ben sana bi bacak showw yaparım ağzın açık kalır
tkb yim ben en sexy benimmmmmmmmmm
sexy likte ders alcaksınız benden
kalplerin hayırlı olsun güle güle kullan renklerini soldurma
bilmem artık evde öyle elbiseyle dolaşıyon dantelli mantelli sonra da ben seksiyim diye konuşup duruyosunben ayucuklu pijamalarımla bile çok çekiciyimm
Annen :101:
delimi nee
catla emii
canim arkadasimmmm
fanlarim cogaliyo basak catla patla
iyiyim kuzummmmm
sexymiii
yokkk bitiremedikk 101: iki kalip oluncaa
bisuna tartismayin ikinizi toplasak bir sevinc etmezzz
doğurmamızı niçün bekliyosun yahuuuuuu,inşallah hemen kalırsın bebişin bekletmez seni
hahayyyyyyy rakipler çoğalıyo yarışmamı yapsak
:120::120::120::120:
yok kııızzzzz severim başakı yazık şimdi şişti ya iyice psikolojisini düzeltmeye çalışıyodogru diyon valla kizz hee dogursunlar sira bizde heee
hade bide sac basa girin tam olsun
ben dogurdum kuzummm tas gibiyim maasallah
ustunede 3 gebelik gecirdim hec bir yerim portlemedi
kendime bakiyommm benle yarismaniza coook var hele dogurun bakarik
yok yok yemem tabi o işin şakası dayanırım artık:26: çok acıkmıyorum kız aksine canım çok bişey filan çekmiyo,ama öğünüm geçince kötü oluyorum işte.... ayy evet izlicem bebikim doğunca ayyyyyyyy dicemm çirkin buuuuuu yıkayında getiriiinnn:26: inşallllaaaahhhhhhhhhhhhhhh
kızlarrrr en hareketli sayfa olarak burayı gördüm ve yazayım dedim.
sölemesi ayıptıt göğüslerim çok ağrıyor. bugün bi arkadaşıma ağrı kesici içsemmi die sordum içme belki hamilesindir dedi. bu ay hiç aklımda yokken aklıma soktu.s,zce bu bi belirti midir?
son adetim 9 eylül ama baştan söyleyeyim pkoluyum ve daha geçen ay öğrendim 9 aydır da korunmuyorum. bebeğim böyle hiç beklemediğim bi anda gelir mi?
ben dogurdum kuzummm tas gibiyim maasallah
ustunede 3 gebelik gecirdim hec bir yerim portlemedi
kendime bakiyommm benle yarismaniza coook var hele dogurun bakarik
dogru diyon valla kizz hee dogursunlar sira bizde heee
hade bide sac basa girin tam olsun
abbooow kariya bakkk tkb diye en sexy mis
işte seksilik öyle her tarafını açıp dolaşmak diildir ne bileyim bi elbisenin içinde güneşte gözüken dondadırr
göbekli ayucuklu karı
bie sexy olduğunu idia ediyo
insanın içinde olcak sexylik
ben yaz boyu tilotla gezdimruhum sexy benim farkında olmadan sexy giyiniyorum
valla gelirmi gelir bebiş bu bellimi olur, hemen patlat bi test şüphelerinden kurtul derim....kızlarrrr en hareketli sayfa olarak burayı gördüm ve yazayım dedim.
sölemesi ayıptıt göğüslerim çok ağrıyor. bugün bi arkadaşıma ağrı kesici içsemmi die sordum içme belki hamilesindir dedi. bu ay hiç aklımda yokken aklıma soktu.s,zce bu bi belirti midir?
son adetim 9 eylül ama baştan söyleyeyim pkoluyum ve daha geçen ay öğrendim 9 aydır da korunmuyorum. bebeğim böyle hiç beklemediğim bi anda gelir mi?
izlemek istiyorum da annemlerdeyim şimdi babam filan geçer yanımdan görür sonra bakarım olurmuduman o zaman şunu izle kız ağlamazsan bende sexy değilim
çok güzel bi video
Epidural Doğum Videosu - Dr. Kağan Kocatepe - YouTube
senin saçını yolarım ben dumana kıyamam
hakkaten ikircikli bu sevinçççç nasılda kendine torpil yapıyonolmuş tkbeyim diye tüm görevleri üztüme yıkıyonuz ama
tkbyim diye en sexyde ben olcam tabiii
inşallah canım sağol çoğu bitti azı kaldı ama daha tehlike bitmedi bekliyorum sabırla....evet cnm ben hem hematolog hem kadın doğumcuya gidiyorum, iğne işini kadın doğumcuya bırakmak büyük hata... ilk hamileliğimde öğrendim ben pıhtılı oldugumu gitmedim k.doğumcuma güvendim en düşük doz iğneyi kulandırdı.... 2 olmadı 3 olmadı her biriinde bi sebepten dolayı kaybettim, neyse artık 4.de iyi bi hematolog buldum(ankara hacettepe üni.bölüm başkanı) bana dediği şey o dozla bebeklerde problem olmasaydı da sen kaybederdin oldu... homozigotlarda pıhtılaşma normal yaşamda bile çok tehlikeliymiş, bizim normal bi insana göre kalp krizi vs geçirme riskimiz 70 kat daha fazla allah korusun...neyse şimdi günde 2 kere 0.6 clean kullanıyorum,hamile kalmadan 2 ay önce corasprin kullandım,şimdi corasprin de alıyorum yine malesef kanama konusunda öyle bişey hatırlamıyorum, daha önce bi belirti yoktu bende pıhtılaşma adına, bazılarında mesela morarma filan oluyomuş...ama ilgisi olabilir senin durumunla...
slm kızlarrrrrrr
Yapikliii ben seni yolarim hec acimam 2 ayin kaldisenin saçını yolarım ben dumana kıyamam
nolmuş tkbeyim diye tüm görevleri üztüme yıkıyonuz ama
tkbyim diye en sexyde ben olcam tabiii
Selam canim
su Bizim kizlarin kendi koca gobekleriyle kendilerini seksu zannettikleri komedi Showa hosgeldinizzzzzz
Bak sewincoya tas gibi
Ustelik 85
Ve brtanede olisi var
Yuruuuuu be sewinco Kim tutar seniiii
canım bunlar kötü tecrübeler keşke birimiizn yaşadığı herkese yetse kimse yaşamasa ama dikkate almakda fayda var o yüzden kk iyiki var diyorum bazen... ankaradayım evet hematologumun adını filan söleyim belki özel yerine gidersin orda daha iyi ilgilenir hastane yogundur....osman özcebe,1 kere gittim muayeneye sonra hep telle yönlendirdi beni 2 haftada bir takip ettiğimiz testler var...evet kuzum insan deneyimlerinden çok şey öğreniyor. iyiki duydum bunu senden ben de hemen gidip o doktora muayene olayım. ankaradasın anladığım kadarıyla ben de ankaradayım. çok teşekürrler bilgilendirdiğin için
Selam canim
su Bizim kizlarin kendi koca gobekleriyle kendilerini seksu zannettikleri komedi Showa hosgeldinizzzzzz
Bak sewincoya tas gibi
Ustelik 85
Ve brtanede olisi var
Yuruuuuu be sewinco Kim tutar seniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?