdiye kadar bir doktora gitmem gerekirdi ama hadi belki bu ay olur hadi belki bu ay olur diye diye hep kaldı , ama bu sefer de hüsrana uğrarsam kesin gidecğm artık doktora. İnan bu konularda çok cahilmişim ya :S mesela ben yumurtlama günü diye birşey olduğunu bile son bir senedir öğrendim , böyle şeyleri de insan bazen çok yakınlarıyla bile paylaşamıyor , daha önce bu sitedeki yazıları internetten çok takip etmiştim güzel paylaşımlar oluyor , zaten arama motoruna ne zaman hamilelik ile ilgili birşey yazsam hep kadınlar kulübü çıkıyordu ve bende üye olmaya karar verdim :) burada birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var , en azından benim öğreneceğim çok şey var , böyle işte :)

hoşgeldin canım tam yerine geldin :29: topicimizide kaydet çok faydalı bir topiktir bizimkisi :21::21:
anamm daha dr gitmedinmi bu ay adet olursan 2. veya 3. günü git adetliyken gidilir
hormonlara felanda bakarlar yımırta takibi yaptır tamammı
ama inşallah gerek kalmaz gebesindir:16::16:

Back
X