Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bilmem artık evde öyle elbiseyle dolaşıyon dantelli mantelli sonra da ben seksiyim diye konuşup duruyosun ben ayucuklu pijamalarımla bile çok çekiciyimm

benimde hem yazlık hem kışlık ayıcıklı pijamam var
hatta dün eşim gelmeden giymiştim pijamalarımı sanki seksi gecelik giymişim gibi sulandı adam
demekki sadece seksi gecelikle değil her şekilde seksi olabilmek önemli demi dumancım

ben varım yarışmaya asla kaçmam

ben eşimin gözünde birinciyim o yeter bana

Basak msj atmis kocasi pc almis kendide guzellik uykusuna gecmis
selam eder gozlerinizden oper

kuzlar bebis isteyenler gunde 1 tane yusuf suresi okumaliymis
sadece 7 gun toplam 7 tane ben okuyom hakkimizda hayirlusi

bende okuyayım sağol canım bizle paylaştığın için

yaaa bak işte duyy başak hanım tecrübeler aynı şeyi söylüyoo,tabiki önemli olan her halinle çekici olabilmektir,öyle tilotla dolaşınca tabikide ben seksiyim dersin

ben geldim diye kaçtı herkes okadarmı iticiyim

valla sıkıldım bende bianda herkes kesti yazmayı zaten başım ağrıyo bide uyku bastırdı sabahta erken gidicem dr a şeker yüklemesi var... kızlar bu gecede bize dua edin şeker çıkmasın birde onla uğraşamam canım bende çıkıyorum iyi geceler öptüm seni...

en azından çıkıyorum diye haber veriyorum ama dimi duyurulurrr

sağol canım hemen ekliyorum

ok tatlımmmmmmm

şu listeye bi göz atmam gerek

bengide 1.5 yıl olmş evleneli

varmı değişiklik yapannnnnn

NAZEMİR:36 yaşında, 15 yıldır resmi 7.5 yıldır da aktif olarak evli, eşiyle kaçarak koşarak evlendi,ev hatunu,bir düşük bir de dış gebelik yaşadı, bir aşılama denemesi var, o da bizden yani yumurtlayamıyor...♥ ♥ ♥
yaş 37 oldu 8 yıldırda aktif olacak

abovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv hemde tangaaaaaaaaaaaaaa

ne renktiiiiiiii

dantelli gecelikide vardır o tanganınnnnnnn

beyazdı ama geceliği yok öyle tek aldıklarımdan
zaten dantelli geceliğim falan yok benim hiç olmadı

Canim 1000 okudum bugun Rabbim bu mubarek Cuma Kabul etsin insallah.

sağol canım hemen ekliyorum

bugün saan msj atmştım görmedinmi

2 saat sonra gördüm mesajını
mesaj sesini duydum yine yemek tarifi moda mesajı sandım hemen bakmadım çünkü o saatte kimse mesaj atmazda bana pek
sonra görünce arayacaktım işim bitsin ararım dedim ama işim bitmek bilmedi kk ye girincede unutmuşum mesajını aldım demeyi
zaten sabahın 9 a gelirken matkap sesine uyanmışım sonrada kalktım kahvaltı yaptık eşimi gönderdim
sonra yeğeni okula gönderdim öğleden sonra biraz yatar uyurum dedim ama mutfakta işlerimi bitiremedim
kırmızı yeşil yağ biberlerini ayıkladım doğradım
sonra patlıcanlar vardı islim kebablık onları hallettim attım dondurucuya
sonrada yeşil çarliston biberleri ayıkladım doğradım yarında onları kızartıp domates soslu yapıp atacam dondurucuya
bunları yaparken bitaraftan akşam yemeğini yaptım derken kardeşim geldi yemek yedik 8 e gelirkende azıcık uyuyayım dedim bi uyandım
saat 10 a geliyordu artık bu gece nasıl uyurum bilmem

yat uyu canım uykun geldiyse zorlama kendini
inşallah hiç bi sorun çıkmaz canım dualarım seninle kalbini ferah tut
lafımıda çarptırırım öyle giderim diyorsun yani
hadi iyi gecelr sana çok öpüyorum

yaaa bak işte duyy başak hanım tecrübeler aynı şeyi söylüyoo,tabiki önemli olan her halinle çekici olabilmektir,öyle tilotla dolaşınca tabikide ben seksiyim dersin

valla kocam beni pijamaylada güzel bulur şık bir kıyafetlede
demekki bundan kuzgunun yavrusu kuğu görünürmüş gibi bişey çıkıyor

Basak msj atmis kocasi pc almis kendide guzellik uykusuna gecmis
selam eder gozlerinizden oper

kuzlar bebis isteyenler gunde 1 tane yusuf suresi okumaliymis
sadece 7 gun toplam 7 tane ben okuyom hakkimizda hayirlusi
Sagol canim Bende okuyayim abdestlimi okumak gerek?

Bence nazom haklisin.. Herkes esinin gozunde dunya guzelidir
Ama arasirada olsa goze hitap etmekde fayda var
Adamlar birtek tvde gormesinler su dantelli seksi seyleri
Arasira giy annem sen
Bende pijamalari seviyom ama arada gozleri bayram etsin diyorum

ben geldim diye kaçtı herkes okadarmı iticiyim
Ben halvetteydim
Banada su haber vermeme Huyu kimden bulasik bilmiyom
Yarin insallah cok iyi ve kolay gecer seker yuklemen

Neyse bu Sefer haber veriiiim Bari
Ben kactimmmmm

arada şık seksi kıyafetlerde giyiyorum tabiki ama zaten şu sıralar mümkün değil evde kimse varken
ve eşim evdeyken hep güzel giyinmeye çalışırım yemek yaparken üstümü değiştirip işim bitince hemen cicilerimi giyiyorum
eve geleceği zamanda önemserim saçımı falan düzletirim heptende kendimi salmam yani
bak sen ondan habersiz kaçtın demekhadi bebek olsun inşallah
hadi sana iyi gecelr

kuzucum henuz ıdrar testınde bellı olmayabılır. imkanın varsa kan testı yaptır yoksa beklenen adetının uzerınden 10 gun gecmesını bekle bı kezdaha ıdrar testı yap

başakcım valla eşim çok hevesli ailesi de öyle. evlenirken bile bebk yorganı falan hediye ettiler. ardından da sürekli eşime soruyorlarmış bebek var mı falan diye. allahtan şimdilik bana fazla soran yok. ama beni strese sokan da eşim. üzerimde öyle bir baskı var ki anlatamam.
akşam yemekte söyledim sonrasında bana bir soğuk davranmalar görecektin kendimi pislk gibi hissediyorum.
en sonunda da sen yarın doktora git sonrada ben gideyim dedi. birlikte gideriz bile demedi. o kadar moralim bozukki anlatamam demekki bir sorunum varsa şayet bana destek olmayacağı bugüden belli. bir yandan karnımın bir yandan da kalbimin sancısı çok kötü

baksen topik karısına diyiver kırımız etsin kız benide tepeye koycekti temizlikten sorunlu devlet bakanı yapıcekti emme neyse
sensin gebekli marul

aslanım benim bee yirims eni aramıza adanalıyı sokma

tamam başlık yazan kısma yazdığında ööle siyah oluyo:101:
canım beceremiyorm ya ne yapayım birinin brya eklemesi lazım

günaydın canım eşim halen hasta geçen seefrki gibi old üşüttüm diyor allahım sen kor canım sıkkın sevincim ya ne yapsamda yi etsem inan 2 gündür hzursuzm uykm yok habira dönüp duryorm yatakta ya

aaaa hic yakistiramadi esine sende istersin bebeen olsun karsilikli
birbirinize destek olup birlikte atlatacaginiz bir konu bu cok ayip etmis
dr da birlikte gidin oyle olurmu canim sorun kendinde cikarsa sana
boyle davranabilecekmi bakalim

Pasacim cok gecmis olsun annem
dr gitmek hic akliniza gelmiyor sanirim ilac verir
sende evde bakarsin corbalar felan derken iyi olur
gogsune vikis sur hem nefesini acar hem isitir

Offf disarda yagmur yagiyor havada kapali bu havada sadece uyumayi severim ben
ama oglumda uyandi kalkip kaavalti hazirlayacam grsrz canlarim
hepinizi cok seviyommm
basakida birden saclarini yolasim geldi

Pasa bir cagri yap telini kaydedeyim gecende esinin numarasiydi dimi gorustugumuz seninki yok bende tamammi datlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…